eski sevgili ısrarla görüşmek istiyor ?

tabi ki bişeyler denedi ve başaramadı neler yaptığınıda asla anlamaz huyunu bilirim kendisini masum melek gibi göstereceğinden şüphem yok ve kesinliklede barışmak istemiyorum biten bir ilişkiden hayır gelmez

tecribeyle sabit ki dönüyorlar ama ben dönmesini filan istemedim şuanda rahatsızım bu durumdan dönmiycekmiş gibi kabullenip haaına devam et nasıl olsa bozmaya çalışmak için bile olsa geri dönüolar

Ona güvenmem mümkün değil hani ağzıyla kuş tutsa derler ya aynen o misal sadece benim ona yalvardığım gibi yalvardığını görmek ve aynen onun yaptığı gibi yapıp yoluma devam etmek istiyorum zaten en son noktada haatımda birinin olduğunu söyliycem ben ou kadar gaddar değilim o yüzden umarım sölemeden biter bu olay

Yok yok asla yani büyükde konuşurum barışma söz konusu bile değil zaten ben ona en son yüzyüze konuştuğuuzda da sölemiştim ben çok sabırlı ve çok şans veren biriyim ama bitese tam biter benim için geçmişte ki hiç bir ilişkime de tekrar başlamayı düşünmedim ve tarihte görülmedi ben denenmişi denemem asla

Kendisi kemal sunalın bir filmdeki repliğini çok uygular çok ısrar ederim iyi dans ederim :) ilk benimle tanıştığında da böyle yapmıştı yani bizim ilim başa sardı .Ben ilk tanışığımızda kesinlikle istemiyordum onu 2 aydan fazla peşimden koştu o zamanlar sürekli yalan söyleyen bendim işim var yok dersim var hastayım çünkü umut vermek istemiyordum ama sakız gibi yapışmıştı şimdi yine aynı şeyi yapıyor benim yumuyaşacağımı sanıyor benim için kesinlikle bitti ben onun gibi dönek hain biri değilim

Bende senin gibiyim eski sevgilimi görsem selam ile vermem .Gerek yok zaten içimden de gelmez oda bu huyumu gayet iyi bilir ama şuan kendisini özel sanıyor beyfendi

5 ay uzdukten sonra dönse nolur aptala bak daha iyisini bulsa dönmezdi zaten.

Bulamaz zaten ben ona çok çok fazlaydım şuan nefret ettiğim için değil cidden öyleydi çevremde bula bula bunumu buldun diyen birçok arkadaşım ailem hatta kendisinin kızkardeşi bile derdi bunun neyini seviyosun diye benimle hava attığı o günlere geri dönmesi mümkün değil yakında bunu kendiside anlıycak

Zaten buluşaa kadar bir müddet bunu yapmayı düşünüorum ama bu seferde iş yerime geliyor çıkışta karşıma alıp iyice kafasına girecek şekilde konuşmak şart olabilir

ben istediğimde beni istemeyeni sonradan aşkımdan ölse istemem ben... düşünün 5 ay sonra sonkez görüşmek isteyen siz olsaydınız onun duyguları olmasaydı o kabul eder miydi?hiç sanmıyorum.

Etmezdi eve öle bir ayrıldık ki o yazdığı destanda onunla son kez görüşemk istemiyim diye elinden geleni yapmıştı o günleri unutmam mümkün değil heşeyden önce onurum gururum yıkıldı benim asla iki dünya bir araya gelse asla barışmam onunla

kacan balik buyuk olurmus demekki bosver takilma aklini kurcalamasina izin verme

Aklımı kurcalamıyor kesinlikle ama o yaşadığım işkence dolu günlerin yanına kar kalmadığını bilmek beni tekrar güçlendirdi önceki konum da da diyordum geri dönmek istesin sadece bunu istiyordum gerçi onun ki benim ki gibi olmaz onlaın suratlarına tükürsen yarabbi şükür derler

Bu son kez görüşmeler hiç orda noktalanmaz benden söylemesi..

Yakana yapışacak iyice.
,
Bir müddet sonra zaten istese de birşe yapamaz biriyle görüşüyorum bir aydır çünkü henüz sevgiliyiz diyemem ama yüksek ihtimal olucaz kesinlikle çok hoşlandığım biri ve beni inanılmaz eğlendiriyor çok da yakışıklı işinde başarılı karizmatik bir adam sırf gamzeleri için bile ölünür yani

Y
Net bir ifadeyle mesaj yada mail yaz "Seni kesinlikle istemiyorum bitti ve bir kez daha rahatsız edersen hukuki yollara basvuracagim" de.. Sen sustukca naz yapıyorsun sanıyor dediğimi yaz yolla tecrübeyle sabittir korkar gider

Ya o kadar acımasız olamam sanırım ama zaten hayatımda bir iolduğunu öğrenince peşimi bırakır şuan söylemeyi gereksiz buluyorum nispet yapar gibi görünmek istemiyorum

tecribeyle sabit ki dönüyorlar ama ben dönmesini filan istemedim şuanda rahatsızım bu durumdan dönmiycekmiş gibi kabullenip haaına devam et nasıl olsa bozmaya çalışmak için bile olsa geri dönüolar

bi gorsem ayaklarima kapandigini keskeee...

bi gorsem ayaklarima kapandigini keskeee...

Barışmayı düşünmüyorsun değil mi ? be kafamda net bir şekilde bitirmiştim sen iş için filan başka bir şehirde yaşamak istemiyormusun bak bankaların sınavları var gerçi okul durumunu bilmiyrum ama hayatın için birşeyler yap herşey evlilik değil ben en son düşünürüm evliliği iş kariyer bunlarda insanı çok motive ediyor başka o şehir dışında da bir yaşam var kendini oraya hapsetme bir çıkış yolu bulmakistersen bulursun bence herşey istemekle başlıyor önce

ben yurtdisindayim allaha cok sukur araba aldim isimde var. ask hayati disinda hayatim 4/4 diyebilirim. ama o kisinin ayaklarima kapanmasini isterim surunmesini yalvarmasini ...

ben yurtdisindayim allaha cok sukur araba aldim isimde var. ask hayati disinda hayatim 4/4 diyebilirim. ama o kisinin ayaklarima kapanmasini isterim surunmesini yalvarmasini ...

yurtdışında oda orda küçük bi yer derken yurtdışında olsan ne farkeder ki başka bir ülkeye git ne bileyim başka şehir o küçük yerle sınırlama kendini yurt dışı olması daha iyi bile hatta

ikimizde yurtdisindayiz ve ikimizde ayni o kucuk sehirdeyiz. ve ailemde burda onlari birakamam

Bende senin gibiyim eski sevgilimi görsem selam ile vermem .Gerek yok zaten içimden de gelmez oda bu huyumu gayet iyi bilir ama şuan kendisini özel sanıyor beyfendi
Herkes özeldir sıkıntı yok da herkes herkes için özel değildir. Görüşürsen kendini haklı sanacak.Çok olgun bir şekilde reddet gitsin.Ona ayıracak zamanın bile olmadığını hissetsin.

ikimizde yurtdisindayiz ve ikimizde ayni o kucuk sehirdeyiz. ve ailemde burda onlari birakamam
Neden kaç yaşındasın eninde sonuda ailemizden ayrılıyoruz illa evlenince olması gerekmiyor dünya artık çok farklı ben şahsen evliliği düşünmüyorum artık düşünmek istemiyorum olursa olur zaten kısmetimde varsa sadece yaz gelsin diye bekliyorum bu yaz 2 yılın acısını çıkartıcam :) gerçi biz ayrılıncada ben 10 günlük bir tatil yaptım ege tarafında tek başıma ağladım dua etti uzun yürüyüşler yapım bol bol denize girdim ve kasım ayında bronz bir şekilde dolaşmanın haklı gururunu yaşadım ne yaşrsan tek başına yaşarsın ve tek başına bu güçlüğün altından kalkmalısın ben en dibe vurdum o on günde en dibe vurunca yüzeye çıkmak daha güzel

Herkes özeldir sıkıntı yok da herkes herkes için özel değildir. Görüşürsen kendini haklı sanacak.Çok olgun bir şekilde reddet gitsin.Ona ayıracak zamanın bile olmadığını hissetsin.
şuan öyle yapıyorum evet ama iş çıkışına geliyor yani şikayet edip çirkinleşmekde istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…