- 28 Ekim 2014
- 264
- 131
- 43
- Konu Sahibi yelda_teacher
-
Bu kadar zaman evlenmemiş olmasonın da acıklaması bu sanırımevet böyle bişeyler anlattı ayrıntıya girmek istemiyorum. kız bunu aldatmış ve olup bitenleri ayrıntılı şekilde anlatmış..bence tam tersi olmuştur. bu aldatmış ve kıza anlatmıştır.kız başkasıyla evlenmiş çoluk çocuğa karışmış çoktan. ve hala aklı onda..2 çocuğu varmış kadının.
dönmesini çok istiyorum aslında. neden dersen bana kapısının önünden süpürülmesi gereken pislik muamelesi yaptı. ve gerçek bir pislik nasıl temizlenir görmesini istiyorum
belasını bulması kafidir diyosun :)emin olun bu hisleriniz de gececek,
daha ofkeniz taze.
aman yeter ki donmesin, basımı agrıtymasın, ugrasamam onunla diyeceksiniz...
ööy6Eve teslim yapmış esyalari gorev tamam adamin işi bitmiş..
belasını bulması kafidir diyosun :)
Bu tiplere genelde bir kadin geliyor ve oyle manyak oyle dengesiz oluyorki adami da delirtip gidiyor. Arkasindan bakakaliyor erkek.arkadasim vardi arizali tiplerin anasindan emdigi sutu burnundan getirmek icin yaratildigini dusunurduk :))
yapı meselesi zipzip,Ne yapardi arkadasin mesel? Nasil davranirdi yani?
verme şekli sanki aramızda hiç o kötü konuşmalar geçmemiş gibiydi o şaşırttı beni.sanki film koptuğu yerden devam ediyordu..ayrıca asla kapıma kadar getirmezdi.birinin görmesinden çekinirdi.son 2 görüşmemizde öyleydi çünkü çok tedirgindi sanki birine yakalanacak gibi..Biz kadınlar gerçekten güçlü varliklariz adamlar yıkıyor yaralıyor aylarca duzelemiyoruz ama bi yandanda donse keşke diyoruz yukarda bi arkadasta söz etmiş ayni acilari tekrar tekrar göğüsleme gücünü buluyoruz kendimizde canimiza kastimizmi varya o kadar acıyı tekrar çekmeye değmez diyip korkmak lazim en azından ben öyle düşünüyorum bizdekide can ya atlatmak kolay değil hem de hic erkekler bizim gibi bahane bulayim DİE düşünmezler eşyaları vermesi de bi amaç arama bence isteseydi seni oyun yapmazdı kaç yaşinda adam bu oyunlara taktiklerle girmezdi DİE dusunuyorum
defalarca git tedavi ol dedim amam hep erteledi. siz forumdan biliyorsunuz sanırım beni hani bazıları 2 yıl kısa süre diyor ya biz sürekli birlikteydik. hiç kimseye ayırmadığım kadar vakit ayırdım ailemle olmam gereken zamanları bile onunla geçirdim.kimse sevmesin zaten onu üzüldüğü yanına kalır..Bu arada düsündügün gibi hiç bi şeyi bende kalmasın diye düsünmüs de olabilir ama ben tasıyayım demesi seninle biraz daha vakit gecirmek istemesinden kaynaklanmış bence ,ayrıca okudum bazı yorumlarını neler neler yapmısson yahu sen bı adam için insan hiç bi kadir kıymet bilmez. Dedigim gibi bende yasadım bu tarz insanlar bi daha güvenmekten ölümüne korkuyorlar o korkuyla yasanmayacagını bile bile
bence şu an pişman ama yediremiyor geri dönsün veya dönmesin fadketmez bir daha onu sizin kadar kimse sevmeyecek
hayır en uzun ilişkisi ben değilim. 4 yıllık bir birlikteliği varmış ondan da ayrılmiş..evet aşkın o kadar uzun sürmesi inkansiz hazmedemiyor mutlaka..Bu kadar zaman evlenmemiş olmasonın da acıklaması bu sanırımya bence aklı hala onda ama sevdigi için değiil intikam duygusu var yani 'nasıl bana yapar ,neden ben degil de baskası ' diye düsünüyordur inan bana ne sevgi ne baska bi şey nötrdür o kıza karşı ,ben de böyle bi durumla karsılasmıstım ve bana ' uzun zamandır insan gibi hissedemiyorum , ve o acıyı bi daha asla yasamam ' diyip reddetti ondaki de budur ,benim merak ettigim cıktıgınız süreç bıyunca nasıldı ve en uzun ilşkisi sen misin
evlenipte onun burnunun sürtüldügü zamanalrı burada okumayı cok isterdim ben yahudefalarca git tedavi ol dedim amam hep erteledi. siz forumdan biliyorsunuz sanırım beni hani bazıları 2 yıl kısa süre diyor ya biz sürekli birlikteydik. hiç kimseye ayırmadığım kadar vakit ayırdım ailemle olmam gereken zamanları bile onunla geçirdim.kimse sevmesin zaten onu üzüldüğü yanına kalır..
hiç denk gelmedik ama 1 kez görüştük onda da ailesi bana bişey almıştı onu verdi, o kadar.bende süründüğünü görmek istiyorummevlenipte onun burnunun sürtüldügü zamanalrı burada okumayı cok isterdim ben yahu
Peki ayrıldıgınızdan beri görüsüyor muydunuz evlerimiz cok yakın demissiniz ya denk gelmediniz mi hiç
malesef çok yakın oturuyoruz ve bir sürü ortak tanıdığımız var..bu bana 3 hafta öncesine kadar tüm iletişim ağlarından vberr watsapp gibi engel koymuştu sonra bigün baktım aa engel yokk..Saç sakal birbirine karısmıstı falan da dedin bence üzülüyordur yani hiç bırakmayacagını zannediyodu bence ama oldu ,şu saaten sonra zaman sadece keşke bu kadar yakında oturmasaydınız yaallah yardımıcınız olsun ,gelişmelerden haberdar edin
Bence bi şeyler hissediyor ama yediremiyor sen ne düsünürsen düşün oly bu sadece keşke düzgün bitirebilseydi ,esyanızı gsri verirken morali nasıldı neşeli falan demissiniz ama yani bi durgunluk vR mıydımalesef çok yakın oturuyoruz ve bir sürü ortak tanıdığımız var..bu bana 3 hafta öncesine kadar tüm iletişim ağlarından vberr watsapp gibi engel koymuştu sonra bigün baktım aa engel yokk..
tamam haberdar ederimSaç sakal birbirine karısmıstı falan da dedin bence üzülüyordur yani hiç bırakmayacagını zannediyodu bence ama oldu ,şu saaten sonra zaman sadece keşke bu kadar yakında oturmasaydınız yaallah yardımıcınız olsun ,gelişmelerden haberdar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?