- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Sevgilinse yenisi eskisi yok. Hesap sorulur. Cok deger veriyorsa da sana ev tutsun ya da yurda yerlestirsin. Evinde yasaman hata.Ben bu adama kesinlikle minnet duyuyorum ailem beni kovduğunda beni evine aldı ailem aramazken her gün o aradı ama benim resmin hesabını sormama nedenim kendimi evliliğin kıyısından döndüğü bi kadınla bir tutmamamdı biz henüz çok yeniyiz çünkü
Kyk alıyorum ama kyk alınca tev burs vermiyo diye biliyorum tevi aramadım o yüzden ama memleketimin vakfına kadar aradım inanın tevi de arayayım mademBurslara basvur. TEV bursuna, kyk bursuna basvur. Ben ogretim uyesiyim. 20 Ekimde genclik ve spor bakanliginin burs basvurularinin son gunu. Basvur. Turk Egitim Vakfini ara. Onlar boyle zor durumda olan ogrencilere yardim eli aciyorlar.
Hayır ikisi aynı şey değilBenim sevgilimin de benden önce 2 yıllık ilişkisi olmuş biz daha 10 aylık şimdi ben bu adama hesap sormak için 1 yıl bekleyeyim mi? kızla eşit değilim ya ondan.
Kyk bursu aliyorsan tev bursu alamazsin.Kyk alıyorum ama kyk alınca tev burs vermiyo diye biliyorum tevi aramadım o yüzden ama memleketimin vakfına kadar aradım inanın tevi de arayayım madem
Cüzdandaki eski sevgili fotoğrafını sorduğunda adam utanmamış bile. Seni manipüle ediyor. Birsey yokmuş gibi cevap vermis. Sende birsey yokmuş gibi davranıyorsun. Ver numaranı bende seni hergun ise gittiğimde ararim. Uzuldugundede burdaki kızlarda neselendirir seni. Koskoca eşek kadar herif. Hicmi bi kızarkadaşı yok. Seni 1 2 ay misafir ettiricek. Sen 25 olsan adam 36 olsa tamamda. Senin 19 ve onun 30 olması benim migdemi bulandiriyorAilemden maddi destek görmüyorum şu an bi işte çalışıyorum ama bu eve çıkmama yetecek kadar para kazandırmıyor yoksa koşa koşa çıkarım ayrıca ben buraya geldiğim günden beridir ailem doğru düzgün aramadı beni babam deseniz sesini duymayalı aylar yüzünü görmeyeli yıllar olmuş. Bu adam her gün işte gittiğinde beni arıyor beni ağlarken gördüğünde beni neşelendirmek için her şeyi yapıyor. Herkesin sandığının aksine ben isteyip yanına gidene kadar bana sarılırken bile mesafeliydi. Bunların hepsi birer mizansenden de ibaret olabilir elbette kimseye güvenmiyorum ben ama onun yanında olmak bana manevi olarak büyük bi rahatlama sağlıyor bu konuda yalan söyleyemem
Önerilerinizi görüyorum ama burada kimseye kendimi ifşa etmek istemiyorum dolayısıyla sizden yardım alamam konuda da seviştiğimden vs bahsetmedim soruldu ve söyledimkonu sahibi boş attığımı alıntılayıp size yardım etmek istediğim mesajları es geçiyorsunuz.
aklı başında olan insan daha evine gittiğinde sevgili olmadığı adamın onu hayrına almadığını bilir. Bir de züğürt tesellisi 100 lira veriyormuşsunuz ooo kesin evin tapusunu üstünüze yapar 100 lira ne demek helal olsun bu devirde kim kime veriyor...
Kendinizi kullandırmayın. arada sevgi olduğu sürece sevişilmesi normal ama 30 yaşında bir herifin 19 yaşındaki bir kızı yardım ayağına evine alıp kalbinde başkası varken kızla cinsellik yaşaması bence kızı kullanması demek.
Tekrar söylüyorum kalacak yer yoksa tbmm misafirhanesi başta olmak üzere ankarada birçok misafirhanede bir müddet kalabilirsiniz. ankarada bir devlet üniversitesinde hukuk okuyorsanız sıralamanız iyidir,farklı burs olanaklarından yararlanabilirsiniz. ya hiç olmadı yazın bana benim babam okutuyor bir sürü öğrenci bu ayıp değil bir şey değil. ama sizde hiç o durumdan kurtulmak ister gibi bir hal yok
konu fikir almaktan çok ÇOK MODERNİM 30 YAŞINDA SEVGİLİM VAR VE SEVİŞİYORUM demek için açılmış gibi duruyor.
Umarım bunu da göz ardı etmezsiniz iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?