- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ben de sizin gibi düsünüyorum.sen erkekmisin bi bayan bunu yazmaz aramiza erkeklermi siziyo
Hadi ordan :)) yeme beni...Sevişmek istiyorum yazmak tarzım değil ya. İkinci seçenek mantıklı geldi bu işi biliyorsunn
Erkekler mitoz bölünüyor sanırım. Kadınlar cinsellik yaşamıyor size göre?sen erkekmisin bi bayan bunu yazmaz aramiza erkeklermi siziyo
Burda da moda olmuş alışılmışın dışında kaynana görümce konusu olmadı mı hemen erkeksin fakesin yaftası. Kadınlar cinsellik de konuşabilir ve emin olun zaten konuşmak gerekiyor değilse böyle kendine kör bedenine kör bir nesil yetişiyor.Hadi ordan :)) yeme beni...
Bence sen rahatlıkla, sevişmek istediğini adama/kadına yazabilecek cesur bir kadınsın/adamsın:))
Adam evli yahu...birde bu enerji olayı var fukara avuntusuBence dusunceleriniz karsilikli, ondan dusunmeden duramiyorsun, enerji olayi
Nerede yaziyor evli oldugu ? Adamin iliskisi yok yazmis konu sahibi.Adam evli yahu...birde bu enerji olayı var fukara avuntusu)
Kesinlikle. Ben aşk olmadan fiziksel şeyler yaşayamayan biriydim. Ama bu kişiyle taa ilk tanıştığımızda elime dokununca bile bi garip olmuştum
Adam evli yahu...birde bu enerji olayı var fukara avuntusu)
Evli falan değil ay yakmayın benim başımıKim evliymiş
Evli falan değil ay yakmayın benim başımı
Burda da moda olmuş alışılmışın dışında kaynana görümce konusu olmadı mı hemen erkeksin fakesin yaftası. Kadınlar cinsellik de konuşabilir ve emin olun zaten konuşmak gerekiyor değilse böyle kendine kör bedenine kör bir nesil yetişiyor.
seviş benimleSeviyor olsan git konuş denir desevişmek istiyosan ne denir bilemedim
Her şeye muhalefet olmana bi sebep var mıNeden kör kalasın ki bedenine...
Gözlerin ve ellerin yok mu..
Cık cıkk..ı-ıhh..yaratıcılığın pek zayıf. Sıfır :)))
Olmaz mi?Her şeye muhalefet olmana bi sebep var mı
Hala neden bir kadının böyle bir şey yazmayacağını açıklamadınız..Olmaz mi?
Tabii ki de var..
Cok egleniyorum ben.
Büyük ihtimal sen de cok egleniyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?