Doğuma Hazırlık Eski rus metodları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eşim 1982 ,ben 1978 doğumluyum.1.ye 2007 mayıs ayında
,2.ye2011 ağustos ayında,3.ye 2013 ocak ayında hamile kaldım vestalka cım.hadi bakalım bekliyorum.

2011 agustos %60 lardan 70 lere degisen yuzdelerle komple erkek.dogrumu bunlar bacim?
Daha yeni Hamilesin allah kucagina almayi nasip etsin,bunun cinsiyeti daha bellu degildir heralde.sen ne istiyidun?

2011 agustos %60 lardan 70 lere degisen yuzdelerle komple erkek.dogrumu bunlar bacim?
Daha yeni Hamilesin allah kucagina almayi nasip etsin,bunun cinsiyeti daha bellu degildir heralde.sen ne istiyidun?

benim 2 kızımm var canım erkek istiyodum.bu ocak ayı ful kız çıkmış baksana.dr da kıza benziyo demişti 11 haftalık.büyük ihtimalle erkek yazan ağustosta kaldığımda kız.neyse sağol emeğine sağlık.

kızlar banada bır bakarmısınız rıca etsem.erlkek bebk ıcın.benım dogum tarıhım 23 09 1976 esımın dogum tarıhı ise 16 10 1973. son adet tarıhım 10 mart

bisey anlatayim size,kizlar.50-60-70 yuksek oran deyil.yani 65% kiz diyorsa o kesin kiz demek deyil.90 ve ustu ise o kesin gibi bir shey demektir.Istersiniz bakin,benim dogum tarihim 28.11.1986,esimin 16.09.1976.Ilk hamikelik 11.09.2009,ikinci hamilelik 18.05.2011 bakin oranlara ve cinsiyetlerini anlarsiniz

ama kesın olması ıcın yuzde 90 mı olması gerekıyormus.benım cın takvımınde kız gosterıyor ama ben ona ınanmıyorum.tesekkur ederım baktıgınız ıcın.ınsallah herkesın ıstedıgı gerceklessın.

canim benim,senin oran da yuksek ve bur de cin takvimi ogluma da kiz dedi,ana oglum oldu)

meralcigim burada link)

bunu da deneyin kizlar)

nerden bakılıyo ki bu takvime,link var mı?çok merak ettim,ben de baksaydım dünya gözüynen.

Maral cim,sen esinden 4 yas buyuksun,eger kadin buyukse ,gerci 5 le 10 yas arasi diyor,bu ciftlerin kiz bebekleri oluyomus,eger erkek buyukse erkek oluyomus.boyle bir yazi okumustum bulursam burya koyarim.bilgin olsun diye soyluyorum.

Maral cim,sen esinden 4 yas buyuksun,eger kadin buyukse ,gerci 5 le 10 yas arasi diyor,bu ciftlerin kiz bebekleri oluyomus,eger erkek buyukse erkek oluyomus.boyle bir yazi okumustum bulursam burya koyarim.bilgin olsun diye soyluyorum.

evet ben de okudum ama çevremdeki insanlardan doğru olmadığını gördüm.çok gerçekçi değil yani.

ben hangi yılı denesem hep aynı grafik çıkıyor...yani her yılın aylarının yüzdeleri aynı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…