- 21 Ağustos 2023
- 5
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi kalbim kirik
-
Başkası da hazırda bekliyormuş kaçmak için
Dememis ki senle konuşurken başkası da vardı diye
Ne kadar masum gerçekten bu adama kesinlikle şans vermelisin konu sahibiBir gafletle bir inatla gidip baskasini kacirip evlenmis
Ne kadar masum gerçekten bu adama kesinlikle şans vermelisin konu sahibi
Ooo bu daha kötü hala kızı hepten var hayatin daBaktin halasinin kizini kacirmis
Ooo bu daha kötü hala kızı hepten var hayatin da
Evet o 7 sene önce ayrılmış bende 2 sene önce bosandimİkinizde resmi olarak ayrı mısınız?
Yoksa klasik seni unutamadım zaten ayrı yatıyoruz çocuk için evdeyim aramızda bişey yok diye yalan sıkan biri mi?
He boşandıysa dahi ayrılık sebebine göre düşünülebilir ama denenmişi denemek bence hata.
Zamanında yarı yolda bırakıp birden evlenen adamdan hayır geleceğini düşünmüyorum.Evet o 7 sene önce ayrılmış bende 2 sene önce bosandim
İnat için başka biriyle mi evlendiEvliliğinin bittiğini söylemiştim 7 sene önce bitmis
13 sene geçmiş sevginizin bitmesi lazım.Aldatan tekrar aldatır.İyi düşünün.13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
olaydı düzgün bişey 4 5 sene bekletmez seni alırdı13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
Exten next olmaz13 sene önce biriyle 4 5 senelik bir ilişkim vardi sonra bir gafletle bir inatla gidip başkasını kaçırıp evlendi ben de iki sene sonra biriyle nişanlandı ve evlendim ancak evliliğim yine başka bir kadın yüzünden 2 sene önce bitti şimdi evliligimden önceki kişi tekrar hayatıma görmek istiyor çok pişman olduğunu hala deliler gibi sevdiğini yapamadığı için evliliğin bittiğini söylüyor ve kalan ömrünü benimle devam ettirmek istiyor ben yapamadığımız düşünüyorum sizce peki eskiden olur mu ?
O zaman bir şans verebilirsin bence ikinizde bekarsiniz sonuçtaYanliz olay yanlış anlaşılmış knu olan adam 7 yıl önce ayrılmış evliliği boyunca beni unutamadığı için ayrılmışlar 7 yıl önce
Bende 2 sene önce ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?