Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burada ezan okunuyor,senin için dua ettim..
Lütfen sende artık kafanı biraz boşalt ve dinlen..hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
İyi sabahlar
Yakamoz ben sana yine kızdım biliyor musun?
Neden mi?
Sen eşinle arandaki sorunları , o tartışma esnasında seni yine hırpalamasını es geçip,
ailesini aradı diye çıldırmışsın ve sırf ailesine rezil oldum diye,
boşanmaktan hatta ölümden bahsediyorsun.
Bırak ararsa arasın, kim ne düşünürse düşünsün.
Sen eşine bakacaksın.
Sana davranışları hiç hoş değil, 15 yıllık evlilikte neler yaşamışsın da ,
boşanmayı düşünmemişsin, ailesi duydu diye kendini yiyorsun...
Ne diyim ki ben sana...
Canım burada ezan okunuyor,senin için dua ettim..
Lütfen sende artık kafanı biraz boşalt ve dinlen..hakkında her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
İyi sabahlar
yorumlari okumadim ama bence esin kendini ezik hissediyor senin yaninda o yuzden kendini bulunmaz hit kumasi gibi gostermeye calisiyor cok sinir oldum bende keske guzel bi laf soksaydin sende![]()
şoktayım tek kelimeyle
önce halasının kızını beğenmiş adam baksana
eski nişanlısıyla evlenseydi onada "halamın kızı ev kadını olurdu" derdi sıkma canını:adam doğuştan patavatsız...
sen tartıştığınız konuda yerden göğe kadar HAKSIZ da olsan sana söylenecek hatta söylenmeyecek en son şeyi bulup itinayla söylemiş...
Farkında değil sanırım beyfendi evin işlerini kim yapar,önüne bi tas sıcak çorbayı kim koyar ona mis gibi cennet kokulu bir yavruyu kim büyütür,çamaşırlarını kim yıkar,dertlerine kim ortak olur kim canını verir onun için gerektiğinde şöyle ufaktan bi hatırlat istersen![]()
Arkadaşım lütfen sakin ol.
Ailenin ya da yakın bir arkadaşının yanına git.
Dışarıda olmak istiyorsan da onlardan birini yanına al,öyle çık.
Lütfen,rica ediyorum.
Diğer konuları sonra düşünür konuşursun.
Şimdi yalnız kalma.
Lütfen lütfen lütfen...
Bebelerin varmış bak. Onların hatrına.
Lütfen kalk ve bir tanıdığının yanına git.
Hadi canım.
canım Allah aşkına sakin ol iki çocuğun var ne araba altına atlaması, boşanmayı düşünmüyosun o aileyi sevindirmem diyosun e ne olacak elbet evine döneceksin çocukların o evde neticede, evine dön, istersen kocanla konuşma ama dön
Arkadaşım sen nerede yaşıyorsun? Kendi ailen nerede? Ya onların yanına git ya da yakın bir arkadaşına veya paran varsa yanında bir otele.Bir süre uzak dur evden, kafanı topla.Çocuklar için üzülüyorsun biliyorum ama sen şu bir iki gün iyi olamazsan onlar daha da kötü olur.Önce biraz kendini topla.Yani yazdıklarında haklısın, kusura bakma ama eşin tam anlamıyla bir manyak...Çocukça bile değil yaptığı hareket.Çocuklar bile şimdi daha olgun.Fakat önce sakin ol, sakinleş...Konuşabileceğin birilerinin yanına git.
yakamoz Allaha aşkına bi dur bi sakinleş..çocukların var senin bırak şu adamın ne dediğini onları düşün kötü şeyler yapma..
yani adam suçluluk bastırma peşinde bi de çocuk gibi anasını aramış bildiğin ben hatalıyım bunu da ört bas etmek için bi tarafımı yırtıyorum diyor.
şimdi olduğun yerden kalkıyosun evne gidiyosun o adamla da tek kelime tartışmıyosun,çocuklarının yanına dön..lütfen,hadi..
once bir sakınles sadece cocuklarını dusun sana ihtıyacları var sakınles cocuklarını al yanına bi yakınına git bole dip dipe bırbırınızı yersiniz...uzaklasin bıraz daha sonra sakın kafayla istersen konusursunuz
saygısız herifin tekiymiş
böyle laflar edilir mi ya
o halasının kızı meselesi de ne kadar ayıp
artık evlenmiş nasıl böyle laflar edebiliyo ya aklım almıyo
affetme bence
zaten önceki olayı da sindirememişsin bunu hiç sindiremezsin
ama karar senin iyice düşün taşın öyle karar ver
ne kötü adamlar var.adam evde kadıncağız ne hallerde .dünde vardı bi konu konu sahibinden haber yok neler geldi başına kim bilir.
bu erkekleri öldüresim var ya
beni kinaya bilirsiz ama bir sey soyluyucem o dusunmesede sizin icin aramiski o anini unutasiz diye yani hata yaptigini bilin diye aramis ve onlarinda anlamasini istemis
biraz sakin dusunseniz herseyi hall ede bilirsiz
sonucda esiniz sizi aldatmamiski sadece sozleri var ortada
bazi kadinlar var (herkesi demiyorum) esleri aldatsa bile bosanmiyib aff edib yola devam ediyorlar
sizin esiniz sizin icin iyi bir sey yapmak istemis ama olmamis biraz dozunu kacirmis
bence sakince dusunun evladiniz var insallah hersey gonlunuzce olur
16 sayfayı sabırla ve üzülerek okudum.allah yardımcın olsun.eşinin yaptıklarını onaylamıyorum ama eşin son konuşmasını seni inandırmak için yapmış.annesini aramış seni inandırmak istemiş.ama olmamış.çocukların için kendine gel.şimdi ne haldesin bilmiyorum.ne oldu.cevap yazarsan sevinirim.çocukların için ayakta kalmalısın.
Okudum okudum, sinirlendim tekrar okudum, canım benim yakamozcuğum, yorum getirmemi istemişsin ama; benim böyle saçmalayan erkek familyalarına karşı tek sözüm, boşa gitsin al donuna kadar aklı başına gelsin oluyor. Pek eyvallahım yok benim, sadece insanın ailesi için çabalaması taraftarıyım ben, eş için 1-2 çabalarsın sonrası akıllanmıyorsa yol verirsin
Özür dilerim bugün benimde modum düşük sanırım![]()
Yakamoz o kötü düşünceyi at kafandan
Eşin sıkıştığı an annesini niye arıyor ki. Karı koca arasına kim girebilir. Konuşarak, tartışarak halledebilirdiniz aranızda.
Annesini arayıp tartışmaya dahil etmek çok kötü bişey.
Ama boşver inceldiği yerden kopsun, ya da devam etsin. Bu sizin için ya bir son olcak ya bir başlangıç. Bilemeyiz.
Ama hayatın araba önüne atlayıp, canına kıyacak kadar ucuz değil![]()