Eski Nişanlını getir,sana iyi bir Ev Kadını olsun!!!

Eşin hiç normal değil
Tamam sende eskiyi çok açmışsın belki o yüzden aradı yeterrrr der gibisinden ama
Şimdi de ben onu demedim ben bunu demedim diye Kuran'a el basması çok saçma, cidden alkollü filan mıydı hafıza kaybı mı yaşıyo ne yani bu kadar emin şekilde inkar etmesi ?

Tamam bende eskiyi acmis olabilirim, bende hata olabilir.. Kesinlikle
Kimse masum degil ..
Ama benimde kadinlik gururum kirildi hemde 2 kez olunca bende uzattim, uzattim..
Hemen kalkti annesini aradi, kadin cok uzulmus benden bile bilmistir ama ben hemen bugun aradim duruma aciklik getirdim..
Konustuk kaynanam ile beni anladi vallahi yanlis anlamistim ben o an, iyiki konustuk kizim dedi..
Boyle iken, boyle dedim.. O da diyorum ya hak verdi bana, unut kizim bosver.. affet dedi..
Biliyorum zor ama oglum seni cok seviyor dedi.. Bize kucuk dusmedin
Ve bu ettigi laflarida biz zaten kimseye duyurmayiz, kimseninde kulagina gitmez, oyle sey olmaz dedi!
icin rahat olsun dedi..

Esimde bugun itiraf etti canim..
Demis olabilirim, tamam haklisin, kusuruma bakma dedi.. ve utanc icinde kafasini kaldirmadi yerden
yuzume bakamiyor zaten 2 gundur... cunku ben kimseye camur atmam! neyse o ...

bunun seni sevdiğine emin misin ? öküzz ablasına söylediği bundan da kötü bence bu hadi refleksti çıktı bi an diyelim (diyemezde ) onu oturmuş ablasına anlatıyo doğru tarafı yok yani dengesiz.

Bilmem seviyor mu acaba beni? Zaten ablasina ettigi bu lafi duydugumdan beri bunu sorguluyorum.
Beni seviyor mu? bazi arkadaslar diyor da, sende cok konusmussun belki uzatmissin..
Buyurun gelin de siz uzatmayin arkadaslar.. :(
Esim beni seviyor mu acaba? diye dusundurtuyor insana.. hele birde siz bayansaniz.. ?
Evet dengesiz..
Gururum kirildi iste, beni kucuk dusurdu ailesine..
Ama kaynanam ile acik acik konustum.. ben esimin gecmisine saygi duyuyorum beni baglamaz kimsenin gecmisi..
Ama senin oglun soktu bu gecmisi benim evime, siz soktunuz dedim..
Bir daha benim evimde gecmisin golgesi gezemez buna izin vermeyecegim dedim.. Resmen ikaz etti..
Hemde cok ciddi bir sekilde..
Yoksa oglunuzu terk ederim dedim! ...Kesinlikle haklisin dedi. bir aptallik yapmis dedi..

Olmaz böyle şey olmaz !!!
Bunları duydukça aşktan evlilikten soğur oldum .
Bunlar nasıl basit erkekler .
Nasıl düşüncesizlik .
Evini, yuvanı kurmuş sana çocuk vermiş kadına yapılır mı bu ?
Ayıp .
Nasıl vicdan bu ?
Allahım sen ıslah et, sen iyi insanlarla karşılaştır bizi .

Oldu ne yazik ki, ben duydum Ceylinim..
Cok yaralandim.. Bu belki bir "Aldatma" degil buyutuyorsun olayi diyen hanim arkadaslarim olabilir.. saygi duyarim
Ama yuregim kirildi, kadinlik gururum kirildi..
Bir an o kizin yucelip, benim ise yerin dibine sokuldugumu hissettirdi bana..
Hemde ablasina dedi.. sonra birde 2.hatasi..
e bende insanim.. Artik yeter!
Tepkilerim cok ama cok sert oldu.. iyiki annesinide aramis onunla da konustum, aslinda ben yuz yuze konusma tarafiydim..
Olan oldu madem ikiside duydu konusmalarimi, Anneside ogluda..
Bundan sonra birdaha boyle birsey duyarsam aninda ceker giderim cocuklarimi alip dedim..
Ayiptir! AYIP! dedim..

Kaynanam da mahcup oldu..

Esimle aramda hicbirsey eskisi gibi olmaz ki daha..
Kirginim cunku.. "Bosanmazsin sen" diyen arkadaslar bu isler burdan bosan diye yazmak kadar kolay degil..
cocuklarim icin uygun ortami yarattiktan sonra niye cekeyim ki ben bu insani?
son kozlarimi oynayacagim artik.. Benimde bir bildigim var mutlaka..

ZATEN iTiRAF ETTi.. dunku eski nisanlisi icin dediklerimi Demis olabilirim dogrudur dedi..
Bende -mis,-mus degil resmen dedin.. sen dedim.. sustu kafasini onune egdi.. Yuzume bakamiyor ki zaten utancindan..
Dun oturdu agladi agladi, bende cok kotu oldum ya dun, inanamadi sok gecirdi baya dersini almistir umarim bu sefer..

HEPiNiZE TEKRAR COK TESEKKURLERIMI SUNUYORUM
RABBiM HERKEZiN YUVASINA HUZUR MUTLULUK VERSiN...
BEN BU KONUDA CEKTiM, SiZLER CEKMEYiN iNSALLAH...
..

Son düzenleme:
Oldu ne yazik ki, ben duydum Ceylinim..
Cok yaralandim.. Bu belki bir "Aldatma" degil buyutuyorsun olayi diyen hanim arkadaslarim olabilir.. saygi duyarim
Ama yuregim kirildi, kadinlik gururum kirildi..
Bir an o kizin yucelip, benim ise yerin dibine sokuldugumu hissettirdi bana..
Hemde ablasina dedi.. sonra birde 2.hatasi..
e bende insanim.. Artik yeter!
Tepkilerim cok ama cok sert oldu.. iyiki annesinide aramis onunla da konustum, aslinda ben yuz yuze konusma tarafiydim..
Olan oldu madem ikiside duydu konusmalarimi, Anneside ogluda..
Bundan sonra birdaha boyle birsey duyarsam aninda ceker giderim cocuklarimi alip dedim..
Ayiptir! AYIP! dedim..

Kaynanam da mahcup oldu..

Esimle aramda hicbirsey eskisi gibi olmaz ki daha..
Kirginim cunku.. "Bosanmazsin sen" diyen arkadaslar bu isler burdan bosan diye yazmak kadar kolay degil..
cocuklarim icin uygun ortami yarattiktan sonra niye cekeyim ki ben bu insani?
son kozlarimi oynayacagim artik.. Benimde bir bildigim var mutlaka..

ZATEN iTiRAF ETTi.. dunku eski nisanlisi icin dediklerimi Demis olabilirim dogrudur dedi..
Bende -mis,-mus degil resmen dedin.. sen dedim.. sustu kafasini onune egdi.. Yuzume bakamiyor ki zaten utancindan..
Dun oturdu agladi agladi, bende cok kotu oldum ya dun, inanamadi sok gecirdi baya dersini almistir umarim bu sefer..

HEPiNiZE TEKRAR COK TESEKKURLERIMI SUNUYORUM
RABBiM HERKEZiN YUVASINA HUZUR MUTLULUK VERSiN...
BEN BU KONUDA CEKTiM, SiZLER CEKMEYiN iNSALLAH...
..

Çok haklısın .
Böyle kolayca yüzüne nasıl söyleyebiliyor .
Zaten çok matah bir adam olsa halasının kızına o gözle bakmaz ya neyse .
Boşanmayı da hemen düşünme gözünü seveyim .
Çocuklarını düşün .
Allah yardımcın olsun, sabır versin sana eşine de akıl .
Patavatsız biraz sanki eşin .
Sürekli açma bu konuları açma hatta az konuşmaya özen göster .
Bakışlarınla anlat .
Kırgın olduğunu belli et.
Seni üzdüğünü belli et ki anlasın nasıl bir eşeklik ettiğini .
Yenilir yutulur cinsten değil yaşadıkların diğer konularına da biliyorum ya .
Anlayış göstermesi gerekirken yaptığı hoş değil .
Senin gibi bir kadını bulmuş da bunuyor .
Rabbim büyüktür .
İnşallah geri dönüşü olmayan hatalara girmeden her şey rayına girer umarım .
Rabbim seni, çocuklarını korusun . :nazar:

Çok haklısın .
Böyle kolayca yüzüne nasıl söyleyebiliyor .
Zaten çok matah bir adam olsa halasının kızına o gözle bakmaz ya neyse .
Boşanmayı da hemen düşünme gözünü seveyim .
Çocuklarını düşün .
Allah yardımcın olsun, sabır versin sana eşine de akıl .
Patavatsız biraz sanki eşin .
Sürekli açma bu konuları açma hatta az konuşmaya özen göster .
Bakışlarınla anlat .
Kırgın olduğunu belli et.
Seni üzdüğünü belli et ki anlasın nasıl bir eşeklik ettiğini .
Yenilir yutulur cinsten değil yaşadıkların diğer konularına da biliyorum ya .
Anlayış göstermesi gerekirken yaptığı hoş değil .
Senin gibi bir kadını bulmuş da bunuyor .
Rabbim büyüktür .
İnşallah geri dönüşü olmayan hatalara girmeden her şey rayına girer umarım .
Rabbim seni, çocuklarını korusun . :nazar:

Ceylinnnn

Ben zaten cok duygusal biriyim inan siz boyle yazdikca ben burda dayanamiyorum gozlerimden yaslar akiyor.
Allah sizlerden razi olsun..
Demin beni aradi, ikidebir ariyor, Migren hastasiyim ya ben.. endiseleniyorum seni merak ediyorum
Ne olur iyi ol, guclu ol.. seni kirdim istemedende olsa birdaha asla boyle patavatsizliklar olmayacak
cok uzgunum dedi..sen benim emektarimsin, cocuklarimin anasisin..Tirnagina zarar gelsin istemem
sirf bana inanmiyorsun diye cildirdim annemi aradim dedi..

Artik kapattim bu konuyu, onada soyledim..
Ama beni rahat birak birakmasini soyledim cunku cok kirginim dedim.. Beni kendi halime birak dedim.
saygi duyuyorum sana cok haklisin dedi inanilmaz mahcup, sesinden belli..
Tabiki arkadasim bosanmak hemen oyle kolay olmaz ki, cocuklar inanilmaz Babasina duskun..
cok iyi dusunulmesi lazim.. Ama tabiki eskisi gibi olmaz, mesafeler girdi aramiza artik..

Cokk tsk.ederim iyi niyetin ve guzel dualarin icin
Rabbim cumlemizi korusun insallah.

Ceylinnnn

Ben zaten cok duygusal biriyim inan siz boyle yazdikca ben burda dayanamiyorum gozlerimden yaslar akiyor.
Allah sizlerden razi olsun..
Demin beni aradi, ikidebir ariyor, Migren hastasiyim ya ben.. endiseleniyorum seni merak ediyorum
Ne olur iyi ol, guclu ol.. seni kirdim istemedende olsa birdaha asla boyle patavatsizliklar olmayacak
cok uzgunum dedi..sen benim emektarimsin, cocuklarimin anasisin..Tirnagina zarar gelsin istemem
sirf bana inanmiyorsun diye cildirdim annemi aradim dedi..

Artik kapattim bu konuyu, onada soyledim..
Ama beni rahat birak birakmasini soyledim cunku cok kirginim dedim.. Beni kendi halime birak dedim.
saygi duyuyorum sana cok haklisin dedi inanilmaz mahcup, sesinden belli..
Tabiki arkadasim bosanmak hemen oyle kolay olmaz ki, cocuklar inanilmaz Babasina duskun..
cok iyi dusunulmesi lazim.. Ama tabiki eskisi gibi olmaz, mesafeler girdi aramiza artik..

Cokk tsk.ederim iyi niyetin ve guzel dualarin icin
Rabbim cumlemizi korusun insallah.

Anlamış olmasına sevindim gerçekten .
Sakın ağlama, sıkma kendini .
Herşey olacağına varır .
Bak pişman olmuş bile .
Maalesef her istediğimiz olmuyor, yaptıklarımızın değeri bilinmiyor ama elden ne gelir .
Umarım güzel günler sizin için olur .
Gerçekten bunu okudum ya benim üstümde ki yük hafifledi .
Dualarım sizinle olacak . :)

Anlamış olmasına sevindim gerçekten .
Sakın ağlama, sıkma kendini .
Herşey olacağına varır .
Bak pişman olmuş bile .
Maalesef her istediğimiz olmuyor, yaptıklarımızın değeri bilinmiyor ama elden ne gelir .
Umarım güzel günler sizin için olur .
Gerçekten bunu okudum ya benim üstümde ki yük hafifledi .
Dualarım sizinle olacak . :)

Yok aglamayacagim.. Bugun cok halsizim kafam yorgun..
Umarim iyi olurum..Insallah pisman olmus olsun, birdaha asla tekrarlanmaz bu konular
Kapattim ve birdaha asla acilmayacak dedim..! inanilmaz sert bir tepki koydum zaten 2 gundur. Anlamistir umarim.
Aminn insallah canim arkadasim..
Oy oy ustunden yuk kalkti haa, ya sen ne tatlisin bakim oyle..

Sagol ictenligin ve cana yakinligin icin guzel Ceylinnnnnnnn
:38: :nazar:

Selam size soruyorum:

Bir koca her ne olmuş olursa olsun (evin içinde kavga,gürültü,bağırıp,çağrış) ona çocuk doğurmuş karısına eski nişanlısı için :

Tartışma anımızda güya örnek veriyor aynen şunu dedi:

"X kişi ile ayrılmayıp evli olmuş olsaydık o hayatta böyle yapmazdı. Son derece sakin,sessiz tam bir ev kadını olurdu. Evet yüzü o kadar güzel değildi senin gibi ama dört dörtlük bir anne ev hanımı olurdu. Böyle senin gibi sinirli olup kapıları yüzüme kapatıp çıkmazdı" zaten ben onu yarı yolda bıraktım ailem de bu konuda kızgın olabilir bana belki" der mi??

Nişanlısını sevmemiş sırf aileler istemiş diye okey vermiş zamanında kız seviyormuş ama eşim istememiş.

Şoktayım! Bu eşimin bana yaşattığı ikinci şok.. Daha öncede halasının kızı için ablasına şu lafı ettiğini kendi kulaklarımla duymuştum: (Hemde arkamdan markete gitmiştim tartışmıştık yine)

"Ahh ahh abla o halamın kızı yaktı beni,ahh o bana evet demedi o bana evet deseydi ne işim vardı benim bu gurbette burda" bunu kulaklarımla duydum yıkıldım hala kendime gelemiyorum güvenimi kırdı yerin dinine soktu beni bu sözü. Ablasıda halasının kızını çok istemiş biridir hemde böyle bir ablaya söyledi kesin o kızın kulağına gitmiştir..3 yıldır hala bu lafı hazmedememişken birde bu söz çıktı ağzından..

Bu bana Allah'tan reva mı? Bilemiyorum ama bu kafam ve bedenim artık dayanamıyor bu sözlere .. Ağlıyorum dünden beri eşimide bu cümleyi kullandığı için bu defa asla affetmeyeceğimi söyledim..hatta çok arzu ediyorsa o kızı çağırmasını kendisine ev kadınlığı yapmasını söyledim. Çağır o sana çile çektirmez benim gibi dedim.. Ahh nankör ah! M

Bende sevdim ondan önce ama birgün olsun bir kere bile ne Allah'a ne kendime ne eşime ne de aileme böyle bir itiraf yapmadım keşke o önceden sevdiğim adam eşim olsaydı demedim!! Hep Halime şükrettim iyi ki sen benim kocam olmuşsun dedim.

Benim şansım.. Son derece üzgünüm hemde inanılmaz.. :((

okurken bile sinir beni boğdu. bu ne biçim laf ya bu kadar eskiyi düşünüyorsa beyinsiz demek ki senin kocan hiç kusura bakma. insan karısını başkasıyla kıyaslayamaz hemde o başkası eski nişanlısıysa hiç kıyaslıyamaz.bence sen bu kocayı süründürebildiğin yere kadar süründür. senin değerini anlasın eger ki anlamıyorsa kapının yolunu göster yavaş yavaş uzasın...:47::64:

okurken bile sinir beni boğdu. bu ne biçim laf ya bu kadar eskiyi düşünüyorsa beyinsiz demek ki senin kocan hiç kusura bakma. insan karısını başkasıyla kıyaslayamaz hemde o başkası eski nişanlısıysa hiç kıyaslıyamaz.bence sen bu kocayı süründürebildiğin yere kadar süründür. senin değerini anlasın eger ki anlamıyorsa kapının yolunu göster yavaş yavaş uzasın...:47::64:

Ne sabirli biriyim ben sahiden de..
zaten
süründürucem.. DIYORUM ya suratina bakmiyorum suanda..
inanilmaz mesafeli ve soguk duruyorum..
Nasil beni kiyaslarmis o kelimeyi dedigine diyecegine pisman olacak oldu da zaten..
Evi dakkada bir ariyor..
Ana-ogul ikisinide ayni anda diyecegim dedim.. iyi yaptim.. kusura bakmasinlar o onlarin oglu ise, bende Anamin-Babamin kiziyim..bende insanim.. Herkez haddini bilsin artik..

Son düzenleme:
bence hala kızı ıcın yorumlarını ılk duydugunuzda yol verecektınız... belkı daha bıle hassas davrndıız uzuldunuz kırıldınız bunu da bellı ettınız dıye sızı acıtmak ıcın bılerek boyle ornekler verıyor.. cok kotu bır durum, bence saglam bır sekılde korkıutun terk edemıyorsanız da derım

bence hala kızı ıcın yorumlarını ılk duydugunuzda yol verecektınız... belkı daha bıle hassas davrndıız uzuldunuz kırıldınız bunu da bellı ettınız dıye sızı acıtmak ıcın bılerek boyle ornekler verıyor.. cok kotu bır durum, bence saglam bır sekılde korkıutun terk edemıyorsanız da derım

Canim selam

Onceki sayfalarda bu konu hak.aciklama cok yaptim. Ben zaten duydugumda cocuklarimida aldim terkettim evi.
Ailesine de soyledim alin oglunuzu basiniza calin, ben evden gidiyorum dedim.. sasirdi kaldi hepsi.
Amaa benim canim Annem yuzunden geri gelmek zorunda kaldim eve..Cunku annemi aramis esim,durumu anlatmis evden gitti diye kadin tansiyon,seker hastasi fenalasmis ve hastaneye kaldirmislar. (Adam cok seviyor insanlari aramayi!! ahh! ahh!) yine sinirlendim.
Annem de kizim hatirim icin evine git,konusun halledin deyince, hakkimi helal etmem dedi.
Bende sirf annem yuzunden geri gittim canim eve..
O gunden beridir zaten oldukca mesafeliydim.. Kalbim kirilmis birkere.. zorla degil..
Korkuttum zaten hemde nasil.. Hele bir daha desin, bak o zaman neler olacak!

Yakamoz bana yazdığın cevabını da, özel mesajını da ,
konudaki sonraki mesajlarını da okudum.

Seni anlıyorum sinirlerin çok yıpranmış belli.
Bir insan kolay kolay bu aşamaya gelmez.
Geliyorsa da elbet bir sebebi vardır.

Fakat canım siz artık 15 yıllık evlisiniz, bir kavgada sen aileni karıştırıyorsun,
diğer kavgada eşin.
Bu böyle olmaz ki.
Siz neden bu kadar yüzgöz oldunuz?
Zaten yüzgöz olmasanız eşin sana bu lafları söylemeye de şiddet uygulamaya da cesaret edemezdi.
Ne yazık ki saygı tamamen ortadan kalkmış.
Ve bana göre bir evlilikte saygı her şeydir.
Karşındakinin sınırını ihlal ettiğin an o evlilik çatırdamaya başlar.

Bu nedenle artık nasıl düzelirsiniz bilemiyorum,
belki bir aile terapisti iyi gelebilir.

Sen de eşin de boşanmak istemiyorsunuz.
Hatta ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz.
yoksa eşin seni inandırmak için annesini aramazdı.
Hem bak kvden hiç de sandığın gibi düşünmemiş. Seni teselli etmiş.

Ayrıca ortada iki çocuk var.
Madem ikiniz de bu evliliği yürütme taraftarısınız ikiniz de elinizi taşın altına koyacaksınız.
Mecburiyetten değil, bunu gönülden yapacaksınız.
Yoksa o sana istediğini söylesin, sen polisi ara korkut falan bunlar normal evliliklerde olan şeyler değil.
İkiniz de kendinize çekidüzen verin lütfen.
Eşini savunmuyorum ama eşinin de seni kaybetmek istemediğini düşünüyorum.
Aslında açık söyleyeyim bence dışarıdan bakan bir gözle şöyle kendine, davranışlarına bir bak.
Belki o zaman objektif gözle kendine özeleştiri yapabilirsin.
Eşine davranışlarında, hatta kullandığın kelimelerde bile belki her daim iğneleyici sözler olduğunu bile fark edebilirsin.
Zira ben okuduğum yazılarından biraz hatanın sende de olduğunu en başından bu yana düşünüyorum..
O nedenle Allah ikinizi de ıslah etsin demiştim.

Hatta şöyle düşün bak o kadar kavga ettiniz, ama ne oldu yine dönüp dolaşıp aynı ev içindesiniz.
Aynı evde çocuklar da varken yaşananları ızdıraba çevirmeye gerek yok.
Şimdi sen söyle ne gerek vardı tüm bunlara?
Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

Ayrıca çocuklara yansıtmıyoruz demişsin ama çocuklar annenin babanın birbirlerine bakışından bile anlar.
Davranışa gerek yok.

Umarım bu evliliği yürütebilmek adına ikiniz de kendinize çekidüzen verebilirsiniz.
Veremiyorsanız da yolları ayırmaktan başka bir çare yok...

Son düzenleme:
Yakamoz bana yazdığın cevabını da, özel mesajını da ,
konudaki sonraki mesajlarını da okudum.

Seni anlıyorum sinirlerin çok yıpranmış belli.
Bir insan kolay kolay bu aşamaya gelmez.
Geliyorsa da elbet bir sebebi vardır.

Fakat canım siz artık 15 yıllık evlisiniz, bir kavgada sen aileni karıştırıyorsun,
diğer kavgada eşin.
Bu böyle olmaz ki.
Siz neden bu kadar yüzgöz oldunuz?
Zaten yüzgöz olmasanız eşin sana bu lafları söylemeye de şiddet uygulamaya da cesaret edemezdi.
Ne yazık ki saygı tamamen ortadan kalkmış.
Ve bana göre bir evlilikte saygı her şeydir.
Karşındakinin sınırını ihlal ettiğin an o evlilik çatırdamaya başlar.

Bu nedenle artık nasıl düzelirsiniz bilemiyorum,
belki bir aile terapisti iyi gelebilir.

Sen de eşin de boşanmak istemiyorsunuz.
Hatta ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz.
yoksa eşin seni inandırmak için annesini aramazdı.
Hem bak kvden hiç de sandığın gibi düşünmemiş. Seni teselli etmiş.

Ayrıca ortada iki çocuk var.
Madem ikiniz de bu evliliği yürütme taraftarısınız ikiniz de elinizi taşın altına koyacaksınız.
Mecburiyetten değil, bunu gönülden yapacaksınız.
Yoksa o sana istediğini söylesin, sen polisi ara korkut falan bunlar normal evliliklerde olan şeyler değil.
İkiniz de kendinize çekidüzen verin lütfen.
Eşini savunmuyorum ama eşinin de seni kaybetmek istemediğini düşünüyorum.
Aslında açık söyleyeyim bence dışarıdan bakan bir gözle şöyle kendine, davranışlarına bir bak.
Belki o zaman objektif gözle kendine özeleştiri yapabilirsin.
Eşine davranışlarında, hatta kullandığın kelimelerde bile belki her daim iğneleyici sözler olduğunu bile fark edebilirsin.
Zira ben okuduğum yazılarından biraz hatanın sende de olduğunu en başından bu yana düşünüyorum..
O nedenle Allah ikinizi de ıslah etsin demiştim.

Hatta şöyle düşün bak o kadar kavga ettiniz, ama ne oldu yine dönüp dolaşıp aynı ev içindesiniz.
Aynı evde çocuklar da varken yaşananları ızdıraba çevirmeye gerek yok.
Şimdi sen söyle ne gerek vardı tüm bunlara?
Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

Ayrıca çocuklara yansıtmıyoruz demişsin ama çocuklar annenin babanın birbirlerine bakışından bile anlar.
Davranışa gerek yok.

Umarım bu evliliği yürütebilmek adına ikiniz de kendinize çekidüzen verebilirsiniz.
Veremiyorsanız da yolları ayırmaktan başka bir çare yok...

Amin arkadaşım umarım herşey yoluna girer.. Aslında ben aileleri karıştırma taraftarı asla değilim. Zaten eşim ailesini bu 15 yıl içinde 2 kez aradı bu şekilde dün ile birlikte ..
İlk ablasını aramıştı dünde annesini aradı.. Ben çok engel olmaya çalıştım ama yapamadım ..Eşimin bu tavrını hiç beğenmiyorum çocukluk bu..annemi de o aramıştı ben evden ilk gittiğimde. Çok çabaladım çok didindim çok konuştum ne anneni, ne annemi aramayacaksın diye.. Artık annemi arayamıyor bu seferde kendi annesine sığınıyor.. Hayatta sevmem böyle aileleri devreye sokmayı, İnan ..
Ama eşin seninle aynı kafada olmayınca ne desem boş :(
Yüz-göz olmuşuzdur eşimle haklısın..
Ama yinede saygımızı korumaya çalışıp kendimizi yenilemek yanlışları düzeltmek için çabalıyoruz.
Bunlara hiç gerek yoktu elbette ama eşimin çok hatası oldu bu durumlara gelmemizde.
Benimde kendimi eleştirdiğim hareketlerim var tabiki ama İnan benimde sinirlerim çok bozulmuş ..

Eşim sevgisini herzaman dile getiriyor beni sevdiği için aradı zaten o da söylüyor.. Ama keşke daha insanî bir tavırla açıklasaydı ailesine. Benide zor duruma soktu.
Zaten ikimizde kaç gündür çok kötüyüz. Çocuklar konusunda çok haklısın bakışlardan bile anlıyorlar ve dünden beri "anne baba siz arkadaşsınız dimi artık" diyorlar.. Onlar için bile olsa tavırlarımıza dikkat etmeliyiz ..

Umarım bu son olur. Rabbim herkezin ve tabiki bizim yuvamızada huzur mutluluk versin..

Çok tşk ederim değerli yorumun için..

Sevgiler

Son düzenleme:
Slm canim..bende esimin eski kiz arkadasinikizkandigim ve bu konuda cok ustune gittigim onun gecmiste sevip sevmedigini flan merak ettigim ve cok zor seyler yasadigim icin halada yuzde yuz atlatmis olmadigim seyler bu arada bunlar...ama bu sureci cok iyi biliyorum..o sana ofke animda seni daha fszla delirtecek seyler soylemis..cunku sende onu kizdirdin bence..eskileri kapatmak huzur icin onemli..bende bazi soylenenleri affetmiyorum hala ama sonu yok o meselenin..ilerde dahada cirkinlesir konu..o kizin kotulukleri unutulur senin davranisin on planda olur..mesela ben kendime soruyoeum bende o benle evlendi ben onu kislandim bitmis bi oliskiden ve ona laf soktum oda vi yere kadsr sustu sonubda e nilmus gibi seyler basladi saygi azaldi aramizda..ve en guzel gunleri zehir ettik..ve affedersin erkekler cok simariyor kendini kiymete sokuyor..kiskanildigi icin..ve dahads konuyu irdelicek seyler yapip soyluyor umursama..ilgilenme..sus...onu kisakndigini hissrtirdikce ustune gittikce konu dahada cirkimlesicek emin ol..yasadim biliyorum..aksine soyle sen bi tek beni srvdin..gibi konus..

Sen benimde buna benzer konuma msj yazmistin..hatirlsdim seni yakamoz..seni en iyi ven anlarim dedin hatta..esinde hatali benim esim gibi ama bisey farkettim erkeler bu konuda kendimi kontrol altinda tutamiyolar..ben bu konu icin psikologa bile gittim..care etmedi..cok iyi esim ama bu konu acilinca ki konusu bambaska biri oluyor..ben artik cok seyi astim..olmuyor cumku ayrilican yada devam edicektim..ayrilmak bu yuzden cok sacma geldi..hep..kendime yogumlastim ben iyi bi anne iyi bi es ve guzel bir kadinim dedim..hem okiza gitse ne hissedelirimki dedim ssdece biter bitecekse de bitsin neyden kendimi korumaya calisiyorum dedim..elin sumuklu kizlari icin bu durama geldim dedim..bosverdim kendime yogumlastim aklina gelince sus adla konusma moralin bozulumca ona hissettirme..okizi aklina getirip daha fazla sokmaktan baska bisey yapmazsin..bi sure sonra baska bisey icin moralim bozuk olsa aklina okiz meselesi icin oldugunu dusundugunu fsrkettim..yani ben dusunmesemde okiz onun aklina geldi..senim durinda boyledir..hissettirme guclu ol olabildigin kadsr ol..ama i anlarda sus dusuncelerine icinden kiz sus konusma yine kavga edip geri barisip ayni yere defalarca geldigini hatirla..tek tavsiyem bumlsr..emimim o kizdan hic bir eksigin yoktur..esin seni secti..bosuna ayrilmadilar demekki yeterince uyumlu drgillermis..

ciddi bir bunalımda olduğunuzu düşünüyorum. açtığınız her konuda mutsuz olduğunuzu dile getiriyorsunuz ama aynı zamanda beraber bir ev almaktan bahsediyorsunuz.
size tavsiyem sizin gururunuzla oyayan yetmeyip size ŞİDDET uyguayan o adamdan boşanmanızdır. çocuklar şiddet ortamında büyüyünce hiç iyi olmuyor kendimdem biliyorum. annem 21 yıl sonra boşandı ve ben 20 yaşımdaydım OH BE der mi insan? ben dedim.
hem dayak atan sızı hor gören biriyle aynı yatağı nasıl paylaşıcaksınız anlamadım

Back
X