onun ısrarla ara vermek istediği zaman diliminde bişeyler olmuş... erkekler asla ve asla kadınlar gibi değil. yani o arada bir boşluk istediyse o işin altından bişey çıkar.
siz şimdi öylesine bile tekrar görüşürseniz ne olur biliyor musunuz? işte o zaman diliminde neler yaptığını öğrenirsiniz. olan yine sizin gururunuza, egonuza olur... boşverin. hazır unutmuşken uzak tutun... zamanında ayrılığı göze alıp direnen bir erkeğin dönmesinden hayır gelmiyor asla
ayni semtte sozmu. iki dklik mesafe var aramizda. hani bagirsam duyarmisin diyolarya onun gibi iste. ve sehir kucuk oldugundan her yerde bulusurduk kimse gormesin diye. ve simdi ise giderkenki yolumun ustunde hep anilar var. hergun hatirliyorum ve unutamiyorum
birincisi o görüşmek istiyor. yani sen kabul edersen onun istediği olacak. ona istediğini vermemek yani kesinlikle tavrını koyup görüşmemek en güzel intikam olacaktır bence. ikincisi sakın intikam almaya kalkma, genelde böyle durumlar ele yüze bulaşır. üçüncüsü eski eskide kaldı. bir daha beraber olduğunda yine aynı hareketi yapması olasılığı yüksek.
Özleyen çok seven insan bence 5 ay bile dayanamazdı.Emin olun o 5 ayda bi işler çevirmiştir ve işler umduğu gibi gitmediyse de kürkçü dükkanına dönmeyi uygun görmüştür.
Yani işin özü bu kadar bu kadar basit aslında.
İntikam olayı filan da çok saçma bana kalırsa zaten sizin onsuz mutlu olmanız ve hayatınıza devam etmeniz en büyük intikamdır.
Zamanında ben de eski sevgilime dönmek gibi bir hata yaptım ve her şey eskisinden daha beter oluyor emin olun.Yani aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek çok anlamsız zaten.
Kaçan kovalanır.
Bir kaç ay istemiş 5 ay gitmiş. Şimdide dönmek istiyor
O her gittiğinde siz kürçü dükkanı gibi bekleyecek misiniz
Bitti diyorsanız konuşacak birşey kalmamış demektir.
50 defa söylemek neden
Ben böyle bir durum yaşamıştım ve karşılaştık buluşmadık,hiç içimden gelmemişti nasılsına iyiyim demek.O kadar yabancıydı.Sadece kendi ruhun için onu affet ama yanına gitmeden de affedebilirsin.Ben gitmezdim.Boşa zaman kaybı emin ol.
5 ay uzdukten sonra dönse nolur aptala bak daha iyisini bulsa dönmezdi zaten.
Senin ex laftan anlayan cinsten degil.Baska telefonlardan rahatsiz eden kisi , bulusursan kolay kolay birakmaz.O nedenle hic bulusma.Ille bisey yapmak istiyorum dersen de , gorusme ayarla telefonda.Ve gitme bir guzel ek.Sonra arayinca da aa unutmusum ben ya filan diyebilirsin.Su an gelebilecek durumda da degilim zaten gorusecek bisey de yok.Artik beni rahatsiz etme dersin.Devam ederse de bir erkek cevap verirsin telefonuna , sonra bir daha aramaz.
ben istediğimde beni istemeyeni sonradan aşkımdan ölse istemem ben... düşünün 5 ay sonra sonkez görüşmek isteyen siz olsaydınız onun duyguları olmasaydı o kabul eder miydi?hiç sanmıyorum.
kacan balik buyuk olurmus demekki bosver takilma aklini kurcalamasina izin verme
,Bu son kez görüşmeler hiç orda noktalanmaz benden söylemesi..
Yakana yapışacak iyice.
Net bir ifadeyle mesaj yada mail yaz "Seni kesinlikle istemiyorum bitti ve bir kez daha rahatsız edersen hukuki yollara basvuracagim" de.. Sen sustukca naz yapıyorsun sanıyor dediğimi yaz yolla tecrübeyle sabittir korkar gider
tecribeyle sabit ki dönüyorlar ama ben dönmesini filan istemedim şuanda rahatsızım bu durumdan dönmiycekmiş gibi kabullenip haaına devam et nasıl olsa bozmaya çalışmak için bile olsa geri dönüolar
bi gorsem ayaklarima kapandigini keskeee...
Barışmayı düşünmüyorsun değil mi ? be kafamda net bir şekilde bitirmiştim sen iş için filan başka bir şehirde yaşamak istemiyormusun bak bankaların sınavları var gerçi okul durumunu bilmiyrum ama hayatın için birşeyler yap herşey evlilik değil ben en son düşünürüm evliliği iş kariyer bunlarda insanı çok motive ediyor başka o şehir dışında da bir yaşam var kendini oraya hapsetme bir çıkış yolu bulmakistersen bulursun bence herşey istemekle başlıyor önce
ben yurtdisindayim allaha cok sukur araba aldim isimde var. ask hayati disinda hayatim 4/4 diyebilirim. ama o kisinin ayaklarima kapanmasini isterim surunmesini yalvarmasini ...
yurtdışında oda orda küçük bi yer derken yurtdışında olsan ne farkeder ki başka bir ülkeye git ne bileyim başka şehir o küçük yerle sınırlama kendini yurt dışı olması daha iyi bile hatta
Herkes özeldir sıkıntı yok da herkes herkes için özel değildir. Görüşürsen kendini haklı sanacak.Çok olgun bir şekilde reddet gitsin.Ona ayıracak zamanın bile olmadığını hissetsin.Bende senin gibiyim eski sevgilimi görsem selam ile vermem .Gerek yok zaten içimden de gelmez oda bu huyumu gayet iyi bilir ama şuan kendisini özel sanıyor beyfendi
Neden kaç yaşındasın eninde sonuda ailemizden ayrılıyoruz illa evlenince olması gerekmiyor dünya artık çok farklı ben şahsen evliliği düşünmüyorum artık düşünmek istemiyorum olursa olur zaten kısmetimde varsa sadece yaz gelsin diye bekliyorum bu yaz 2 yılın acısını çıkartıcam :) gerçi biz ayrılıncada ben 10 günlük bir tatil yaptım ege tarafında tek başıma ağladım dua etti uzun yürüyüşler yapım bol bol denize girdim ve kasım ayında bronz bir şekilde dolaşmanın haklı gururunu yaşadımikimizde yurtdisindayiz ve ikimizde ayni o kucuk sehirdeyiz. ve ailemde burda onlari birakamam
şuan öyle yapıyorum evet ama iş çıkışına geliyor yani şikayet edip çirkinleşmekde istemiyorumHerkes özeldir sıkıntı yok da herkes herkes için özel değildir. Görüşürsen kendini haklı sanacak.Çok olgun bir şekilde reddet gitsin.Ona ayıracak zamanın bile olmadığını hissetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?