Doğuma Hazırlık Eski rus metodları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
inshallah,istediginiz gibi olur,Amin!Bu sene 16.11.2013 tarihinden 04.12.2013 tarihedek erkege hamile kalma ihtimali 93%

bak şimdi çocukların olucak eşin var ne güzel insallah en yakın zamandada türk vatandası olursun cnm...bak senin oğlundada tuttu bu yöntem benimde en güvendiğim bu sağ sol işi zaten..belkide soldan yumurtladın çünkü 4 aylıkken benzetmiş sonra yer değiştirebiliyolarmış bebişler kesenin içinde gönlünden ne geçiyorsa allah sana onu nasip etsin cnm....

selamm, benim doğum tarihim 14.10.1981 eşimin doğum tarihi 15.09.1979 hamile kaldığım ay 02.2013
şimdidenn teşekkürlerrr...

bana ozelden mesaj yazan arkadaslarim,benim cevaplarim suze uladiyormu?Sanki ben mesaj yazamiyorum gibi(neden acaba

Ben çoğu zaman yoğun oluyorum ve istersiniz kendiniz de bakın ÏĞÎÃÍÎÇ ÏÎËÀ ĞÅÁÅÍÊÀ
biraz tercüme de edeyim,anlarsınız
Расчетный год зачатия:-hesap olunan yıl (hamile kaldığınız ya da kalacağınız yıl)
День рождения матери: -annenin doğum tarihi
День рождения отца: - babanın doğum tarihi
Девочка-kız
Мальчик - erkek

Ayları da yazayım;
Yanvar- ocak
Fevral-Subat
Mart-mart
Aprel-nisan
May-mayıs
İyun - Haziran
İyul-Temmuz
Avgust-ağustos
Sentyabr-eylül
Oktyabr-ekim
Noyabr-Kasım
Dekabr-Aralık

Anlamazsınızsa yardımcınız olurum,vakit bulduğum gibi)

Doğru yorumladıysam durumum çok vahim.ben bu ay deneyeceğim buna göre haziranın 7 sine göre kız çıkıuo.doğruluk payı nedir arkadaşlar.tutuyor mu

Doğru yorumladıysam durumum çok vahim.ben bu ay deneyeceğim buna göre haziranın 7 sine göre kız çıkıuo.doğruluk payı nedir arkadaşlar.tutuyor mu
Ah ben bu özel mesaj işini anlayamadım bitürlü,10 dakikadan bir mesajgönderebilirsiniz diyor( doğru anlamışındır,bu sene yüksek oran sadece haziranda,bir hafta 6-sından 12 kadar)kalan zaman da olur,ama % az ve tutmama ihtimali tabi yüksek)inşallah alınır!

Slm canim,banada bakarmisin?
Ben18.03.1978
Esim20.12.1977
Gecmise donuk 2.12.2010
Simdi 2013 icin gaziran dusunuyorum yada kiz hangi aylar
Dimdiden sagol canim

Haziranın 7 sine kadar demek istemiştim.doğru bakmışım yani .teşekkür ederim

eşim 1982 ,ben 1978 doğumluyum.1.ye 2007 mayıs ayında
,2.ye2011 ağustos ayında,3.ye 2013 ocak ayında hamile kaldım vestalka cım.hadi bakalım bekliyorum.

Slm canim,banada bakarmisin?
Ben18.03.1978
Esim20.12.1977
Gecmise donuk 2.12.2010
Simdi 2013 icin gaziran dusunuyorum yada kiz hangi aylar
Dimdiden sagol canim

ben baktim canim oglumda tuttu ama soyle iliski olan tarihler tutuyor son adet tarihinden ilk bes gun kiz diyor.heralde iliski gununumu baz aliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…