- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
bunca insan sana fikir veriyor dinlemiyorsun da babani mi di leyeceksinn. madem umrunda degil hala onu dusunmesi neden konu actin anlamadim. daha cok kucuksun ve bi kac aydir tanidigin birinin evinde kalip kendini kullandiriyorsun. yazik degil mi sana. bi seylere cozum bulmak icin konuyu actiysan insanlarin dediklerine kulak ver. konu acmak icin konu acilmaz. yazik etme kendine.Keşke babam şu ahir ömrümde bana bi nasihat vermiş olsaydı da onu dinleyebilseydim
Yahu Ankara da apartir pansiyondur misafirhaneler hariç kalma yeri yok mu hic bu kiz yer bulamiyor.sorduğum sorunun nesi saçma acaba? gayet net. Adamın seni yanında tutma amacı cinsellik mi değil mi bu önemli bence. yardım istemiyorsun milletin evine sığınıyorsun tavsiyem ankarada özellikle üniversite öğrencileri için misafirhaneler var oraya git hatta kyk yurt başvuruları bittiyse bile yetkililerle iletişime geçip bir yolunu bul. Özel yurt devlet yurdu ayıracak konumda değilsin bence.
Onlar halledicekmis canım:) hâlinden memnunonu sormaya çalıştım cevap gelmedi,gel yurt ayarlayalım dedim cevap gelmedi. beni beğenmedi heralde iyi oldu yazdığınız
Yani sadece gençliğinle insanlara birseyleri unutturup seni sevmesini sağlayamazsın . . (Gene yanlış yere yazdık neyse)Cinsellik varmı... Zira erkeklere göre citirlik genç sevgili=seks...
halinden memnunsa ne diye buraya derdini yaziyor anlamadimOnlar halledicekmis canım:) hâlinden memnun
Yahu Ankara da apartir pansiyondur misafirhaneler hariç kalma yeri yok mu hic bu kiz yer bulamiyor.
Sen orda okuyorsun anladigim kadariyla bilirsin.
Şuan dert etmiyor ama konu açıp yine buradakilere soracak muhtemelen adam bundan sıkılıp kapının önüne koyarsa ya da eski sevgiliye dönerse. Adam o zaman yüzüne bakmazsa bu tavsiyeleri dinlemesi gerek. 19 yaşında henüz anı yaşıyor ama adama bağımlı bir şekilde evinde. Kendi çalışır özgürdür başka bir yerde kalır yaşasın kimse birsey demez adamın cüzdanında bulduğu resme bile ses cıkarmaması normal değil.İyide konu sahibinin böyle bir derdi yokki.o da anı yaşıyor.burda yorum yapanlar daha çok dert ediyor.yurt bulma tekliflerini falan umursamiyor
Mesleğini eline alsın anı yaşasın bize ne. Ama bu kadar büyük bi adamla sırf çalışmadan para harcamadan yaşamak kolay geldiği için anı yaşamasın.İyide konu sahibinin böyle bir derdi yokki.o da anı yaşıyor.burda yorum yapanlar daha çok dert ediyor.yurt bulma tekliflerini falan umursamiyor
O olayın üstünden bikaç yıl geçmiş yani ne kadar geçtiğini tam bilmiyorum ama30 yasinda adam annesi istemiyor diye sevdigi kadindan mi vazgecmis ?
Hala seviyor ustelik o kadini
Kimse saygi duydugu birinin fotografini tasimaz.sevdigi birininkini taşır
Sevmiş ama sadece annesi istemediği için değil bi yerde kendi mantiginada oturtamadigi için ayrılmış... Zira sevgi, evlenmek için tek başına yeterli degil30 yasinda adam annesi istemiyor diye sevdigi kadindan mi vazgecmis ?
Hala seviyor ustelik o kadini
Kimse saygi duydugu birinin fotografini tasimaz.sevdigi birininkini taşır
Şuan dert etmiyor ama konu açıp yine buradakilere soracak muhtemelen adam bundan sıkılıp kapının önüne koyarsa ya da eski sevgiliye dönerse. Adam o zaman yüzüne bakmazsa bu tavsiyeleri dinlemesi gerek. 19 yaşında henüz anı yaşıyor ama adama bağımlı bir şekilde evinde. Kendi çalışır özgürdür başka bir yerde kalır yaşasın kimse birsey demez adamın cüzdanında bulduğu resme bile ses cıkarmaması normal değil.
Haklısınız ancak karşınızda bunları anlayacak biri yok.bosuna yormayin güzel parmaklarınizi.ayrica ben bu konu sahibinin konularını biraz hikaye tarzında buluyorumMesleğini eline alsın anı yaşasın bize ne. Ama bu kadar büyük bi adamla sırf çalışmadan para harcamadan yaşamak kolay geldiği için anı yaşamasın.
Biraz gözünü açmak istiyoruz ama dediğim dedikmaalesef göremiyor asıl meseleyi.
Gençliğimle değil yani unutursa unutur unutmazsa da dünyanın sonu değil ya giderimYani sadece gençliğinle insanlara birseyleri unutturup seni sevmesini sağlayamazsın . . (Gene yanlış yere yazdık neyse)
. Konu Sahibi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?