Demekki sakız gibi yapışmayı seviyor. Kimi sevilmekten hoşlanır kimi sürünmekten. Laf anlatmaya çalışmak bile zaman kaybı.Kendisi kemal sunalın bir filmdeki repliğini çok uygular çok ısrar ederim iyi dans ederim :) ilk benimle tanıştığında da böyle yapmıştı yani bizim ilim başa sardı .Ben ilk tanışığımızda kesinlikle istemiyordum onu 2 aydan fazla peşimden koştu o zamanlar sürekli yalan söyleyen bendim işim var yok dersim var hastayım çünkü umut vermek istemiyordum ama sakız gibi yapışmıştı şimdi yine aynı şeyi yapıyor benim yumuyaşacağımı sanıyor benim için kesinlikle bitti ben onun gibi dönek hain biri değilim
Demekki sakız gibi yapışmayı seviyor. Kimi sevilmekten hoşlanır kimi sürünmekten. Laf anlatmaya çalışmak bile zaman kaybı.Mune konuları kapattığın gibi istenmeyen insanlarıda kapatabilsen ne güzel olurdu.
Zamanında bırebır durum basıma gelmıstı.+ olarak benden hemen sonra evlenmıstı..Bosanmak ıcın evlerı ayırmıslar benı buldu agladı zırladı yalvardı.. Bı kere bulustuk zerre bısey hıssetmedım.. Benı ıkna etmek ıcın cabaladı.. Keske gıtmeseymısım..
Bosuna zaman kaybı degmez gercekten.. Cevap vermemıs olmanız gercekten en buyuk ıntıkamınız olacak..
Allah doğru insanları kıymet bilenleri çıkarsın karşınıza, o zaman tekrar aşıkta olursunuz.Neden böyle olmak zorunda anlamıyorum cidden sevmiyorsun seviyorlar seviyorsun terkediyorlar neden bir ortası yok neden illa bunlar olmak zorunda erkek yada kadın diye ayırmıyorum insanlık nasıl birşe neden bu kadar sorunluyuz huzurlu yaşamak varken bu uğraş neden şimdi yeni biri var diyorum ya benim ki hoşlantıyla kalıcak eminim yani tekrar aşık olmak istemiyorum olamam da zaten içime o korkuyu saldı sırf bu yüzden bile hakkımı helal etmiyoru ben 2 sene önce ne mutlu gamsız bir insanmışım ama güçlüyüm Allahıma şükür hep dediğim gibi ben yılladır babamın yokluğuna alışmışım o yokken büyüdüm hayatta başarılı oldum o kim ki onda yıkılayım
Allah doğru insanları kıymet bilenleri çıkarsın karşınıza, o zaman tekrar aşıkta olursunuz.
İşte bende o noktaya gelicem hayırlısıyla ama hala acım taze sevgi değil olayım ne kadar sevsemde ona dönmem bunu biliyorum ama yaşattıkları o acı işkence dolu günler bir insan bunu aşkım dediği kişiye niye yapar tamam sevgisi bitti oda nasıl bir sevgiyse işine gelmeyince bitiyor beni o kadar süründürene kadar yüzüme söleseydi hissetmek ama bir türlü açığa çıkaramamak söylediği yalanları hep aklıma gelen o günler o kadar mutluyken niye bunlar başıma geldi bilmiyorum isanda etmiyorum ama cidden sıkıldım ve artık kimsenin elini tutmam şimdi görüştüğüm biri var çok da samimiyiz ama elimi tutmasına kolunu omuzma dolamasına izin vermiyorum istemiyorum ha bu deil ki kendisinden hoşlanmıyorum çok çekici bir adam tensel olarak beni çekiyor tabi ki ama bunu da evlenirsem yaşarım ancak oda olursa tabi hayırlısı hakkımızda
Biri boyle cıktı dıye herkes boyle olacak degıl, Ben sıımdı evlıyım ve cok mutluyum.. Ben hep dusunuyorum ki iyiki onume hatalar cıkmıs benım ıcın dogru olmayan ınsanlar esımın kıymetını anlamamı sagladı dıye..
Dusunun ki antreman yapıyosunuz,Kosacaksınız ama ne kadar cok antreman yaparsanız bacaklarınız o kadar kaslanır ve daha ıyı kosarsınız..Veya Arabayı daha ıyı kullanmak gıbı...
Inanın unutacaksınız gececek bu gunler.. Ona gercekten tesekkur edın ama sadece ıcınızden..
Son kez gidin, böyle mutlu olduğunuzu, onsuz hayatın size iyi geldiğini,
onun da karşısına iyi birileri çıkıp mutlu olmasını istediğinizi söyleyin.
Umudu biterse aramaktan vazgeçecektir.
Eninde sonunda pes edicek çünkü biri var hayatımda ve onunla devam etmek istiyorum onu öğrenene kadar biraz sürünsün o kadar döktüğüm gözyaşım için bari bunu yapayım
Hayatınızdaki insan eski sevgilinizin durumunu biliyor mu? Aksi durumda ondan gizlediğiniz için suçlu duruma düşeceksiniz. Mutluluklar şimdiden...
Henüz sevgililik aşamasına geçmedik ve evet durumları biliyor ve bana çok destek oldu elbette ki o görüşmemi istemiyor bunu bir erkek gözüyle yorumladığı için istemiyor birde pek önemsemiyor eski sevgilimi oda gördü kendisini kıskanacağı bir adam değil benim eski sevgili tombişin teki şuan görüştüğüm kişi cidden yakışıklı adam yahu kaslı filan tam bir spor adamı birlikte bisiklete biniyoruz koşuyoruz kendisi boğaziçi pskoloji mezunu ve bana çok destek oldu ama tabi farklı bir iş yapıyor 33 yaşında ve kendi işini kurup başarılı olmuş bir adam herşeyini beğeniyorum cidden :)
O zaman ayrılmanız sizin için iyi olmuş, yeni ilişkinizin sağlığı için görüşmeyin o zaman:)
O iş olsa o zaman olurdu. Geçmiş olsun gidenlere geçenlere, sana o acıyı yaşatmış geçmiş gitmiş. O acıyı yaşattıktan sonra da şimdi görüşsen bile aynı tadı alamayacaksın...
Şimdi sadece onu unutmanı hazmedemiyor, duygusal boşluğunu seninle kapatıp gene aynı adam olacak.
O adam değişmedi, malzemesi aynı yani... Bi köşede hep onu sevmeni istiyor hepsi bu...
Hic birsey hissetmemek yok olmasi gibi birsey ,arada kizginlik kirginlik gelir o ayri insaniz sil bastan yapamiyoruz,desmeyin sevmiyorsaniz terk etmis sizi pisman olmus simdi eski duygulari hortlatmanin ne manasi var?
Seye benziyor ne zaman arasam.donersin sanmistim ? A benziyor egoya bak bosverin anlamama ihtimali yuksek icinizde kaldi tamam ama yuzyuze gelmek iyi gelmeyeck size illa icimde kalmasin derseniz mesajla ne hissettiginizi yazin kapatin konuyu ben kendim boyle yapardimBenim içimde sadece nefret var ona karşı şuanda kızdığım konu gidicek ve geri gelicek bu kadar neyine güveniyor onu bir sormak istiyorum haddini bildirmek böle düşününcede gaza geliyorum işte bence görüşmek için uygun zamna gelmemiş zaen sinirliyim çünkü sadece konuşmakla kalmam kaba kuvvette uygulamak isterim kendimi biliyorum
Seye benziyor ne zaman arasam.donersin sanmistim ? A benziyor egoya bak bosverin anlamama ihtimali yuksek icinizde kaldi tamam ama yuzyuze gelmek iyi gelmeyeck size illa icimde kalmasin derseniz mesajla ne hissettiginizi yazin kapatin konuyu ben kendim boyle yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?