Ailesi hiç çabalamadı nişan bozulmasın diye
yalnız sizin aileniz de asla olmaz derken çabalamadılar diye neden karşı tarafı suçluyosunuz? siz ve aileniz çok mu çabaladı?Ailem bir daha asla olmaz bitti diyorlar
peşimden geldi bırakmadı ama ben olmaz artık dedim ne yaparsam yapayım içimde bitmiyor çok acı çekiyorumBir şey bir kere olmayınca bir daha da olmuyor.
Aileler tartıştı diye seni bitirmek zorunda mıydı?
Seven insan peşinden gelirdi.
Sanırım o da bu boşluktan dolayı yazıyor.
Silemiyorsan karalayacaksın.
O ailesi hakkında ne diyor?peşimden geldi bırakmadı ama ben olmaz artık dedim ne yaparsam yapayım içimde bitmiyor çok acı çekiyorum
evlilik için iki ailenin anlaşması lazım bunu biliyorum ama kalp bağı kopmuyor o bana haksızlık yapıldığını düşünüyorO ailesi hakkında ne diyor?
Gelsin senin ailenle konuşsun, onun ailesiyle görüşmezsiniz
5 yıl az değil ki emeklerle fedakarlıklarla dolu zaten bu yüzden ağır geliyorLütfen denenmişi deneme.
Neden iki ailenin anlaşması gerekiyor.evlilik için iki ailenin anlaşması lazım bunu biliyorum ama kalp bağı kopmuyor o bana haksızlık yapıldığını düşünüyor
anlaşmazlarsa evlilikte hep sorun olmaz mı inanın şu an bişey düşünecek kafam kalmadı o kadar her şeyden bıktımNeden iki ailenin anlaşması gerekiyor.
6 kişi koyun koyuna mı yatacaksınız evlenince ?
Evet aileler bence çok etkin yuva bile yıkanlar var ne yazık kianlaşmazlarsa evlilikte hep sorun olmaz mı inanın şu an bişey düşünecek kafam kalmadı o kadar her şeyden bıktım
Bak canım kaynanamdan günahım kadar haz almıyorum, görümcem ölse ağlamam, hele yeğenleri öykk yani.anlaşmazlarsa evlilikte hep sorun olmaz mı inanın şu an bişey düşünecek kafam kalmadı o kadar her şeyden bıktım
Keşke herkes senin esin gibi olsa bazıları benim eşim gibi tam bir ok.z olup yuvasını bile dağıtır anası icinBak canım kaynanamdan günahım kadar haz almıyorum, görümcem ölse ağlamam, hele yeğenleri öykk yani.
Ailem düğünden sonra eşimin ailesiyle hiç görüşmedi.
Gelmek istediler kibarca annem reddetti.
Evet aile büyük bir etken, eşim ilk zamanlar annesine gitmek için takla atıyordu.
Ama evinde mutlu olan adam anasını unutuyor.
Yani her şey senin elinde
Canım aynı hatayı yapmış biri olarak diyorum bunu.5 yıl az değil ki emeklerle fedakarlıklarla dolu zaten bu yüzden ağır geliyor
İnan çok zor hatta tam anlamıyla başarmış bile değilim ama en azından çabam bu yönde.Keşke herkes senin esin gibi olsa bazıları benim eşim gibi tam bir ok.z olup yuvasını bile dağıtır anası icin
Valla benim takatimi tüketti bacim oğlunu kendine bırakıyorum turşusunu kursun:)İnan çok zor hatta tam anlamıyla başarmış bile değilim ama en azından çabam bu yönde.
Ah şu analar oğullarını kendine bağımlı kılar ki
Onu benden alırsa onu ona bırakmamValla benim takatimi tüketti bacim oğlunu kendine bırakıyorum turşusunu kursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?