eski sevgilide kalan eşyaları almak

Çok zor demek isterdim ama böyle bir herif için asla zor demem... Bu herifin iğrenç karaktersizliğini düşündükçe emin olun soğuyacaksınız.

+1

Bu tiplere genelde bir kadin geliyor ve oyle manyak oyle dengesiz oluyorki adami da delirtip gidiyor. Arkasindan bakakaliyor erkek. arkadasim vardi arizali tiplerin anasindan emdigi sutu burnundan getirmek icin yaratildigini dusunurduk :))

bosta kaldıgı zaman o son dakikadaki huznunuze guvenip sizi arama ihtimali var,
dun dunde kaldı diye dusunun ve geriadım atmayın.

Çok zor demek isterdim ama böyle bir herif için asla zor demem... Bu herifin iğrenç karaktersizliğini düşündükçe emin olun soğuyacaksınız.
evet ortada bariz bir karakter sorunu var.ayrılmanında bir adabı vardır birtakım şeyler insan gibi yapılabilir.bakalım benden sonra sırada kim var..

evet genelde öyle olur.bana bir kuyruk kıstırma vakası başlangıcı gibi gelmişti dün yaşadığımız ama tam aksi de olabilir belki de hiçbir bağ kalmasın istiyordur.27

o anda kalbimi taşısam daha ağır gelirdi sanırım..hakikaten olayın sonunu güzel bağladınız birbirimizi tamamladık.

Bu tiplere genelde bir kadin geliyor ve oyle manyak oyle dengesiz oluyorki adami da delirtip gidiyor. Arkasindan bakakaliyor erkek. arkadasim vardi arizali tiplerin anasindan emdigi sutu burnundan getirmek icin yaratildigini dusunurduk :))
çok derin bazı sorunlar yaşamış ama bana hiç açık açık anlatmadı..biraz biliyorum ama olanlardan sonra eski kız arkadaşının ona yaşattıklarını bence o kıza yaşatmıştı.. K hikayesi kitabındaki gibi..kim bilir onlara neler yaşattı..

bosta kaldıgı zaman o son dakikadaki huznunuze guvenip sizi arama ihtimali var,
dun dunde kaldı diye dusunun ve geriadım atmayın.
dönmesini çok istiyorum aslında. neden dersen bana kapısının önünden süpürülmesi gereken pislik muamelesi yaptı. ve gerçek bir pislik nasıl temizlenir görmesini istiyorum

Bence zamanında bu ,belki ilk aşkı bile olabilir ya da ilk aşık oldugu kiişi onun tarafında bi darbe yedi ve bütün kadınlar aynı zannediyor ,güvenemiyor kimseye hep aynı acıyo yasatacaksın sanıyor

bu adam sanki geri dönecek. eşyaları bahane etmiş gibi.
size yaptığını unutmayın, böylelerinden intikam bile almaya değmez, unutup yok muamelesi yapmak en hayırlısı.
keşke eşya olayına hiç girmeseydiniz. benimkileri at gitsin, seninkileri de kargolarım diyip, ödemeli kargolasaydınız.

beni, ilişkimizi aileme söylemekle tehdit etti bu adam..geri döner mi? evet dönebilir, tahminimce ayartmaya çalıştığı kişi yüz vermedi ve boşta. ya da onda da aradığını bulamadı diğerlerinde ve bende bulamadığı gibi...45 yaşına geldiğinde hala evlenmemiş olursa ancak o zaman evlenirmiş benimle..

senden uzak cehenneme direk olsun. böyle arızalı adamlardan hayır gelmez.

Bence zamanında bu ,belki ilk aşkı bile olabilir ya da ilk aşık oldugu kiişi onun tarafında bi darbe yedi ve bütün kadınlar aynı zannediyor ,güvenemiyor kimseye hep aynı acıyo yasatacaksın sanıyor
evet böyle bişeyler anlattı ayrıntıya girmek istemiyorum. kız bunu aldatmış ve olup bitenleri ayrıntılı şekilde anlatmış..bence tam tersi olmuştur. bu aldatmış ve kıza anlatmıştır.kız başkasıyla evlenmiş çoluk çocuğa karışmış çoktan. ve hala aklı onda..2 çocuğu varmış kadının.

Eve teslim yapmış esyalari gorev tamam adamin işi bitmiş..

yaşattıklarını elbet bir gün yaşayacak..
zaman yaralarını saran ilaç olsun canım
hayat inişli çıkışlı sen sabret .karakteri oturmamış daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…