- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Kayinvalidem bana verdi telefonu birinjn numarasını almam için bi baktım kadının ismi görünce şeytan dürttü baktım omu diye ve o cikti
Eşime bişey demedim dediğiniz gibi onun suçu yok ben söyleyince çok sinirlendi zaten gerekeni hepsiyle konuşcam sen evimizin huzurunu bozma yeter dedi.. gorumcem benı şu yüzden silmiş ben onun arkadaşlarının yazdıklarında kıskanırmisim ne alaka hiç önemli deyilde ben sizofreni hastası deyilim o eski kız arkadaşı ayrıca ben onu kiskanmam sizin yaptığınız sorun yoksa o benim kıskanan bilecegim biri deyil dedimSen bence eşinle konuş, eşinde ailesi ile.. aslinda ailesi görüsebilir telefonda yani buna sen bisey yapamazsin mesela yani bunu soyleyebilir kayinvaliden.. ama tabi bizler esimiz soz konusu oldugunda kimseyi tanimayiz hele ki eski sevgili olayi olunca bence tavrini koy herkese.. gorumcen seni neden silmis? Cok sacma.. bence hicbiriyle simdilik konusma mesafe koy ama lafa da girme esin konussun.. sende rahatsiz olmuyormus gibi davran esin de sucsuz basinin etini yeme adamin sakin..
Evet şuan onlar yüzünden benim evimde o kadının ismi geçiyo ben buna takılıyorum dün eşimin yüzüne bakarken resmen o kadın geldi aklımaEşinizin ailesi bunlar sevgiliyken zaten kızı istemiyorlarmış, ayrılmaları için uğraşmışlar değil mi?
Öküz öldü ortaklık bitti hesabı, şimdi görüşmeye başlamışlar demek ki. Eşiniz konuşsun annesiyle.
Siz hiç tartımaya bile girmeyin bunun için kadını hiç gerek yokken gündemiz haline getirmeyin.
Gelmiyo iş yerimize kadın kendini dediğiniz gibi küçük düşürüyo ama eşimin ailesiyle konuştuğun da illaki eşimin konusu eski günler falan filan diye açılıyodur düşündükçe sinirlerime hakim olamıyorum kendime de engel olamıyorum takma diyorum ama elimde deyilkadın hala iş yerine gidip geliyor mu? yani ailesi ile görüşmesinin haricinde sizi rahatsız ediyor mu? etmiyorsa ben osam uğraşmazdım kendi kendini küçük düşürür ancak zamanında onu istemeyen aile ile görüşerek.
Bu konuşmayı yaptı gorumcemın facede gördüğüm zaman ama gene konusuyolar ne kıymetli oldu kadın ben gelinleriyim benim peşime bu kadar düşmezler aramız da uzun zamandır çok iyiydi taki dün görene kadar resmen soguttular kendilerindenmadem zamanın da istemiyorlardı şimdi mi kıymetli oldu? Eşiniz ailesi ile konussun evliligimde problem istemiyorum bu kadin ile ailemden kimse görüşmeyecek irtibat kurmayacak. Kurarsa beni kaybedersiniz desin kesin bir dil ile..
Görümcenizin ikinizi birden silmesi zaten tuhaf geldi. Biri gelinleri biri zamanında istemedikleri gelin adayı ustelik kardeşini boynuzlamış biri?????
Esinin ailesinde tamamen suç sen haklısın tepkilerinde.
Ama sen tepki verip suçlu olma.
Eşin tepkisini versin ailesine
Esinle de kesin bir dille sende konus bir daha bu kadın ismini ailen tarafindan duyar edersen beni kaybedersin de.
Gelmiyo iş yerimize kadın kendini dediğiniz gibi küçük düşürüyo ama eşimin ailesiyle konuştuğun da illaki eşimin konusu eski günler falan filan diye açılıyodur düşündükçe sinirlerime hakim olamıyorum kendime de engel olamıyorum takma diyorum ama elimde deyil
Ya kızla eskiden çok iyi anlaşıp şimdi de kopamasa gene amenna dostunu kaybetmek istemiyo diycem ama kızla zamanında birbirlerini yemişler şimdi amaç neValla gorumcen de bi garipmis... ben mesela abimin eski kiz arkadasi ile faceden arkadas olmazdim.. hem abime hem yengeme ayip olurdu.. bence gorumcenle arana mesafe koy canim boyle is olmaz.. ya eski kizi cok seviyor yada seni az seviyor boyle davraniyor.. ama yerinde olsam icim icimi de yese agzimi tutardim herkese karsi icimde yasardim belli etmezdim hicbisey sadece uzaktan gozlemlerdim.. belki de sadece anneler gunu icin yazmistir baska hic aramiyordur bilemeyiz belki sahiden de esinle alakali bisey konusulmuyordur kiz sadece onca zaman gecmis hatir gonul icin aramistir yazmistir.. bosver gitsin diyecem ama yine de ozel gunlerde takipte kal..
Konuşmasınlar niye konussunlar benim eşimi eskiden sevgili olduğu biriyle ve öylesine görüşülen bi sevgili deyil bu bayan evlenme konuşmaları yapılmış ciddi bi ilişki yasanmis bi bayan ne o kadında utanma var ne de benim eşimin ailesindee açılsın ne olacak ki? kendi aralarına konuşsunlar dursunlar.
İşte bu kadar çok olay yapmayın kadını kendi kendinize değerini arttırıyorsunuz belki de. Kayınvalidelerin ve kadının amacı huzurunuzu bozmaksa amaçlarına ulaşıyorlar, buna izin vermeyecek olan sizsiniz. Cool olun biraz, eşiniz yüz vermiyorsa daha ne millet ne yaparsa yapsın.Evet şuan onlar yüzünden benim evimde o kadının ismi geçiyo ben buna takılıyorum dün eşimin yüzüne bakarken resmen o kadın geldi aklıma
Eşimden yana şüphem yok sevgiliyken bile geldi anlattı telefonu bana bıraktı konuştum yetmedi kadın dukkana gitti eşimin dediklerini kendi kulaklarımla duydum sizin dediginiz gibi yapmaya çalışıyorum yok olmuyo duygularımın önüne gecemiyorum eşim konuşsun ailesiyle bur daha o kadın herhangi bi sebeble benim önüme gelirse daha kapılarini açmamİşte bu kadar çok olay yapmayın kadını kendi kendinize değerini arttırıyorsunuz belki de. Kayınvalidelerin ve kadının amacı huzurunuzu bozmaksa amaçlarına ulaşıyorlar, buna izin vermeyecek olan sizsiniz. Cool olun biraz, eşiniz yüz vermiyorsa daha ne millet ne yaparsa yapsın.
Bu konuşmayı yaptı gorumcemın facede gördüğüm zaman ama gene konusuyolar ne kıymetli oldu kadın ben gelinleriyim benim peşime bu kadar düşmezler aramız da uzun zamandır çok iyiydi taki dün görene kadar resmen soguttular kendilerinden
Haberı yok demekki adamın kimin eşi kabul eder böyle bişeyı eşimde işte tam bu yüzden ayırms yollarını zamanında bu bayanlaSizi rahatsız etmiyorsa aileyle görüşmesine de siz karışmayın..
Eşiniz halletsin ya da umursamayın..
Eşi nasıl tahammül ediyor ki kadının bunlara?
Hiiiiiiççç farketmez biliyor musunuz?Bu kız konusunda daha önce gorumcemle tartıştık eşime tamam konusmuycaz dediler kızın ismini görünce merak edip baktım keşke bakmasaydim
Haberı yok demekki adamın kimin eşi kabul eder böyle bişeyı eşimde işte tam bu yüzden ayırms yollarını zamanında bu bayanla
Konuşmasınlar niye konussunlar benim eşimi eskiden sevgili olduğu biriyle ve öylesine görüşülen bi sevgili deyil bu bayan evlenme konuşmaları yapılmış ciddi bi ilişki yasanmis bi bayan ne o kadında utanma var ne de benim eşimin ailesinde
Face de gördüğümde tam da sizin dediginiz gibi dedim sen kendini benim yerime koy ne hissederdin sana da yazıklar olsun dedim kadın bide hep benim eşimin olduğu resimleri beğeniyoDu yok aynı dayısı yok bu kadar mı benzer falanSeçim onların . Kendi kocasına takık biri ile bile bile siz görürseniz ne hissederdi Görümceniz acaba....
Siz konuyu eşiniz ile çözün.
Bu konunun sizi cok üzdüğünü ailesine kizgin kırgın oldugunuzu.
Söyleyin iyi bir dil ile.
Esiniz konuyu tamamen kapatmak ile birlite konusmayi ailesine yapıp.
Tamamn kurtulun.
Birde eşiniz sizin yaninizda ailesini arayıp soylesin konuyu.
Esim rahatsiz oluyor demesin ben rahatsiz oluyorum desin kendini one sürsün. Yoksa size bulaşırlar.
Ben eşiyle mesajlarına yada baska biseylerine bakmadim telefonu benim elime numara almam için verdi kızın ismini gördüm görüşmuycez dediler hala onunla mi konusyolar diye baktım keşke bakmasaydim da kafamı şuan kendini bilmez insanlar için meşgul etmeseydimHiiiiiiççç farketmez biliyor musunuz?
Onlar ne kadar ayıp ediyorsa sizde etmişsiniz.
kişisel eşyaya dokunulmaz.
Düşünüyorum da mesela görümcem telefonumu eline alsa mesajımı okusa kıyamet kopardı... yahu özelim. Belki eşimle bir şey yazıştım belki bir arkadaşımla ne münasebet. Kardeşim dahil olsa canına okurdum.
Eşiniz onlarla konuşurken sizde kendinize çeki düzen verin başkasının özel eşyasına dokunmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?