Bu geceki mastutbasyon konunu öğrenemedin ondan dimi bu hırçınlık. Off biri sevse de seni rahatlasan artık ahajsjs
Kocanın atletlerini falan da ütülüyosan cidden bravo.
Sen uzmanısın ya tabi bileceksin nasıl yazıldığını ahhaha çok eğleniyorum."masturbasyon" olacak o..
liseyi bitirebildin mi sen sayın harun abi?
Aynen ya toplasan 2 3 yakisikli yok ulkede kime salya akitacagiz saniyo ergen gerisi anlamadim ki :dAdamların yanından niye geçemiyoruz bunu hiç düşündünüz mü?
a) kıraathaneden çıkmayan, deodoranttan bihaber ,dişsiz orta yaş ve üstü adamlar
b) yaz kış demeden doğal kazağını giymiş adamlar
c)diş fırmalamadan bihaber, sigara ile desteklenmiş sarılık tortuluk barındıran dişlerler gezinen adamlar
.
.
.
ve daha birçokları..
bu adamların yanından bizler geçemeyiz elbette
Sen uzmanısın ya tabi bileceksin nasıl yazıldığını ahhaha çok eğleniyorum.
Bekarım canım ben, bekar ve özgür bir kadınım.
Hani senin böyle yaratılmış olmak için her gece Allah'a dilediğin...
Bak bak tam ergen laf sokmalari bak vasatligaSen uzmanısın ya tabi bileceksin nasıl yazıldığını ahhaha çok eğleniyorum.
biz de yarın sabah kim olduğun anlaşılınca nasıl banlanacağını bilerek çok eğleniyoruz.
Bunu diyen de 5 YIL BIRLIKTE YASADIM ILK ONUNNN OLDUMMM KOYNUNDA UYUDUMMM ERKEGIMII NASIL GERI DONDUREBILIRIMM diye konu acan kadin oyle mi? :dBekarsın da ne işe yarıyor? Sanki gidip biriyle cinselliğini yaşayabiliyor da hahha sen yapma canım günah tamam mı kendini kocana sakla
Bekarsın da ne işe yarıyor? Sanki gidip biriyle cinselliğini yaşayabiliyor da hahha sen yapma canım günah tamam mı kendini kocana sakla
Bak bak tam ergen laf sokmalari bak vasatliga
Aynen forum yoneticisi her seyini goruyo annenler duysa bizim oglan totos mu ben kadinim diye konu aciyo der yani goze aliyosundur herhalde :dHayırdır yarın gbt mi var ahahah
Bunu diyen de 5 YIL BIRLIKTE YASADIM ILK ONUNNN OLDUMMM KOYNUNDA UYUDUMMM ERKEGIMII NASIL GERI DONDUREBILIRIMM diye konu acan kadin oyle mi? :d
Üfff yaratıcı ol artık birazBak bak tam ergen laf sokmalari bak vasatliga
Aynen forum yoneticisi her seyini goruyo annenler duysa bizim oglan totos mu ben kadinim diye konu aciyo der yani goze aliyosundur herhalde :d
Sana soru sordum onu cevapla. Erkek uye yasak oldugu icin yoneticiler yarin ip adresinden bi kontrol yapacak. Ailen durumlari duysa sorun olmaz di mi? Cunku kizsan herkesle yattigini dusunecekler, erkeksen de gay oldugunuÜfff yaratıcı ol artık biraz
Demin boyle liseliler gibi random guluyodun aynen ona devam et ahaha ya da smiley yapmaSeni bu tiple tutmayı nasıl göze alıyolar ben asıl ona şaşırıyorum :)))
Evet ya, bakireliğim gitti kimse beni almaz ühühühühü diye zırlayan sözde kadın bunu yazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?