Doğuma Hazırlık Eski rus metodları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vestalka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
131
0
46
Gaziantep
Merhabalar)Ben yeni üye sayıla bilirim,ama çok okudum forumu)Bir kaç metodları konuşmak ve doğru olub olmadığını istatistik yolu ile oğrenmek isterdim...
Türkçem belki zayıf ola bilir)Kusura bakmayın.Rus değilim ama iyi ruscam var)

Beyaz ipliye iğne geçirib sağelinize alın.Sol elinizi içini açın baş parmağınız karnınıza yok ters bakması gerekiyor.İpliyi üç defa yukarı-aşağı çekin ve elinize deymeyecek kadar indirin ve durun-bekleyin.İğne daire cçizerse-kız,yandan-yana giderse erkek çoçuğunuz olur ilk.Sonra devam edin ve 2 çocuğunuzun cinsiyyetini oğrenin.3-4,o zamana kadar ki iplik-iğne durana kadar.Ne kadar gösterirse o kadar da çocuğunuz olur...Erkeklerde de yapıla bilir bu metod)Yaptıktan sonra yazarsanız çok memnun olurum...Teşekkür ederim

Benim bildiğimde ipliğe yüzük geçirilir göbek deliğine yüzük konur yukarı çekilir eğer daire şeklinde dönerse kız ileri geri giderse erkek olur
Şu göbeğe parmak olayını tam anlamadım??????

yuzugun de ignenin de calishma yontemleri ayni.Siz yuzukle yaptinizmi?Doqru ciktimi?Elinin icini acsaniz bas parmaginiz zaten karin tarafta olmaz,ben buraz fazla yazmakla karistirdim galiba)anladinizmi?

Son düzenleme:
bi defasinda yasli bi kadindan igne ile oldugunu bende duymustum ama hic denemedim.. deneyen ve tutan varmi aranizda???

bi defasinda yasli bi kadindan igne ile oldugunu bende duymustum ama hic denemedim.. deneyen ve tutan varmi aranizda???
Ben duyar-duymaz yaptim tabi))duracak sira mi)chok sabirsizim))ilk iki cocugumu dogru gosterdi-kiz,erkek.3cocugumu erkek gosterdi,ama 12 haftada kiza benziyor dedi doktor.Bakacaz inshallah,doktor mu yanildi,igne mi)) ha,bir de Orkde nub teorisine gore erkek dedi bana,bakalim

Merak ettim,benim nishan yuzugumu sachima gechirib de yaptim-sonuc ayni:kiz,erkek,erkek.. Yine yazin aramizda yapan ve tutan a da tutmayan varsa:)

Kızlar, bu da tıbbi bi sistem.Bana sizin ve eşinizin doğum yılları ve hamile kaldığınız ay gerekiyor.Hesap yapıb fayız oranını söylerim size.İstersiniz olan çocukların cinsiyetini hesap yapayım bakın-uyarsa,bu sisteme göre isteğiniz cinsiyet bebeğinize hamile kala bilersiniz)

ben hamile değilim ama bu sene yapıp yapmama konusunda kararsızım gecen sene kız senesiydi bu sene erkekte sıra keşke gecen sene deneseydim çok pişmanım 2014 hep niyetliydim o yüzden 2,5 yasında oğlum var birde kızım olmasını çok istiyorum haziran 20sinde 3 yasını dolduracak....benim doğum tarihim 28.01.1989 eşiminki 19.07.1986 oğluma 2009 eylülde 20 yasında hamile kalmıştım tutuyomu acaba

Son düzenleme:
denemek isteyen yokmu hic(

Merhaba ben de deneyebilirsin ama daha önce yapmıştım tutmamıştı benim ki,benim 07/05/1977 eşimin 12/05/1973 doğum tarihlerimiz kızıma temmuz 2005 te hamile kaldım tutmuş mu?
Şu anda da 9haftalık hamileyim buna da ALLAHIN izniyle ocakta hamile kaldım.

Merhaba,canım)bu başka siteden bakıyorum ben.Orada ruscadır tüm yazılar o yüzden yazmadım buraya. Dogru,2005 yılında temmuz ayı 60 fayız erkek diyor.Sizde demek ki, o kaln 40 fayız tuttu)Şimdi de baktığımda 10 ocaktan sonra hamile kaldıysanız 87 fayız erkek diyor ve ocağın sonuna kadar fayız oranı 90 kadar yükseliyor)

Benim kendimde bu metod kızıma hamile kaldığım tarihe baktığımda 91 % kız diyor.Oğluma baktığında 94% erkek diyor.Bende tuttu. 3 çocuğuma hamileyim ve o tarihe 67% erkek diyor)ultrasonda kıza benzettiler

Merhaba arkadaşım bana da bakar mısın ne zaman hamile kalırsam erkek olur ?
Benim doğum tarihim : 26.10.1988
Eşimin doğum tarihi : 04.05.1986

CANIM ÇOK SAĞOL İLŞKİ TARİHİM 21 OCAK İNŞALLAH TUTAR

Merhaba arkadaşım bana da bakar mısın ne zaman hamile kalırsam erkek olur ?
Benim doğum tarihim : 26.10.1988
Eşimin doğum tarihi : 04.05.1986
merhaba.Tabi,canim bakarim!Sitede 90 ve uzere olan orana bakmak gerekiyor.Tutmama ihtimali var tabi,ama 90 ve uzere zaten chok buyuk oran yani

bana bakmamışsın((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…