- 21 Ağustos 2023
- 5
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi kalbim kirik
-
Yani eski sevgiliniz hâlâ evli?13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
Konuş be burhannnTekmele gitsin. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.
Evliliğinin bittiğini söylemiştim 7 sene önce bitmisYani eski sevgiliniz hâlâ evli?
13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
Ayrılma sebebiniz neydi?
Ne kadar fırtınalı ihtiraslı bir aşk.Bir gafletle bir inatla gidip baskasini kacirip evlenmis
Ne kadar fırtınalı ihtiraslı bir aşk.
Başkası da hazırda bekliyormuş kaçmak içinBir gafletle bir inatla gidip baskasini kacirip evlenmis
Çok pardon o zaman atlamışım.Evliliğinin bittiğini söylemiştim 7 sene önce bitmis
Bu yazıyı bide disardan biriymiş gibi okuyabilsen tekrar olurmu diye sormazdin. Adam öyle basit bişey yapmamiski odamı karısını bırakmış. Belki onuda başka kadın için bırakmıştır.tecrubenizde varmış erkeklere güvenilmez.zamaninda kıymet bilseymis. Sizi kullanmayı düşünüyor belki riske girmeye değmez13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
Konu sahibi bu saflıkla iyi gelmiş,adam onla sevgiliyken başka kızlada fingirdiyormuş,hormonlar tavan yapınca elinin altindakini kaçırıp işini görmüş.Başkası da hazırda bekliyormuş kaçmak için
Dememis ki senle konuşurken başkası da vardı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?