Eski sevgili belasi

Aklın yolu bir. Mantıklı her insan aklı selim her kadın bunu düşünür.
Nedir eşinin ailesinin bu kadar bu kadına karşı kamburlugu??? Anlamadım.
Canım bosver sen allah herkesin gönlüne göre versin.
Eşinin ailesinin tavrı o kadınla bile bile görüşmeleri. Ciddi sıkıntı.
Benim esimle ilk nişanlandigimiz donemde . Esimin ailesi ile sıkıntılarım vardı benim.
Esimin teyzesi face ne eşimin eski nişanlısı ile olan fotoğrafları koydu.
Düşünebiliyor musun?
Ama allaha havale ettim. Etme bulma dünyası
Bilerek birinin canını yakarsan allahta senin canını yakar.
Ilahi adalet var.
O yuzden belliki senin de canını bile bile sıkıyorlar.
Sen izin verme eşin halletsin

Ya kızla eskiden çok iyi anlaşıp şimdi de kopamasa gene amenna dostunu kaybetmek istemiyo diycem ama kızla zamanında birbirlerini yemişler şimdi amaç ne

Amaç belli kör öldü, badem gözlü oldu... Acaba gelen gideni mi aratti :) sen bilmedigimiz seyler mi yapiyorsun kiz yoksa şaka bir tarafa görümceni salla gitsin... yerinde olsam face falan hepsini de kapatirdim bak bende hicbiri yok boyle olunca kim kimde ekliymis kim kime yazmis zerre umrumda olmuyoorrr inan ki... sende uzaktan takipte kal bence hepsi bu.. baska seyler soyler veya yaparsan kizi kiymete bindirirsin.. salla gitsin..

Neymiş kisisel esyaya dokunulmazmış. Neymiş sizi rahatsız etmiyormuş kadın.
Kocanın ailesine görüşmeyin etmeyin diyemezmişsin.

Kişisel hayata dokunuluyor ama eski sevgili aynı dayısı deyip bir yuvayı bulandırıyor amaç belli.
Bunları söyleyen insanlarda demek ki aynı düşünceye hizmet ediyor.
Nasıl kadın rahatsızlık vermiyor illa direk msj atip taciz etmesi kapiya gelmesi yol kemesi mi gerek. Rahatsiz etmesi icin bir sekilde adamin ailesinden haber alıyor görüyor fotoğrafları ucu açık bir ailenin tartismasina yol acacak yorumlar yapiyor.
Derim efendim benim yuvamı etkiliyor ise ben görüşmeyin etmeyin derim. Tepkimi veririm.kimse bunu elimden alamaz. Bunkadar basit. Sen haklısın bu yorumlara takılama

Tehdit edin siz de..
Kadin benim muattabim deyil olamaz da bana silah zoruylamı konusturuyorum sen kimsinde bana karisiyosun derse ben ne diycem benim sözüm eşime evime yansiyosada ailesine geçer ha kadın bana eşime direk yazar o zaman onu yazdığına yazacağına bin pişman ederim ama şuan iletisime gecmem

Ya çoğu şeylerini görmezden duymazdan geliyorum sırf sorun çıkmasın diye ama işte karşılığında gördüğüm şey

Dediğin gibi zaten eşime annelere gittigimizde bak telefonuna kendin görmüş gibi konuş benim gördüğümü söyleme dedim bu sefer sen benim telefonuma niye bakıyosun diycek gene ben suçlu olcam bu sefer hakliyken haksız konumuna dusurmuycem kendimi

Evlenmişsin çocuğun olmuş hala eski defterleri aç, buna kendi kaynanası yetmiyor mu acaba, anneler günüymüş analar günü de iyice ayağa düştü, on sene önce çıktığımızın anasına kadar kutlayalım bari

Kızı istemiyorlar ama görüşmeye devam ediyorlar çelişkiye bak eşin eksik anlattı sana galiba

haklisin. esinin eskisiyle ne mana kaynana gorumce iletisim kuruyo. normal degil. konus anlat rahatszlgini.
Akşam gene söyledim bu kızla alakalı her hangi bi şey benim önüme bi daha gelirse o zaman aileni deyil sen önüne geçemediğin için seni suclarim dedim tamm sen merak etme dedi her gittiqimde de inat deyip mı telefonuna bakcam bi daha bi konuşma görüşme görürsem de asla ne benim evime gelebilirler nede ben onlarin evine girerim

Eşinizin ailesi de saolsun bir gariplermiş bence. Sen git kızı isteme sonra görümcenin facebooku kaynananın telefonu her yerden çıksın hey gidi yavrum hey. Eşinizle bir ilgisi yoksa konuyu eşiniz halletsin siz sakın devreye girmeyin. Eşiniz bu defa ona güvenmediğinizi düşünür. Suçlu olan eşiniz değil çünkü kayınvalideniz ve görümceniz.

Acaba kendim mi konussam diyorum evde eşimde varken siz hala bu kızla konusuomusunuz diye sorup yüzlerini görsem mi ? Ben suçlu çıkmaktan korkuyorum onlar herzman hatalı da olsa üste çıkmayı başarıyorlar bu sefer onları haklı çıkarmak istemiyorum resmen mideme ağrılar giriyo düşündükçe sinirimi yenemiyorum kafayı yemek üzereyim resmen.... sizce arkadaşlar kendim mi sorayım eşim varken yoksa eşimin konuşmasını mi bekleyim

Her zamanki haklı olmayı başarıyorlar demenizden sanki sizinde kayınvalidenizle aranız bozukmuş gibi bi izlenim oluştu bende acaba kayınvalideniz oğlunu mu kıskanıyor diye düşündürdü bu da bana

Her zamanki haklı olmayı başarıyorlar demenizden sanki sizinde kayınvalidenizle aranız bozukmuş gibi bi izlenim oluştu bende acaba kayınvalideniz oğlunu mu kıskanıyor diye düşündürdü bu da bana
Çok sorunlar yaşadık ama ben hepsinin çözüldüğünü sanıyodum 3.4aydir iyiydik bi problem yoktu

Kocan onu isteseydi onla olurdu.bence sen boşver ama rahatsızlığını kaynana söyle. 10 çocuğuda olsa aklında hala kocan var anlaşılan yoksa insan niye görüşün ailesiyle.senin yerinde olsam takmazdim kocan seninleyse sorun yok.adı üstünde o senin kocan onun değil

İşte kadının aklı kocam da o yuzden bende görüşmelerinı istemiyorum bide facebookta kocasıyla boy boy resimleri ask sözleri var şeytan diyo kocanı seviyon eski sevgilinin ailesiyle işin ne karaktersiz yaz çalıştığı yeri falan da biliyorum benim deli damarımı attıracak gidip rezil edicem artık sonunda kendime yediremiyorum... bide bana kızı savunur gibi kızım bak o kız artık evlendi çocuk bekliyo diyo he evlenmiş çocuk bekliyo eski manitasinin ailesiyle görüşüyo karaktere bak dedim... yok ya bu kızla gorusmuycekler gorusurlersede benle görüşmesinler oğulları da bu sayede kimin ne olduğunu görmüş olur seçim onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…