eski sevgilide kalan eşyaları almak

evet biliyorum aslında adam değil..dönme ihtimali de olabilir ama o zaman güçlü olabilir miyim ondan emin değilim.ancak benden iyisin bulamazsa yada kendine tahammül edecek insan çıkmazsa döner

muhtemelen asıldığı kişi yüz vermedi bana öyle geliyor

Erkeklere acı çok sonra uğrar. Acını çek, bitir. 3-5 ay sonra o seni bi başkasıyla görsün, senin çektiğinden fazlasını çeker. Adi.

değer yargılarımız bile farklı. bazen bana değer vermediğini düşünüyorum demiştim.o da sana değer vermesem ailemle tanıştırmazdım.özellikle annem çok ayrıdır benim için demişti..ama gel gör ki benden önce en az 110 kişi tanıştırmıştır annesine

Erkeklere acı çok sonra uğrar. Acını çek, bitir. 3-5 ay sonra o seni bi başkasıyla görsün, senin çektiğinden fazlasını çeker. Adi.
çok isterim öyle olmasını. yaqni ille yanımda biriyle görmesi gerekmez ama acı çektiğini görmeyi çok isterim..

her geçen gün bi insanın ne kadar karaktersiz olabileceğini ne kadar adileşebileceğini daha iyi anlıyorum burda.

üzülmeye değmeyeceğinin sende farkındasındır ama ah işte anılar..
bende neler okuyoruz neler..özellikle kadın erkek ilişkileri hakkında..bu adam bir de 38 yaşında düşünün artık

Aynen ne halleri varsa görsunler mutlumu oluyorlar perisanmi oluyorlar bizene diyip geçmek lazim uzulme sende kendimize zararimiz

Hakkaten hayatina o kadar kadin girmis mi ?

sen de bunu bilerek mi adamala cikmaya basladin?
Gorunen köy kilavuz ister mi ?

Bile bile lades seninki,

Yasin kac ?

Kalan esyalariniz cok mu degerliydi?

Ben olsam muhatap olmamak icin esyalari cöpe atmasini soylerdim.
evet değerliydi 1500 tl civarında.ayrıca öyle çöpe atılacak birşey de değil..bende bugün mesajı aldığımda yüzünü görmek istemediğimi anladım hazır değildim daha..iyileşmemişim henüz.

birşeyi merak ettim
onda kalan eşyaların
alınacak cinste miydi gerçekten? yani sana mesaj atıp, "gel al" demesi gereken şeyler miydi? sana hiç mesaj atmasa, onları da çöpe atsa veya yok etse yani, birşey olur muydu? (gerçek soruyorum, imalı değil)

Hakkaten hayatina o kadar kadin girmis mi ?

sen de bunu bilerek mi adamala cikmaya basladin?
Gorunen köy kilavuz ister mi ?

Bile bile lades seninki,

Yasin kac ?
evett en az 30 kadın..kendisi 38 yaşında..işte insan aldanıyor.sanıyorsun ki hayatındaki son kadın ben olacağım..adam ilişkiler üzerine kitap yazacak kadar bilgi sahibiyken sen sinemaya gitmek cafede buluşmak günü birlik gezilere katılmak dışında bişey yaşamamışsın..

tek parça birşeydi 1500 tl civarında atılacak bişey değildi..ve benimde ona bırakacağım bişey değildi ayrıca..en fazla sat diyebilirdim ama onu da yapmadım

tek parça birşeydi 1500 tl civarında atılacak bişey değildi..ve benimde ona bırakacağım bişey değildi ayrıca..en fazla sat diyebilirdim ama onu da yapmadım

hayır ben senin açından sormadım
yani sana o kadar "ağlaman beni üzmüyor, seni istemiyorum" vs dedikten sonra
seninle tekrar iletişim kurdu diye sordum

yani hani hiç umurunda değilsin ya onun, o zaman kaldırsaymış bir yere
taaa ki sen isteyene veya unutulana kadar ses çıkartmasaymış

belki daha önce yazmışsındır da ben okumamışımdır ama
bence bu adamın psikolojik sorunları var, "kendine güveniyor" değil de kendine güvenmiyor bence (sebebini bilemem)
ve insanların mutsuzluklarıyla besleniyor

kesinlikle seni görmek istemiş bence
seni istediği için değil
kendini tatmin için
bence bu adamın kendine güvenle uzaktan yakından alakası yok

kendine gerçekten güveniyor olsaydı, bitti der, arkasına bakmaz, sen istersen verirdi, hiç umursamazdı ister 1,500 TL olsun, ister 15,000 TL

evet du da doğru olduğu düşünülebilecek bir bakış açısı..muhtemelen sevinmiştir. ben onu gördüğümde huzurumun kaçtığını hissettim.ne tuhaf..

Henuz ıkı ay olduysa ve bırını bulduysa , bu sadece senı unutmak ıcın buldugu çivi'dir..Merak etme erkekler erkenden bulur ama sonra da kuyrugu kıstırıp it gıbı gerı dönerler..Dönerse de bugunkı gıbı ADİ oldugunu dusun ve gerı dönme cnm..Sen kaç yasındasın?

Senin yazışınla, benim hayal gücümle, sanki konuyu bitirirken "bundan sonrasını ben hallederim deyip aldım elinden kalbimi, üç kat yukarıya ben çıkardım." yazacakmışsın gibi geldi.
Birbirimizi tamamladık bence.

Sanıyorum seni görmek için bahane yaratmış. Umarım yeniden mesaj göndermeye veya aramaya kalkmaz.Cidden çok karaktersiz bir adammış, yazık.

38 yaşında bi adamın hayatına 30 kadın girmesi aa ooo çok diye abartılacak bişey değil. Lisede ünide hımm sarışın hı esmer diye diye bi ay o bi ay bu bi ay boş gezmiştir.

O yaşta bekar olması ilişki adına düzgün bi adam olmadığının kanıtıdır.

1500liralık ve sizin taşımakta zorlanacak neyiniz vardı merak ettim.

Biten bitmiş giden gitmiştir. Sizde önünüze bakın 2yıl ilişki için uzun bizaman değil ama 2 ay izlerini silmek normale dönmek için normal bizaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…