Eski sevgili belasi

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Merhaba bayanlar sizlerin bi konuda fikirlerine ihtiyacım var... eşim benle evlenmeden önce biriyle ciddi bi ilişki yaşamış 3yil sürmüş bayan sadakat yoksunu bi insanmıs eşim eski sevgilisiyle yazışmalarıni falan yakalamis sözler vermiş ama güven zedelenince eşim yapamiycani anlamış ve bitirmiş ailesi zaten olmamasi için elinden geleni yapmış yani kızı istemiyolarmis biz eşimle tanıştık kadın bizim isyerimeze gelip gitmeye aldığı ürünle alakalı bahaneler edip aramaya başlamış ve eşim söyledi durum böyle böyle rahatsız olduğumu soyledim anlamıyo ciddi bi ilişkim var görurse sorun çıkar dedim inanmıyo hadi ya falan yapıyo telefonu evde bırakcam ararsa aç şöyle ben sevgilisiym falan de diye kadın aradı neyse sonra ben eşimle konuşuyorum pat dukkana girdi seni aradım sevgilin açtı evet senin yüzünden kavga ediyoruz şuan arama dedim sana dedi bende çok meraklıyım dedi çıktı dükkandan bu kadının konusu kapandı taki geçen sene görümcemın facesinde gorumcemin çocuğuna aynı dayısı maşallah falan yazana kadar ben kavga çıkardım benim eşimin adını geçeremez sana da yakistiramadim dedim görümce kızı sildi faceden beni de sorun etmedim dün kayinvalidemin telefonunda kızın ismini gördüm watsapa baktım anneler gününü kutlamislar birbirlerinin nevrim döndü ama bişey demedim eşime söyledim ben gerekeni konuşurum dedi... siz olsanız napardiniz kendi kendime diyorum karışma konussunlar sonuçta kendi bileceği iş karisamazsin takma ama bunlar illaki eşimle alakalı bi yerde konuşacaklar ve ben bunu düşündükçe cildiriyorum bana bi akıl verin

Bir avukata danışsanız şikayetçi olsanız bu kadından eşinizle birlikte rahatsız ediyor diye..
Kadın evli bide 1yasinda çocuğu var artık eşimle irtibata geçmiyo rahatsız ettigı dönem bizim sevgililik donemizde yasandi ama eşimin ailesiyle goruyolar aşırı derecede rahatsız ediyo beni

Kadın evli bide 1yasinda çocuğu var artık eşimle irtibata geçmiyo rahatsız ettigı dönem bizim sevgililik donemizde yasandi ama eşimin ailesiyle goruyolar aşırı derecede rahatsız ediyo beni

Sizi rahatsız etmiyorsa aileyle görüşmesine de siz karışmayın..
Eşiniz halletsin ya da umursamayın..
Eşi nasıl tahammül ediyor ki kadının bunlara?

kayınvalidenin telefonundaki mesajı nasıl gördünüz?

bence siz hiç uğraşmayın eşiniz uğraşsın. annesi ile ablası ile o konuşsun.
Kayinvalidem bana verdi telefonu birinjn numarasını almam için bi baktım kadının ismi görünce şeytan dürttü baktım omu diye ve o cikti

Kv dede zamanında istememiş ellerinden geleni yapmışlar diyosun ama görümcenin facesinde var birbirilerinde numaraları var watsaptan anneler günü bile kutlanıyo sence sadece kadında mı suç

Kv dede zamanında istememiş ellerinden geleni yapmışlar diyosun ama görümcenin facesinde var birbirilerinde numaraları var watsaptan anneler günü bile kutlanıyo sence sadece kadında mı suç
Eşimle bu bayanın çıkma doneminin üstünden 8 yıl geçmis o zaman istemiyolarmis sevgili oldugumuz zaman kız çıktı dükkana gitti onu hallettik evlendik şimdi de ailesiyle konusuyo

Uzaktan akraba, eski bir komşu falan ise görüşülür yine bir ihtimal de, aksi durum can sıkıcı olmuş. Size ayıp ediyorlar.
Ama karışmayın siz zaten eşiniz gerekeni yapacak biri gibi... bırakın o halletsin.
Ama bir şeyi garipsedim,
neden başkasının telefonuna baktınız WhatsApp konuşmasını görecek kadar?!

Eşinizin ailesi bunlar sevgiliyken zaten kızı istemiyorlarmış, ayrılmaları için uğraşmışlar değil mi?
Öküz öldü ortaklık bitti hesabı, şimdi görüşmeye başlamışlar demek ki. Eşiniz konuşsun annesiyle.
Siz hiç tartımaya bile girmeyin bunun için kadını hiç gerek yokken gündemiz haline getirmeyin.

Sen bence eşinle konuş, eşinde ailesi ile.. aslinda ailesi görüsebilir telefonda yani buna sen bisey yapamazsin mesela yani bunu soyleyebilir kayinvaliden.. ama tabi bizler esimiz soz konusu oldugunda kimseyi tanimayiz hele ki eski sevgili olayi olunca bence tavrini koy herkese.. gorumcen seni neden silmis? Cok sacma.. bence hicbiriyle simdilik konusma mesafe koy ama lafa da girme esin konussun.. sende rahatsiz olmuyormus gibi davran esin de sucsuz basinin etini yeme adamin sakin..

Akrabalık falan yok esimle birlikteyken tanışmışlar o zaman kızı istememisler şimdi kız değerli oldu
klasik kayın ailesi işte istemedikleri kıymete binmiş...
ya da size pisliğine yapıyorlar..
sizinle anlaşamama durumları nedir görümcenizin mesela?
çünkü benden önceki kadınla alakalı sıkıntı olunca onu siliyosun hadi anladık evet ama beni niye siliyosun ki diye, bi çıkışırdım şahsen...
ama arkadaşlar da yazmışlar.. şuan sizi rahatsız etmiyorsa görmeyin lütfen, düşünmeyin, insan hasta olur böyle sorunlar yüzünden... eşinizin ailesini de görmeyin tabi en kesin çözüm

Bu kız konusunda daha önce gorumcemle tartıştık eşime tamam konusmuycaz dediler kızın ismini görünce merak edip baktım keşke bakmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…