eski nişanlım

Melek2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
13
4
1
32
O kadar mutsuzum ki tarif edemiyorum . 5 yıllık ilişkim yaklaşık 6 ay öce bitti . Ailelerin kavgası yüzünden nişan atmak zorunda kaldık . Ailesi hiç çabalamadı nişan bozulmasın diye .Çok kötü şeyler oldu . Şimdi bana arada bir yazıyor ama ben olmaz diyorum çünkü aileme ihanet etmiş gibi düşünüyorum .Çok mutsuzum kimseye derdimi anlatamıyorum .Ailem bir daha asla olmaz bitti diyorlar . Bir yandan nişan atma psikolojisini hala atlatamadım gitgide çıkmaza sürükleniyorum..

Hâlâ unutamadın mi evet çok zor elde değil anlıyorum ama keşke yaptıkları kötülükleri düşünüp soğumaya calissan

Bir şey bir kere olmayınca bir daha da olmuyor.
Aileler tartıştı diye seni bitirmek zorunda mıydı?
Seven insan peşinden gelirdi.
Sanırım o da bu boşluktan dolayı yazıyor.
Silemiyorsan karalayacaksın.
peşimden geldi bırakmadı ama ben olmaz artık dedim ne yaparsam yapayım içimde bitmiyor çok acı çekiyorum

anlaşmazlarsa evlilikte hep sorun olmaz mı inanın şu an bişey düşünecek kafam kalmadı o kadar her şeyden bıktım
Bak canım kaynanamdan günahım kadar haz almıyorum, görümcem ölse ağlamam, hele yeğenleri öykk yani.
Ailem düğünden sonra eşimin ailesiyle hiç görüşmedi.
Gelmek istediler kibarca annem reddetti.
Evet aile büyük bir etken, eşim ilk zamanlar annesine gitmek için takla atıyordu.
Ama evinde mutlu olan adam anasını unutuyor.
Yani her şey senin elinde

valla ailenın istemediğini sen hiç isteme

haklısın su an çok kötüsün ama ölzmesin merak etme , geçer bu zaman ,

Keşke herkes senin esin gibi olsa bazıları benim eşim gibi tam bir ok.z olup yuvasını bile dağıtır anası icin

5 yıl az değil ki emeklerle fedakarlıklarla dolu zaten bu yüzden ağır geliyor
Canım aynı hatayı yapmış biri olarak diyorum bunu.
4 sene beraberlikten sonra ayrıldık
Sonra barıştık ama ikimiz de eskisi gibi değildik.
5 sene gitsin boşver
Öyle biri gelir ki o 5 seneyi siliverir
Ben de demiştim yeni birini tanıyacak takatim yok nasıl olsa tanıyoruz birbirimizi dedim ailemi ikna ettim sonuç yine bitti.
Şuan inan çoook mutluyum. İyiki de bitmiş.

Aileler anlaşamayınca siz niye ayrılıyorsunuz? Bir zahmet anlaşsınlar. Ortak danaya girmiyorlar, evlatlarının mutluluğu için onu evlendiriyorlar. Bu kadar amacından sapmasınlar. Sizin hayatınız bu, nasıl bu kadar söz sahibi oluyor başkaları?

Keşke herkes senin esin gibi olsa bazıları benim eşim gibi tam bir ok.z olup yuvasını bile dağıtır anası icin
İnan çok zor hatta tam anlamıyla başarmış bile değilim ama en azından çabam bu yönde.
Ah şu analar oğullarını kendine bağımlı kılar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…