- 4 Eylül 2018
- 814
- 1.307
- 28
- Konu Sahibi melismelom
-
Peki 2 çocuklu eski eşinin de olduğu bir hayata adapte olabilecek misiniz?Sinirle ayrıldım. Onsuz yapabileceğimi ah bi düşünebilsem... inan bu forumu açmazdım
6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
Beni karşılarına alıp konuştular. Bende ağlayarak dinledim çünkü ayrılalı 10 gün olmuştu ve acı çekiyordum,cevap vermedim söyledikleri şeylere. Öyle durumlarda boğazım düğümlenir yapım gereği,ağlarım genelde.Sessiz kaldığım içinde senin ona dönmeye niyetin var belliki deyip dövdüler.şuan kendime ev tuttum,tek başıma orda kalıyorumAileniz durduk yere mi dövdü? Zaten söylemişler istemiyoruz diye ve sonra siz bişey yapmışsınız ki aileniz dövmüş kesinlikle böyle bi hakları yok çok büyük bir yanlış ama anlatmadığınz eksik bi kısım var gibi. Ve şuan nerede kimle kalıyorsunuz?
Ailem döverek yanlış yaptıklarını düşünmüyorlar. 25 gündür beni aramadılar zaten. Hiç bişey olmamış gibi bavulumu alıp siz beni aramadınız merak etmediniz bide dövdünüz ama ben geri geldim mi diyim?Aklına başına al ve ailenin yanına dön bende tam seninle aynı dertteyim ama evliyim malesef geçmiyor yaptıkları bitmiyor kopmuyorlar karşı taraftan
Tek başınıza hayatınızı idame ettirecek gücünüz varsa niye bu kadar acele ediyorsunuz bir karar vermek içinBeni karşılarına alıp konuştular. Bende ağlayarak dinledim çünkü ayrılalı 10 gün olmuştu ve acı çekiyordum,cevap vermedim söyledikleri şeylere. Öyle durumlarda boğazım düğümlenir yapım gereği,ağlarım genelde.Sessiz kaldığım içinde senin ona dönmeye niyetin var belliki deyip dövdüler.şuan kendime ev tuttum,tek başıma orda kalıyorum
Bu konudan anladığım adam o evde rahatça kalabiliyorsa daha boşanmamış demekki yoksa o kadın niye evinde yatırsın6 yıllık bir ilişkiden sonra sevdiğim adamla sonunda nişanlandım.kendisi evlenip ayrılmış,2 çocuğu olan bir adam. Bana yalanını hiçbirzaman yakalamadım. Başta ailem çocuklu olduğu için istemedi. Sonra tanıdıkça onu çok sevdiler. Fakat düğünümüze 2 ay kala sanki herşey tepetaklak oldu. Aradabir eski evine çocuklarını görmeye gidiyordu. Uyarılarıma rağmen ve rahatsız olduğumu bilmesine rağmen devam etti.Rahatsız olduğum noktayı sorarsanız eski eşinin benle ilgili onu dolduruşa getiriyor olmasıydı.orda bişeyler yaşadıklarını hiçbi zaman düşünmedim. Çünkü nişanlım boşanmak istemiş ve ayrılmış öncesinde. Bir gece şifresini bildiğim için açtım messengerına girdim gece 1 de oğlu mesaj atmış baba sana ihtiyacım var gelirmisin diye. Tamam yazdı. Şüphelendim sabah eski evine gittim erkenden.baktım gece gidip orda kalmış,bana uyuyorum demişti. Bende nişanı attım aynı gün. Ailem bir süre destek oldu. 15 gün sonra eski nişanlım beni arayıp pişman olduğunu söyleyip yalvardı.Sonra ailemin baskısı başladı. Unutacaksın,hemen sileceksin onu, telefon numaranı değiştireceksin,ya o ya biz moduna girdiler. Sonrasındada üstüme yürüyüp beni dövdüler bidaha o adamı istemiyoruz diye. Apar topar evden ayrıldım. 25 gün geçti ailemden ses yok,eski nişanlımsa hala yalvarıyor. Diğer ay düğünümüz var. Ama ne yapacağım bilmiyorum. 6 yılı bir yalan için silmelimiyim? Dövdüğü için haklı olduklarını düşünen ailemle barışmalımıyım? Yoksa bu işin başka yollar var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?