- 22 Mart 2017
- 550
- 426
- 23
- 42
Face de gördüğümde tam da sizin dediginiz gibi dedim sen kendini benim yerime koy ne hissederdin sana da yazıklar olsun dedim kadın bide hep benim eşimin olduğu resimleri beğeniyoDu yok aynı dayısı yok bu kadar mı benzer falan
Ya kızla eskiden çok iyi anlaşıp şimdi de kopamasa gene amenna dostunu kaybetmek istemiyo diycem ama kızla zamanında birbirlerini yemişler şimdi amaç ne
Face de gördüğümde tam da sizin dediginiz gibi dedim sen kendini benim yerime koy ne hissederdin sana da yazıklar olsun dedim kadın bide hep benim eşimin olduğu resimleri beğeniyoDu yok aynı dayısı yok bu kadar mı benzer falan
tamama işte bende onu diyorum eşinin ailesi düşünse seni oğlunu huzurunuzu KONUŞMAZLARRRRRRRRRRRRRRREşimle bu bayanın çıkma doneminin üstünden 8 yıl geçmis o zaman istemiyolarmis sevgili oldugumuz zaman kız çıktı dükkana gitti onu hallettik evlendik şimdi de ailesiyle konusuyo
Kadin benim muattabim deyil olamaz da bana silah zoruylamı konusturuyorum sen kimsinde bana karisiyosun derse ben ne diycem benim sözüm eşime evime yansiyosada ailesine geçer ha kadın bana eşime direk yazar o zaman onu yazdığına yazacağına bin pişman ederim ama şuan iletisime gecmemTehdit edin siz de..
Ya çoğu şeylerini görmezden duymazdan geliyorum sırf sorun çıkmasın diye ama işte karşılığında gördüğüm şeyAmaç belli kör öldü, badem gözlü oldu... Acaba gelen gideni mi aratti :) sen bilmedigimiz seyler mi yapiyorsun kiz yoksaşaka bir tarafa görümceni salla gitsin... yerinde olsam face falan hepsini de kapatirdim bak bende hicbiri yok boyle olunca kim kimde ekliymis kim kime yazmis zerre umrumda olmuyoorrr inan ki... sende uzaktan takipte kal bence hepsi bu.. baska seyler soyler veya yaparsan kizi kiymete bindirirsin.. salla gitsin..
Dediğin gibi zaten eşime annelere gittigimizde bak telefonuna kendin görmüş gibi konuş benim gördüğümü söyleme dedim bu sefer sen benim telefonuma niye bakıyosun diycek gene ben suçlu olcam bu sefer hakliyken haksız konumuna dusurmuycem kendimiAklın yolu bir. Mantıklı her insan aklı selim her kadın bunu düşünür.
Nedir eşinin ailesinin bu kadar bu kadına karşı kamburlugu??? Anlamadım.
Canım bosver sen allah herkesin gönlüne göre versin.
Eşinin ailesinin tavrı o kadınla bile bile görüşmeleri. Ciddi sıkıntı.
Benim esimle ilk nişanlandigimiz donemde . Esimin ailesi ile sıkıntılarım vardı benim.
Esimin teyzesi face ne eşimin eski nişanlısı ile olan fotoğrafları koydu.
Düşünebiliyor musun?
Ama allaha havale ettim. Etme bulma dünyası
Bilerek birinin canını yakarsan allahta senin canını yakar.
Ilahi adalet var.
O yuzden belliki senin de canını bile bile sıkıyorlar.
Sen izin verme eşin halletsin
Kızı istemiyorlar ama görüşmeye devam ediyorlar çelişkiye bak eşin eksik anlattı sana galibaMerhaba bayanlar sizlerin bi konuda fikirlerine ihtiyacım var... eşim benle evlenmeden önce biriyle ciddi bi ilişki yaşamış 3yil sürmüş bayan sadakat yoksunu bi insanmıs eşim eski sevgilisiyle yazışmalarıni falan yakalamis sözler vermiş ama güven zedelenince eşim yapamiycani anlamış ve bitirmiş ailesi zaten olmamasi için elinden geleni yapmış yani kızı istemiyolarmis biz eşimle tanıştık kadın bizim isyerimeze gelip gitmeye aldığı ürünle alakalı bahaneler edip aramaya başlamış ve eşim söyledi durum böyle böyle rahatsız olduğumu soyledim anlamıyo ciddi bi ilişkim var görurse sorun çıkar dedim inanmıyo hadi ya falan yapıyo telefonu evde bırakcam ararsa aç şöyle ben sevgilisiym falan de diye kadın aradı neyse sonra ben eşimle konuşuyorum pat dukkana girdi seni aradım sevgilin açtı evet senin yüzünden kavga ediyoruz şuan arama dedim sana dedi bende çok meraklıyım dedi çıktı dükkandan bu kadının konusu kapandı taki geçen sene görümcemın facesinde gorumcemin çocuğuna aynı dayısı maşallah falan yazana kadar ben kavga çıkardım benim eşimin adını geçeremez sana da yakistiramadim dedim görümce kızı sildi faceden beni de sorun etmedim dün kayinvalidemin telefonunda kızın ismini gördüm watsapa baktım anneler gününü kutlamislar birbirlerinin nevrim döndü ama bişey demedim eşime söyledim ben gerekeni konuşurum dedi... siz olsanız napardiniz kendi kendime diyorum karışma konussunlar sonuçta kendi bileceği iş karisamazsin takma ama bunlar illaki eşimle alakalı bi yerde konuşacaklar ve ben bunu düşündükçe cildiriyorum bana bi akıl verin
Eşimle kız 8 yıl önce sevgililermis o zaman istemiyolarmis o kızla evlenmesini kız şimdi evli ne alakaysa şimdi görüşüyorlarKızı istemiyorlar ama görüşmeye devam ediyorlar çelişkiye bak eşin eksik anlattı sana galiba
Akşam gene söyledim bu kızla alakalı her hangi bi şey benim önüme bi daha gelirse o zaman aileni deyil sen önüne geçemediğin için seni suclarim dedim tamm sen merak etme dedi her gittiqimde de inat deyip mı telefonuna bakcam bi daha bi konuşma görüşme görürsem de asla ne benim evime gelebilirler nede ben onlarin evine girerimhaklisin. esinin eskisiyle ne mana kaynana gorumce iletisim kuruyo. normal degil. konus anlat rahatszlgini.
Acaba kendim mi konussam diyorum evde eşimde varken siz hala bu kızla konusuomusunuz diye sorup yüzlerini görsem mi ? Ben suçlu çıkmaktan korkuyorum onlar herzman hatalı da olsa üste çıkmayı başarıyorlar bu sefer onları haklı çıkarmak istemiyorum resmen mideme ağrılar giriyo düşündükçe sinirimi yenemiyorum kafayı yemek üzereyim resmen.... sizce arkadaşlar kendim mi sorayım eşim varken yoksa eşimin konuşmasını mi bekleyimEşinizin ailesi de saolsun bir gariplermiş bence. Sen git kızı isteme sonra görümcenin facebooku kaynananın telefonu her yerden çıksın hey gidi yavrum hey. Eşinizle bir ilgisi yoksa konuyu eşiniz halletsin siz sakın devreye girmeyin. Eşiniz bu defa ona güvenmediğinizi düşünür. Suçlu olan eşiniz değil çünkü kayınvalideniz ve görümceniz.
Acaba kendim mi konussam diyorum evde eşimde varken siz hala bu kızla konusuomusunuz diye sorup yüzlerini görsem mi ? Ben suçlu çıkmaktan korkuyorum onlar herzman hatalı da olsa üste çıkmayı başarıyorlar bu sefer onları haklı çıkarmak istemiyorum resmen mideme ağrılar giriyo düşündükçe sinirimi yenemiyorum kafayı yemek üzereyim resmen.... sizce arkadaşlar kendim mi sorayım eşim varken yoksa eşimin konuşmasını mi bekleyim
Çok sorunlar yaşadık ama ben hepsinin çözüldüğünü sanıyodum 3.4aydir iyiydik bi problem yoktuHer zamanki haklı olmayı başarıyorlar demenizden sanki sizinde kayınvalidenizle aranız bozukmuş gibi bi izlenim oluştu bende acaba kayınvalideniz oğlunu mu kıskanıyor diye düşündürdü bu da bana
İşte kadının aklı kocam da o yuzden bende görüşmelerinı istemiyorum bide facebookta kocasıyla boy boy resimleri ask sözleri var şeytan diyo kocanı seviyon eski sevgilinin ailesiyle işin ne karaktersiz yaz çalıştığı yeri falan da biliyorum benim deli damarımı attıracak gidip rezil edicem artık sonunda kendime yediremiyorum... bide bana kızı savunur gibi kızım bak o kız artık evlendi çocuk bekliyo diyo he evlenmiş çocuk bekliyo eski manitasinin ailesiyle görüşüyo karaktere bak dedim... yok ya bu kızla gorusmuycekler gorusurlersede benle görüşmesinler oğulları da bu sayede kimin ne olduğunu görmüş olur seçim onlarınKocan onu isteseydi onla olurdu.bence sen boşver ama rahatsızlığını kaynana söyle. 10 çocuğuda olsa aklında hala kocan var anlaşılan yoksa insan niye görüşün ailesiyle.senin yerinde olsam takmazdim kocan seninleyse sorun yok.adı üstünde o senin kocan onun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?