- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Koyarsam direk unutmuş zaten deyip vicdan rahatlatir cesaret edemez yazmaya düşüncesi varo erkeğin vicdanı olsa zaten kızı üzmedi bence . birde şu var erkekler zaten terk ettiği kadınlara vicdan yapmıyor sadece yapıyormuş gibi görünüyor . ama dimdik mutlu bir şekilde hayatına devam ederse bu kıza ne oldu beni unuttu mu acaba ?başka biri mi var diye düşünüp egosu sarsılabilir merak edebilir. geriye dönerse ancak bu şekilde döner . kimse kendinden vazgeçmiş güçsüz zayıf birini çekici bulmaz bence .
Özlüyomus gibi bazen şarkı vs paylaşıyor o da nasıl davrancagini bilmiyorAdam başka denizlere yelken açmış kız arkadaşın neden hala onu bekliyor anlayamadım.Sıkılınca tekrar terk edilmek için mi ?
vicdanı sızlasa kızı bırakır mı sence ?Koyarsam direk unutmuş zaten deyip vicdan rahatlatir cesaret edemez yazmaya düşüncesi var
Yedekte tutmaya çalışıyor sanırım yoksa seven birisi olsa neden böyle yapsın.Özlüyomus gibi bazen şarkı vs paylaşıyor o da nasıl davrancagini bilmiyor
ayy en kötüsünü yapıyor.. emin olsun çocuğun umrunda bile değildir şarkıÖzlüyomus gibi bazen şarkı vs paylaşıyor o da nasıl davrancagini bilmiyor
Hayır canım şarkıyı paylaşan kız değilayy en kötüsünü yapıyor.. emin olsun çocuğun umrunda bile değildir şarkı
pardon ben yanlış okumuşum. yaa aradan 3 ay geçmiş. anlamadığım bişey var kız arkadaşın neden vicdan yapıyo? zate n beraberken bile bişeyler yakalamış. bence arkadaşın boşlukta olduğu için böyle.Hayır canım şarkıyı paylaşan kız değil
Genelde ayrılıkta yapılan şeyler...niye hala takipleşiyorlar?
O kadar uzdugu halde inat ederse hiç yazmaz diyo o yüzden sanırım...nisanları olucakti bu ara...gayet mutlu koydu resim flan şimdi pişman olduAdam yoluna bakmış kız olduğu yerde sayıyor.Bence sırf bunun için bile kendi haline üzülüp mutlu olmaya çalışmalı.Mutlu görünmek az kalır.
Kızlar merhaba, bu sefer bir arkadaşım için soracağım o üye olmadığı için.
Arkadaşım sevgilisinden ilgisizligi ve ettigi salak gerizekalı gibi sozler yüzünden daha öncede birkaç sefer ayrılmıştı ama hep baristilar
Şimdi son kez bittigine karar verdiler ve 3 aydır iki tarafta yazmıyor.Cocuk başka kızlari da takibe gecmis.zaten beraberkende yakalamışti bazı konusmalarini
Sosyal medyada mutlu gorun paylas diyorum mesela arkadaslarimizla flan guldugun resimleri
Ama o vicdan azabına bagliyor olayı belki yazar diye bekliyor bu yüzden uzgün görünmek istiyor
Bende kizlara soruyim dedim.Sizce vicdan azabı çekmesi doğrusu mutlu göründüğü için? Ne yapması doğru? Bana saçma geliyor ama ikna edemiyorum
Genelde ayrılıkta yapılan şeyler...
Çocuk face den birseyler paylaşıyor arkadasim bazen whatsappa ozledigini belli eden şeyler yazıyor vs.
İyiler hatırlanmaz zaten kötüler hatirlanir dimi bende aynı şeyi söylüyorumbenim ex sevgilim ayrıdıktan sonra bana 'herşeyi affetme hayatta tavsiye sana' diyerek gitmişti...
cevabı bunda saklıdır sanırım :)
umursamasın. gerçekten hayatına baksın, bakamıyorsa bile asla belli etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?