- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Para vermeden yaşamıyorum biz o konuyu konuştuk faturalara ortak olmam kararını aldıkMesleğini eline alsın anı yaşasın bize ne. Ama bu kadar büyük bi adamla sırf çalışmadan para harcamadan yaşamak kolay geldiği için anı yaşamasın.
Biraz gözünü açmak istiyoruz ama dediğim dedikmaalesef göremiyor asıl meseleyi.
Bende aynı fikirdeyim aslında. Ama yazmadanda duramadım yineHaklısınız ancak karşınızda bunları anlayacak biri yok.bosuna yormayin güzel parmaklarınizi.ayrica ben bu konu sahibinin konularını biraz hikaye tarzında buluyorum
Demeyin şunu nolur ben adamdan para almıyorum evinde kalıyorum bu ay da faturalara ortak olcamSen baya baya sırtını bu adama dayamışsın yani yorumlardan bu anlaşılıyor. Parası ve evinden faydalanıyorsun. Sevgi olsa o fotoğrafın orada durmasına katlanamazdın, duramazdın yerinde. Onun çıkarı ne peki? Gittiğin yol pek parlak bir yol değil.
Toplamda 100 lira yani ortalama.Para vermeden yaşamıyorum biz o konuyu konuştuk faturalara ortak olmam kararını aldık
Lanet olsun içimizdeki insan sevgisineBende aynı fikirdeyim aslında. Ama yazmadanda duramadım yine
Yoo ben görüyorumBEN GÖRÜNMEZ Mİ OLDUM
Ailemden maddi destek görmüyorum şu an bi işte çalışıyorum ama bu eve çıkmama yetecek kadar para kazandırmıyor yoksa koşa koşa çıkarım ayrıca ben buraya geldiğim günden beridir ailem doğru düzgün aramadı beni babam deseniz sesini duymayalı aylar yüzünü görmeyeli yıllar olmuş. Bu adam her gün işte gittiğinde beni arıyor beni ağlarken gördüğünde beni neşelendirmek için her şeyi yapıyor. Herkesin sandığının aksine ben isteyip yanına gidene kadar bana sarılırken bile mesafeliydi. Bunların hepsi birer mizansenden de ibaret olabilir elbette kimseye güvenmiyorum ben ama onun yanında olmak bana manevi olarak büyük bi rahatlama sağlıyor bu konuda yalan söyleyememBolumunden tanidigin bir arkadasla ortak eve cik.
Bir kac aydir tanidigin bir adamin evine ne cesaret yerlestin ki? Baskalarina guvenemiyirsun ama bir kac aydir tanidigin adama mi guveniyorsun?
Hic olmadi tek basina bir eve cik. Bahane bunlar. Cinsellik de varsa adam srni o yuzden tutuyor yaninda. Sen de seni seviyor san. Neden senin resmin degil de kadinin resmi var o cuzdan da? Yasin cok genc. Yazik eyme kendine. Kimse icin de mucadele etme. Bu kadindan vaz gecer diye de bekleme. Seneler gecmis ama resim hala yerinde duruyorsa seni sevmesini bekleme. Zaman kaybi. Hatta boyle biriyse eger igrenc bir adam bence. Seni sadece kullaniyor o zaman.
Yoo ben görüyorum
Ben bu adama kesinlikle minnet duyuyorum ailem beni kovduğunda beni evine aldı ailem aramazken her gün o aradı ama benim resmin hesabını sormama nedenim kendimi evliliğin kıyısından döndüğü bi kadınla bir tutmamamdı biz henüz çok yeniyiz çünküBence asil sorun kiz 100 lt fatura odeyerek siyiracak. Kira vermeyecek. Cok bir para odenedigi icin de adamin kapatmasi gibi hic bir seye sesini cikaramayacak. Su an kizimiz kendi evinde ya da yurtta kaliyor olsaydi bence o resmin hesabini da catir catir sorardi. Oysa simdi ona gebe gibi mi hissediyor nedir soramiyor.
Ben bu adama kesinlikle minnet duyuyorum ailem beni kovduğunda beni evine aldı ailem aramazken her gün o aradı ama benim resmin hesabını sormama nedenim kendimi evliliğin kıyısından döndüğü bi kadınla bir tutmamamdı biz henüz çok yeniyiz çünkü
Gormedigin baba sefkatini gordugun icin aldaniyor ve kaniyorsun. Bir sekilde guclu olman icin kimseye gebe olmadan yasaman lazim. Bunun icin de bir yurda cikmalisin. Yoksa giderek bu adam karsisinda kendini ezik hissedeceksin.Ailemden maddi destek görmüyorum şu an bi işte çalışıyorum ama bu eve çıkmama yetecek kadar para kazandırmıyor yoksa koşa koşa çıkarım ayrıca ben buraya geldiğim günden beridir ailem doğru düzgün aramadı beni babam deseniz sesini duymayalı aylar yüzünü görmeyeli yıllar olmuş. Bu adam her gün işte gittiğinde beni arıyor beni ağlarken gördüğünde beni neşelendirmek için her şeyi yapıyor. Herkesin sandığının aksine ben isteyip yanına gidene kadar bana sarılırken bile mesafeliydi. Bunların hepsi birer mizansenden de ibaret olabilir elbette kimseye güvenmiyorum ben ama onun yanında olmak bana manevi olarak büyük bi rahatlama sağlıyor bu konuda yalan söyleyemem
hahahahah biliyorum konu sahibi görmüyor ya ondan şey ettim :)) kalacak yer hakkında birçok şey söyledim ama heralde kendimi boşuna yordum.
+11111111111111111111Sevgilim dediğin muhterem kişi zaten adam olsaydı önce sana kalacak yer ayarlardı evine atmazdı kapama gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?