- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
Valla öyle bir alıyorlar kiOnu benden alırsa onu ona bırakmam
bakın şu an burda bile tıpkı kafamdaki düşünceler gibi ikiye bölündü fikirler :))Aileler anlaşamayınca siz niye ayrılıyorsunuz? Bir zahmet anlaşsınlar. Ortak danaya girmiyorlar, evlatlarının mutluluğu için onu evlendiriyorlar. Bu kadar amacından sapmasınlar. Sizin hayatınız bu, nasıl bu kadar söz sahibi oluyor başkaları?
yok sadece aileler anlaşamadı bize nişan atmaktan başka çare kalmadı kendi aralarında bitirdilerAileler neden anlaşamadı ? Sadece aileler anlaşamadı diye mi ayrıldınız başka sebeplerde var Mı ?
Saçmalık ama ya. Kukla mısınız siz yani onlar anlaşmadan olmuyor mu?bakın şu an burda bile tıpkı kafamdaki düşünceler gibi ikiye bölündü fikirler :))
nişanın atılma sürecinde hep hayırlısını istedim bilmiyorum olaylar böyle gelişti ama dediğin gibi insan kendini kukla gibi hissediyor bir bakıyorsun ki her şey bitmiş geriye sana düşen sadece acı çekmek kalıyor...Saçmalık ama ya. Kukla mısınız siz yani onlar anlaşmadan olmuyor mu?
gerçekten dediğiniz gibi ancak çeken bilirCanım aynı hatayı yapmış biri olarak diyorum bunu.
4 sene beraberlikten sonra ayrıldık
Sonra barıştık ama ikimiz de eskisi gibi değildik.
5 sene gitsin boşver
Öyle biri gelir ki o 5 seneyi siliverir
Ben de demiştim yeni birini tanıyacak takatim yok nasıl olsa tanıyoruz birbirimizi dedim ailemi ikna ettim sonuç yine bitti.
Şuan inan çoook mutluyum. İyiki de bitmiş.
Saçma olmuş ya aileler evlenmeyecek sonuçtayok sadece aileler anlaşamadı bize nişan atmaktan başka çare kalmadı kendi aralarında bitirdiler
evet insanın kendi kararıyla bitirmediği şeyi kabullenmek çok zorSaçma olmuş ya aileler evlenmeyecek sonuçta
siz de nişanlı mıydınız ?gerçekten dediğiniz gibi ancak çeken bilir
ama nişan bozuldu buna rağmen konuşmaya devam etmek aileme ihanet gibi değil miBak canım kaynanamdan günahım kadar haz almıyorum, görümcem ölse ağlamam, hele yeğenleri öykk yani.
Ailem düğünden sonra eşimin ailesiyle hiç görüşmedi.
Gelmek istediler kibarca annem reddetti.
Evet aile büyük bir etken, eşim ilk zamanlar annesine gitmek için takla atıyordu.
Ama evinde mutlu olan adam anasını unutuyor.
Yani her şey senin elinde
Siz başbaşa gelip konuştunuz mı hiç onunla ?evet insanın kendi kararıyla bitirmediği şeyi kabullenmek çok zor
evet konuştuk bizim ilişkimizdeki engel uzun süre nişanli kalmaya mecbur olmaktı çünkü benim önümde kpss atama falan var daha o da bu yüzden şu an tekrar karşılarına çıkmayalım işler yoluna girene kadar dedi ama ben nişan bozulduğu için sevgili gibi konuşmak istemedimSiz başbaşa gelip konuştunuz mı hiç onunla ?
Önce elinden geleni yap sonra tevekkül et. Belki vazgeçmesen o zamanda hayırlısı bu diyecektin.nişanın atılma sürecinde hep hayırlısını istedim bilmiyorum olaylar böyle gelişti ama dediğin gibi insan kendini kukla gibi hissediyor bir bakıyorsun ki her şey bitmiş geriye sana düşen sadece acı çekmek kalıyor...
KPSS den sonra tekrar biraraya gelebilesiniz belkievet konuştuk bizim ilişkimizdeki engel uzun süre nişanli kalmaya mecbur olmaktı çünkü benim önümde kpss atama falan var daha o da bu yüzden şu an tekrar karşılarına çıkmayalım işler yoluna girene kadar dedi ama ben nişan bozulduğu için sevgili gibi konuşmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?