Eski sevgili belasi

Ya kayınvalidenizin özel telefonunu nasıl karıştırabilirsiniz ? Çok çirkin bi davranış size bunu yakıştıramadım

Eşinizin ailesiyle probleminiz var mıydı? Benzer bi olay yaşadım ordan biliyorum benim eşiminde benden önceki sevgilisini aile istememiş sonra benimle problemleri olunca bana inat kızla görüşmeye başladılar hala görüşürler umrumda değil

Benim eşimin eski sevgilisi de ailesiyle içli dışlıydı. Ben sevmem böyle şeyleri, ailesiyle görüşmeme kararı aldım. O kızla görüşsünler karışamam dedim. Sonra eşimin annesi çıldırdı birşey oldu. Bu konuyla bağlantılı değil ama kavgalar etki etmiştir illaki. Sonuç; kimse kimseyle 3 senedir görüşmüyor. Aileye yılan girdi dağıttı ortalığı diyorlardıe muhtemelen. Bir akrebin intikamı acı ve sinsi olur

Ya kayınvalidenizin özel telefonunu nasıl karıştırabilirsiniz ? Çok çirkin bi davranış size bunu yakıştıramadım
Yahu normalde yapacagim bişey deyip o kıza hıncım var onunla alakalı bişey duymak görmek istemiyorum gorusmuycez dediler numarasını görünce baktım bende iyi koca kadın yalan söylerken benim arkamdan iş çevirirken ona yakışıyo ben bakınca bana yakismiyosa yakışmasin valla

Valla en iyisini yapmissin zaten oo kızla görüşmeye devam ederlerse bende onlarla gorusmemeyi dusunuyorm

Baya sorun atlattık ama herşey yoluna girdi ben onlara alışmaya başladım onlar bana şimdi bu çıktı işte... ben umrumda deyip diyemiyorum 4gundur kafamda kurduklarımı bi bilseniz yeminle hayal gücüne hayran olursunuz

Önemli olan eşinin tavrı o netse görüşmüyorsa çok kurmana gerek yok biz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz benim o yüzden umrumda değil yaptıklarını görmüyorum

Önemli olan eşinin tavrı o netse görüşmüyorsa çok kurmana gerek yok biz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz benim o yüzden umrumda değil yaptıklarını görmüyorum
Eşimin görüşmedigine çok eminim bende gorusmesem takmam ama yüzüme gülüp arkamdan iş ceviriyolar bu kızla inatla ne diye gorusuyolar benim huzursuz olacagimi biliyolar biz görüşürüz haberi olmaz dediler devam ettiler aklimla dalga geciyolar insanı salak yerine koyuyolar eşim her konuda onların destekçisi ben zaten iyi kotu dediklerini umursamiyorum onlar taş atıyosa ben ekmek atıyorum tabiri caizse çok mu şey istiyorum ya bumu yani olması gereken iş kızdan da çıktı bunu bile bile yapmalari kanıma dokunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…