Eski nişanlı çirkefliği

Para vermeden yaşamıyorum biz o konuyu konuştuk faturalara ortak olmam kararını aldık

Bolumunden tanidigin bir arkadasla ortak eve cik.
Bir kac aydir tanidigin bir adamin evine ne cesaret yerlestin ki? Baskalarina guvenemiyirsun ama bir kac aydir tanidigin adama mi guveniyorsun?
Hic olmadi tek basina bir eve cik. Bahane bunlar. Cinsellik de varsa adam srni o yuzden tutuyor yaninda. Sen de seni seviyor san. Neden senin resmin degil de kadinin resmi var o cuzdan da? Yasin cok genc. Yazik eyme kendine. Kimse icin de mucadele etme. Bu kadindan vaz gecer diye de bekleme. Seneler gecmis ama resim hala yerinde duruyorsa seni sevmesini bekleme. Zaman kaybi. Hatta boyle biriyse eger igrenc bir adam bence. Seni sadece kullaniyor o zaman.

Demeyin şunu nolur ben adamdan para almıyorum evinde kalıyorum bu ay da faturalara ortak olcam

Para vermeden yaşamıyorum biz o konuyu konuştuk faturalara ortak olmam kararını aldık
Toplamda 100 lira yani ortalama.
Peki.

Kavga mavga etme kış ortasında böyle şeyler olursa saygı duy. Ankara pek bi soğuk oluyormuş.

Saygı ile saflığı karıştırmışsın bence..
Saygı göstermeyene saygı duyulmaz. Cüzdanında eski sevgilisinin resmini taşıyıp yanındaki sevdiğini aldatıp yalan söyleyene hiç duyulmaz..
Yaşın genç , cool ve saygılı görünmeliyim böylece beni daha çok beğenir diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Bak o gayet de 30 yaşındaki tripli kezbaniyeden hoşlanıyor..

Bence asil sorun kiz 100 lt fatura odeyerek siyiracak. Kira vermeyecek. Cok bir para odenedigi icin de adamin kapatmasi gibi hic bir seye sesini cikaramayacak. Su an kizimiz kendi evinde ya da yurtta kaliyor olsaydi bence o resmin hesabini da catir catir sorardi. Oysa simdi ona gebe gibi mi hissediyor nedir soramiyor.

Ailemden maddi destek görmüyorum şu an bi işte çalışıyorum ama bu eve çıkmama yetecek kadar para kazandırmıyor yoksa koşa koşa çıkarım ayrıca ben buraya geldiğim günden beridir ailem doğru düzgün aramadı beni babam deseniz sesini duymayalı aylar yüzünü görmeyeli yıllar olmuş. Bu adam her gün işte gittiğinde beni arıyor beni ağlarken gördüğünde beni neşelendirmek için her şeyi yapıyor. Herkesin sandığının aksine ben isteyip yanına gidene kadar bana sarılırken bile mesafeliydi. Bunların hepsi birer mizansenden de ibaret olabilir elbette kimseye güvenmiyorum ben ama onun yanında olmak bana manevi olarak büyük bi rahatlama sağlıyor bu konuda yalan söyleyemem

Ben bu adama kesinlikle minnet duyuyorum ailem beni kovduğunda beni evine aldı ailem aramazken her gün o aradı ama benim resmin hesabını sormama nedenim kendimi evliliğin kıyısından döndüğü bi kadınla bir tutmamamdı biz henüz çok yeniyiz çünkü

Ya simdi gidicek yerinde yok pek birşey de diyemiyorum ama çok tecrubesizce davraniyorsun be konu sahibi.
Yasadigin cinsellik vs bizleri zerre ilgilendirmez ama adamin yasinin büyük olması,arastirdiginiz yurtlarin hiçbirini beğenmemesi,hala eski sevgilisini sevmesi tam bir fiyasko sigindigin adama dön de bir bak allah askina.
Tamam sahipsiz gibisin anladigim kadarıyla çok fazla sorun cikartip basini agritmak istemiyorsun ama bu düzen boyle gitmez haberin olsun.
Adam bugün iyilikleri yapar yedirir icirir yarin obur gün kavga ettiginizde yuzune vurur."Ac karnini doyurdum" der sana ona bu firsati verme ,bir an önce bi yer bulup cik git daha fazla sirtini dayama ona koz verme.
Unutursa unutur unutmazsa unutmaz diyorsun sevgin yok anladigim kadariyla baglanmamaya dikkat et.

Benim sevgilimin de benden önce 2 yıllık ilişkisi olmuş biz daha 10 aylık şimdi ben bu adama hesap sormak için 1 yıl bekleyeyim mi? kızla eşit değilim ya ondan.

Gormedigin baba sefkatini gordugun icin aldaniyor ve kaniyorsun. Bir sekilde guclu olman icin kimseye gebe olmadan yasaman lazim. Bunun icin de bir yurda cikmalisin. Yoksa giderek bu adam karsisinda kendini ezik hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…