yok tutmadi,60% kiz,30% erkek,iste o 30 da tuttu)oran ne kadar yuksekse o kadar da kesinlessiyor sonucTeşekkür ler canım peki oğlumda tutuyorum
Nedir yüzde oranı ? 2007 Eylül'de hamile kalmıştım ona
ozel mesaj siz gondermisdiniz,deyil mi?sanki ozeldrn cevap verdim)siz deyilmiydiniz?Canım çok teşekkür ederim ama tarih vermemişsin bana :) erkek bebek için yüzdesi yüksek tarihler ne zaman ? Yani hangi sene hangi ay hamile kalırsam erkek oluyormuş ?
inshallah,istediginiz gibi olur,Amin!Bu sene 16.11.2013 tarihinden 04.12.2013 tarihedek erkege hamile kalma ihtimali 93%Bende Çin takvimini duymuştum ve onunla ilgili konu acmıştım ama pek ilgilenen olmadı.:44: Rus medodunuda yeni duydumşekerim bebiş istiyoruz, özellikle erkek. Ne zaman başlasak acaba nolur bi bakıver.
Ben 03.12.81 eşim 16.07.73
Çok teşekkür ederim
benim Turkiyede hich kimsem yok,yabanciyim ben,ama az kaldi turk vatandasi olmama) ben bu yontemi de duydum,canim.Ismi Ramzi yontemi bebebin hangi tarafta dyrmasina bagli o.yani,mesela hamile kaldim ve oglum kesenin saginda duruyordu,kizimi ise hatirliyamiyorum.Ilginc bisey de,simdiki bebek de kesede sag tarafda duruyor,ama doktor kiza benetti 16 haftalikken
Kızlar, bu da tıbbi bi sistem.Bana sizin ve eşinizin doğum yılları ve hamile kaldığınız ay gerekiyor.Hesap yapıb fayız oranını söylerim size.İstersiniz olan çocukların cinsiyetini hesap yapayım bakın-uyarsa,bu sisteme göre isteğiniz cinsiyet bebeğinize hamile kala bilersiniz)
Yazıyormusun buraya tarihleri canım ? Erkek tarîhlerini ama :)
57 % erkek.Bişey diyil canımselamm, benim doğum tarihim 14.10.1981 eşimin doğum tarihi 15.09.1979 hamile kaldığım ay 02.2013
şimdidenn teşekkürlerrr...
Ah ben bu özel mesaj işini anlayamadım bitürlü,10 dakikadan bir mesajgönderebilirsiniz diyor( doğru anlamışındır,bu sene yüksek oran sadece haziranda,bir hafta 6-sından 12 kadar)kalan zaman da olur,ama % az ve tutmama ihtimali tabi yüksek)inşallah alınır!Doğru yorumladıysam durumum çok vahim.ben bu ay deneyeceğim buna göre haziranın 7 sine göre kız çıkıuo.doğruluk payı nedir arkadaşlar.tutuyor mu
Haziranın 7 sine kadar demek istemiştim.doğru bakmışım yani .teşekkür ederimAh ben bu özel mesaj işini anlayamadım bitürlü,10 dakikadan bir mesajgönderebilirsiniz diyor( doğru anlamışındır,bu sene yüksek oran sadece haziranda,bir hafta 6-sından 12 kadar)kalan zaman da olur,ama % az ve tutmama ihtimali tabi yüksek)inşallah alınır!
Kızlar, bu da tıbbi bi sistem.Bana sizin ve eşinizin doğum yılları ve hamile kaldığınız ay gerekiyor.Hesap yapıb fayız oranını söylerim size.İstersiniz olan çocukların cinsiyetini hesap yapayım bakın-uyarsa,bu sisteme göre isteğiniz cinsiyet bebeğinize hamile kala bilersiniz)
Slm canim,banada bakarmisin?
Ben18.03.1978
Esim20.12.1977
Gecmise donuk 2.12.2010
Simdi 2013 icin gaziran dusunuyorum yada kiz hangi aylar
Dimdiden sagol canim
eşim 1982 ,ben 1978 doğumluyum.1.ye 2007 mayıs ayında
,2.ye2011 ağustos ayında,3.ye 2013 ocak ayında hamile kaldım vestalka cım.hadi bakalım bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?