Doğuma Hazırlık Eski rus metodları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
oğlumda %54 çıktı galiba yani tuttumu anlamdım cnm:26: kuzenim var hamile 5 aylık 26.01.1985 doğumlu olması lazım ama eşininkini bilmiyorum

evet,tuttu,az % ama tuttu)bu yöntem kan tazeleme yöntemidir)iki tarafın da doğum tarihleri lazim)anne babanızın çocuklarını da yoklaya bilirsiniz,doğum tarihlerinizi bilirseniz eger)

evet,tuttu,az % ama tuttu)bu yöntem kan tazeleme yöntemidir)iki tarafın da doğum tarihleri lazim)anne babanızın çocuklarını da yoklaya bilirsiniz,doğum tarihlerinizi bilirseniz eger)

sağol cnm...annemin babamın tam bilmiyorum ki doğum tarihlerini ama buraya gelen arkadaslar olucak onlarda denersin bakalım bende merak ettim...bu sene benim değişik bi çin takvimi var ağustostan ocağa kadar kız gösteriyo....daha önce bunu denedim kan yenilemeyi burdaki konulardan birinde vardı 2013 e 2014 kız çıkıyo 2015 erkek 2016 tekrar kız çıkıyo...sen farklı bakıyosun galiba ama anlayamadım tam yani bu sene hamile kalırsam kız olma ihtimali %90mı diyosun özellikle hangi aylarda cnm

işte bende o kan tazeleme stelerine göre tam tersi çıktı.Erkekde-kız,kızda-erkek)

Bu metoda göre tarih de çok önemli,yani sadece dediğim tarihlerde kıza hamile kalma ihtimali çok yüksek)yani 28 ekimden 8 kasıma kadar)

Bildiğim tüm metodları buraya yazacam)Eskiden bebeğin cinsiyetini hamile iken böyle öğrenirlerdi.Sütü ve hamile kadının sabah idrarını bire-bir (yani mesela 1 kaşiğa bir kaşık) lazım olmayan bir demir kapta kaynatırlardı.Kaynamağa başlayınca köpürüb kesilmiyorsa süt-erkek demektir,ama kesilib işte lor gibi bişey olursa-kız demektir)

ben bunu diyorum zaten)erkek diyor-kız doğdu,kız diyor-erkek doğdu)

evet cnm buna inanmıyorum zaten neyse senin ne güzel bi kızın bi oğlun var insallah benimde 1 kızım olur bakıyorum arastırıyorum metodları yöntemleri ama herkez farklı şeyler söylüyor kafam karıştı rabbim ne diler o olur ama insan keşke dememek için denemeyi istiyo işte...sen kızında nasıl besleniyodun cnm bide sol yumurtalık kız sağ erkek diyolar çok kişide tuttu bu en son kuzenim denedi ondada tuttu sen ne tarafta ilk hissetin kızını

Banada bakar mısın
Ben 10.11.1979
Eşim 03.03.1975

Oğluma 2007 Eylül ayında hamile kalmıştım
Bu aralar yine istiyoruz bi bakarmısın yüzdelerine
Kız için

Bende Çin takvimini duymuştum ve onunla ilgili konu acmıştım ama pek ilgilenen olmadı.:44: Rus medodunuda yeni duydum şekerim bebiş istiyoruz, özellikle erkek. Ne zaman başlasak acaba nolur bi bakıver.
Ben 03.12.81 eşim 16.07.73
Çok teşekkür ederim

ah canim,benim hic bir cocugum planli olmadi) ben 3 senedir evliyim ve 3 defadir hamileyim.Adetim duzensizdir, 2 cocuktan sonra da hic adet gormedimArtik bundan sonra dogumdan direk sonra spirayl koyduracam)3 yeter,hem de arka arkaya...Benim 3 cocugum da ayni,soldalardi.Yani sol yumurtalik yumutrtladi)

Son düzenleme:

off cnm naptın 3 senede 3 çocuk allah yardımcın olsun ben 2.ye cesaret edemiyorum masallah taktır bencede ama yardımcı olacak birileri varsa rahatsın ama benim gibi yalnız büyütüyosan allah yardımcın olsun...ama bak iyikide plansız olmuş değişik olmuş ne güzel rabbim bizede göstersin insallah....hmm demek 3üde soldan yumurtladın oğlunuda dmek bende oğlumu sağdan yumurtladım ilk andan beri hep sağımda hissetim demek kişiden kişiye değişiyo

Banada bakar mısın
Ben 10.11.1979
Eşim 03.03.1975

Oğluma 2007 Eylül ayında hamile kalmıştım
Bu aralar yine istiyoruz bi bakarmısın yüzdelerine
Kız için
SIzde bu sene sadece 12 mayisdan haziranin sonuna kadar dusuk orandayani 80% kiz hamile kalma ihtimali var.Yuksek iran ise seneye subat ve mart ayina dusuyor,90%

Teşekkür ler canım peki oğlumda tutuyorum
Nedir yüzde oranı ? 2007 Eylül'de hamile kalmıştım ona

benim Turkiyede hich kimsem yok,yabanciyim ben,ama az kaldi turk vatandasi olmama) ben bu yontemi de duydum,canim.Ismi Ramzi yontemi bebebin hangi tarafta dyrmasina bagli o.yani,mesela hamile kaldim ve oglum kesenin saginda duruyordu,kizimi ise hatirliyamiyorum.Ilginc bisey de,simdiki bebek de kesede sag tarafda duruyor,ama doktor kiza benetti 16 haftalikken

Canım çok teşekkür ederim ama tarih vermemişsin bana :) erkek bebek için yüzdesi yüksek tarihler ne zaman ? Yani hangi sene hangi ay hamile kalırsam erkek oluyormuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…