Eski sevgiliden gelen hediye

mein_traume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
963
1.248
113
38
Merhaba Arkadaşlar,

Aslında bu konuyu hiç açmayacaktım kararımı vermiştim ama akıl akıldan üstündür benimkinden iyi bir fikir çıkar belki dedim.

Sevgilimden 1.5 yıl önce ayrıldım. Bana karşı bir saygısızlığı olmadı, anlaşamadık ayrıldık, o yüzden başlangıçta gayet güzel ayrıldım, meslektaşız, illa bir yerde görüşürüz, arkadaş kalalım, Allah yolunu açık etsin, sana karşı bir öfkem yok dedim. Öfke duyacak sebeplerim hiç yokta değildi aslında ama iyi ayrılalım istedim. Bu bunu kullandı bir süre peşimi bırakmadı, baktım güzellikten anlamıyor her yerden engelledim. Tüm ailesinden, arkadaşlarından yazdı, engelledim, mail attı, engelledim, pes etmedi yeni mail açtı attı sürekli cevap vermedim. Bütün bunları sevgilim var sanarken yaptı bir de, erkek arkadaşım rahatsız oluyor diyorum dinlemiyor, güya çok kıskançtı, ayrıldıktan 2 hafta sonra erkek arkadaşım var dedim, ne ara unuttun buldun falan diye zırvaladı biraz ama yine pes etmedi, 2-3 aya bir ayrıldın mı yazıyor, cevap yazmıyorum, aman pes eder dedim çok takmadım ama sürekli bir yerlerden çıkıp kendisini hatırlatmasından da aşırı rahatsızım aslında.

En son Aralıkta iş yerime çıkıp gelmiş, karşımda görünce kendimi o kadar kötü hissettim ki, fiziki olarak bile kötü hissettim, bunu da kendisine söyledim, baya sinirlendim, bir daha asla tekrarlanmasını istemiyorum diye üstüne basa basa uyardım. En son Şubatta hayatında biri yoksa görüşebilir miyiz lütfen yazmış, cevap vermedim kapandı konu ondan sonra.

2 gün önce eve bir geldim, kapının önünde üzerinde ismin yazan bir kutu. Masanın üzerine konan üzerinde unvan ve isminin yazdığı saatlikler var ya ondan yaptırmış. Mesleğimde yeni bir ünvan aldım onu yazdırmış, yeni ünvanımı hiçbir yere yazmadım, demek ki iş yeri sayfamı takip ediyor. En üst katta oturuyorum, oraya kadar cesaret edip çıkması acayip canımı sıktı, sürekli erkek arkadaşım var diyorum, belki erkek arkadaşımla gelicem eve, onunla karşılaşıcaz apartmanda, zor durumda kalıcam, onu da geçtim yüz yüze gelmek istemiyorum, bir insan bu kadar bencil olmaz ki. Arkadaşım gönder hediyesini kabul etti sanmasın dedi ama ben onunla muhatap olmak istemiyorum hiç, zaten maddi değeri olmayan bir şey çöpe atayım fikrindeyim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Bir de şöyle bir konu var, ben yeni bir iş yerine başladım, o da aynı yere başvurmuş. İşe başlarsa sürekli yüz yüze geleceğiz, iş yerimi değiştirme imkanım da yok, devlette çalışıyorum, aman boşver diyorum ama eminim ki orada da rahat bırakmayacaktır beni. Yapabileceğim mantıklı bir şey var mı sizce?

Ben sadece sunu demek istiyorum hediyenin maddi değeri yok diye çöpe atmanız hoş olmamış başka bi arkadaşınız aracılığıyla iade edebilirdiniz...

Yok çöpe atmadım yanlış anlamışsınız.

Atmayı düşünüyorum, ismim yazıyor üzerinde başkası kullanamaz. Ortak arkadaşım yok onunla.

Ancak posta ile gönderebilirim. Göndermem mi gerekiyor?

hedıyeyı ıade etmenız gerekıyordu veya dıs kapının onunde bıraksaydınız yıne gelecegı kesın ozaman gorurdu kapı onunde
bu sahıs sızı tacız edıyor farkında mısınız ?
acık acık rahatsız oldugunuzu bu hareketıne devam ederse sıkayet etmek zorunda kalacagınızı soyleyın bence

Yaptığı şey resmen taciz. Bence kırıcı olmanızın zamanı gelmiş.

Ya işte kesinlikle taciz bu. Şeytan diyor aç engeli saydır ama o da bunu istiyor bence, bir şekilde iletişim kurmak istiyor. Bu kadar zaman cevap yazmadım, sessizliğimi bozmak istemiyorum ama bu kadarı da taciz gerçekten.

Ben bile urktum bu kisiden, bildigin takinti yapmis. Ayrilma sebebiniz neydi ?

Ayrılmamın onunla alakası yok aslında, ailesi yüzünden ayrıldım. İyi çocuktur bir manyaklık yapmaz bana göre.

Hayır bir şey yapmaz korkma diyorum kendime ama kapımın önüne kadar gelmesi ürkütücü gerçekten değil mi?

Cok seviyor demek.. ya burda bazi kadinlar anlatiyolar terkedilince icim parcalaniyor.. ne bilim bir erkekte ayrilik acisi cekebilir sanirim, dimi?

Kapının önünde bırakamazdım komşular var. Sürekli sürekli gelecek mi bir de kapımın önüne, o kadar da tuhaf değildir diye umuyorum.

Evet farkındayım taciz bu ama muhatap olursam istediğini elde etmiş olmaz mı?

Üstünde adımın ve ünvanımın olduğu bişeyi aldı diye böyle bir Manyağa geri veremezdim galiba
Korkarım ben böyle sebepsiz cesaretten

onun ıcın bırsey farketmıyor o sızı fazla yumusak buldugundan ıyılıkle veya kotulukle gorusmeye ıkna ederım dıye dusunuyor efendı bırı olsa gorusmek ıstemeyen bır kadına bu zorbaca hareketı yapmazdı cunku

sızın sızı daha once hıc oyle gormedıgı sekılde cok cıddı bır sert uslupla kendısıyle gorusmek ıstemedıgını boyle devam ederse sıkayet edecegınızı soylemenız gerekıyor yoksa daha coook gelecek

Cok seviyor demek.. ya burda bazi kadinlar anlatiyolar terkedilince icim parcalaniyor.. ne bilim bir erkekte ayrilik acisi cekebilir sanirim, dimi?

Bende çok seviyorum aslında ama onu değil, ilk tanıdığım insanı, ilk görüşte aşık olmuştuk, en azından ben öyle olmuştum. Ama vazgeçtim, gerekilince geçiliyor. Gerekmiyorsa bile bu benim kararım, böyle taciz mi edecek bir ömür boyu beni, her seferinde en baştan üzülüyorum.

Sessiz kalmanı naz olarak kabul etmiş bence o
Aç ağzına geleni say
Ararsan şikayet ederim de

E bu insanla niye sevgili oldunuz sorması ayıptır

Birde sanirim sen vazgectiginde vazgecmeyen erkekte itici oluyor bi sure sonra. Ben olsam arayip bi guzel haddini bildirirdim

ciddi sevmiyorm takinti olanlari ya. Hediyeyi geri yollayn bisekilde. Yada guzellikle anlatin iade edin ve kabullenmsi gerektigini anlatin sessizligi bozun bence cunku ikna edilmeye calisiliyor gibi gozukebilirsiniz.

Bölüm başkanına ya da bölümde babacan olarak tanınan bir öğretim üyesine durumu anlatın. Akademik kadro öyle yer değiştirmesi kolay olan bir kadro değil. Gelirse işyerinde rahat edemezsiniz.
Sevgili olmadığım sadece aynı memleketteniz diye sohbet ettiğim, bir kafede tavla oynadığım iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Bir gün odamda ağlarken hocam gördü anlattım. Bir daha yanaşamadı. Arkadaş bipolarmış. Taciz etmenin ötesinde çevreye yalanlar da söylemiş. Hafife almayın durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…