- 30 Mart 2009
- 14.685
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.626
- 1.123
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Aynen oyle bir sey, sevmeseniz bile ona yaklasinca iciniz titrer kokusundan. Evet insan sevdigi insana duygusal bir cekim duyar ama ten uyumunuz varsa temas etmeden, sarilmadan ve hatta sevismeden uyuyamazsiniz. Yani kavga bile etseniz birbirinizin teninin kokusunu alinca yaklasmadan duramazsinizBirini sevmesen bile bedenen isteyebilirsin gibi bisey mi yani. Bence sevginin beraberinde geliyor
Eski sevgiliyle seviş sen de kurtul bizde
Hah ben de öyleyim ona karşı. Peki bu uyum çift taraflı mıdırAynen oyle bir sey, sevmeseniz bile ona yaklasinca iciniz titrer kokusundan. Evet insan sevdigi insana duygusal bir cekim duyar ama ten uyumunuz varsa temas etmeden, sarilmadan ve hatta sevismeden uyuyamazsiniz. Yani kavga bile etseniz birbirinizin teninin kokusunu alinca yaklasmadan duramazsiniz
Ay valla çocuk çok dengesiz karaktersiz biri çok kavgalar ettik uyudun mu yazsam aşırı saçma olur dalga geçiyorum zanneder. Demin baktım bi gecede 20 tane kız takip etmiş oha dedim o da kudurdu galiba benim gibi.öhöm :) geri dönüşü olamaz mı yani bi "uyudun mu" mesajı çek madem bu kadar zorluyor seni.
aslında evrimsel bakarsak o kişi ile çiftleşmen en sağlıklı bebekleri üretecek içgüdüsünden dolayı bu kadar çekici geliyor. yani feromonlar beyin falan giriyor işin içine. eğer bitirme sebebin çok imkansız değilse (yani adam hödüğün teki değilse) tekrar yakınlaşmak için bir dürt madem. ne zaman kk ya girsem bunla ilgili bi konunu görüyorum valla üzüldüm :)
yok oluru yok diyorsan da sosyal medyadan sil kafandan da bi detoks yap başka şeylere odaklanmaya çalış yeni birileriyle tanış
Ay valla çocuk çok dengesiz karaktersiz biri çok kavgalar ettik uyudun mu yazsam aşırı saçma olur dalga geçiyorum zanneder. Demin baktım bi gecede 20 tane kız takip etmiş oha dedim o da kudurdu galiba benim gibi.
Ne güldüm ya bu yoruma Allah iyiliğini versinSeviyor olsan git konuş denir desevişmek istiyosan ne denir bilemedim
Muhtemelen başka kimseyle olmamış:)Bu arzuladığınız eski sevgili hariç kaç kişiyle seviştiğinize bağlı bence
Bacım düzenli sevişiomuydunuz????Sevişelimmi yaz.Dönerse sevişirsin dönmezse zaten hiç sevişnedinki.Bilemedim kız.İyi geceler hanımlar ya ben bu konudan çok muzdaribim taa üç ay önce de bununla ilgili konu açmıştım ben eski sevgilimi düşünmeden uyuyamıyorum ama bu genelde cinsel şeylerle ilgili oluyo özellikle regl dönemi zamanları aşırı artıyo ve ondan başkasını düşünemiyorum yeni birileri hiç içimden gelmiyo ten uyumumuz mu vardı acaba bununla ilgili ne yapabilirim çok sinir bozucu
Oldu aslındaMuhtemelen başka kimseyle olmamış:)
Sevişmek istiyorum yazmak tarzım değil ya. İkinci seçenek mantıklı geldi bu işi biliyorsunnOna kendisiyle sevişmek istediğini söyle (Girizgaha gerek yok bu durumda) o da isterse seviş, tadını çıkar.
O istemezse, zaten rotanı yeni sevgililere çevirirsin ve bu da senin için en iyisi olur
Yok, ben ille de O'nu isterim diyorsan, o zaman onu hayal ederek mastürbasyon yap. Yeterince yaratıcı olursan adamın kendisine bile gerek kalmaz artık
Genelde tek taraf icin bu kadar yogunsa, cift taraflidir demektir. Yani tek tarafli olsa bu yogunlukta olmuyor. Nadir denk gelir bence kacirmayin birbirinizHah ben de öyleyim ona karşı. Peki bu uyum çift taraflı mıdır
Ben bu durumu biliyorum, bizzat yaşadım. Kötü haber, bu yaşadığınız durumu ne yazık ki sadece o kişiyle yaşayacaksınız. Yani ileride aşık olup evlenseniz de eşiniz için aynı hisleri hissetmeyeceksiniz. Bu başka bir kimya. İyi haber eski sevgilinize hissettiğiniz tutku zamanla körelecek. Yerini başka hayat kaygıları alacak. Hatta bazen o tutkunun verdiği morfinsel hazzı özleyip aynı hisseder miyim diye uğraşacaksınız ama olmayacak. Bu yüzden şu anda tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?