eski nişanlım

bakın şu an burda bile tıpkı kafamdaki düşünceler gibi ikiye bölündü fikirler :))

Aileler neden anlaşamadı ? Sadece aileler anlaşamadı diye mi ayrıldınız başka sebeplerde var Mı ?

Saçmalık ama ya. Kukla mısınız siz yani onlar anlaşmadan olmuyor mu?
nişanın atılma sürecinde hep hayırlısını istedim bilmiyorum olaylar böyle gelişti ama dediğin gibi insan kendini kukla gibi hissediyor bir bakıyorsun ki her şey bitmiş geriye sana düşen sadece acı çekmek kalıyor...

gerçekten dediğiniz gibi ancak çeken bilir

Ailede eger sorun varsa bunun ustesinden gelemiyo malesef aşk sevgi. Bir yerde patlak verecekti sizinki sukredin ki insanda patlak verim verim bozulmuş.

Ailenizin onaylamadigi bir ilişkin beni devam etmeyin.

ama nişan bozuldu buna rağmen konuşmaya devam etmek aileme ihanet gibi değil mi

Siz başbaşa gelip konuştunuz mı hiç onunla ?
evet konuştuk bizim ilişkimizdeki engel uzun süre nişanli kalmaya mecbur olmaktı çünkü benim önümde kpss atama falan var daha o da bu yüzden şu an tekrar karşılarına çıkmayalım işler yoluna girene kadar dedi ama ben nişan bozulduğu için sevgili gibi konuşmak istemedim

Önce elinden geleni yap sonra tevekkül et. Belki vazgeçmesen o zamanda hayırlısı bu diyecektin.

Hayatlarınıza sahip çıkmazsanız, aci cekersiniz zaten. Demagoji yapmayip iliskinize ve hayatiniza sahip cikacaksiniz. Ailenizin istemedigi insanla konusmak ihanet degil, cocugunu sevdigi insanla ayirmaya calismak ihanet asil. Aranizda hicbir sorun yokken ailelere uyup ayrilmaniz acı degil, komik bence.

KPSS den sonra tekrar biraraya gelebilesiniz belki

İlerisini de düşün seni mutsuz edecekse bulaşma. Eğer bir kalp bağı varsa bunu hissedersin

5 yillik iliskim nisan atmayla sonuclandi . Yuzzukleri gonderdigimizde ailesi bana keske aileler sorun olsaydi gorusmezdik konusmazdik siz mutlu olun diye ama sevgi bitince yapilacak bisey kalmiyo demisti . Sevgi hala varsa devam edilmeli .

Aileler bazen cok bencil olabiliyo yani eğer sizin aranizda bi sorun yoksa sevginize sahip cikin ailelere rest cekin demiyorum ama ikna edin sizin sevginizden vazgecmemeniz neden ihanet olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…