Eski sevgiliden gelen hediye

Sessiz kalmanı naz olarak kabul etmiş bence o
Aç ağzına geleni say
Ararsan şikayet ederim de

Ya cidden mi 1.5 senelik naz mı olur, böyle düşünen olabilir mi ki? Cevap vermemek seni kaale almıyorum, yoksun benim için demek değil miydi, ne ara naz oldu ya.

Ya cidden mi 1.5 senelik naz mı olur, böyle düşünen olabilir mi ki? Cevap vermemek seni kaale almıyorum, yoksun benim için demek değil miydi, ne ara naz oldu ya.
Normalde evet öyle
Yok saymaktır muhatap olmamak
Ama o öyle düşünmüyor ki kapıya kadar gelmiş hemde erkek arkadaşım var dediğin halde

Bu nasıl bir takıntılık hali böyle? İnsan ister istemez ürküyor.. Üstüne birde laf anlamaz. Ne gerek vardı yani sizinle aynı yere başvurmuş birde yüzsüzce....

Söyledim zaten, kaldı ki 1.5 sene oldu ayrılalı, 1-2 ay değil ki anlamasın. Şikayet edecek hiç bir argümanım yok elimde, bir şey olmayacağını benden çok daha iyi biliyor asla korkmaz bundan.

Siz olsanız ne derdiniz tam olarak?

ben olsam karakola gıder sıkayet ederdım 1 bucuk yıl sabretmek yerıne ordan ne yapabılecegım hakkında bılgı alırdım malum kadının beyanı esastır
karakoldan bır arasınlar ozaman gorur cıddıyetı

Kesinlikle öyle. Hele ki devlette akademik kadro bulmak o kadar zor ki, onun yüzünden asla değiştirmem. Bu üniversiteye yeni başladım daha, gidip bana böyle takıntılı bir öğretim üyesi var aman işe almayın diyemem ki. Olmamasını umuyorum ama olursa aynı binada olacağız, bana asla rahat vermez, kimseyi de yaklaştırmaz yanıma, ya işin kötü tarafı tuttuğunu koparan bir tiptir o kadroyu da almadan bırakmaz o, çok tedirginim aslında da abartmamaya sakin kalmaya çalışıyorum.

Hukuk mezunu, kendisini zor durumda bırakacak bir şey yapmaz, yapmıyor da. Karakola gitsem boşuna polisleri oyalamış olurum.

bence sakin kalmamalısınız
adam takıntılı ve orda baslarsa ıse sız zor durumda kalacaksınız gerıleceksınız cok tatsız olacak
gerekırse bana takıntısından gelıyor demenız gerekıyor onune gecmek ıcın ben olsam herseyı yapardım

Hukuk mezunu, kendisini zor durumda bırakacak bir şey yapmaz, yapmıyor da. Karakola gitsem boşuna polisleri oyalamış olurum.
sızın gorusmek ıstemıyorum rahatsız etme mesajlarınız var mı ? 1 bucuk yıl boyunca olmustur heralde yoksa kaydedersınız kayıt altına alın herseyı elınızde olmayanı oldurmak kolay :) benı rahatsız edıyorsun tacız edıyorsun ayıp dıye konusup konusturun kaydedın

Bende yeni başladım ile, iş yerime söyleyemem. Kendisine mi söylesem, buraya gelmeye kalkarsan rezil edicem seni diye ama hiç korkacağını sanmıyorum, yapamayacağımı bilir.

Bende yeni başladım ile, iş yerime söyleyemem. Kendisine mi söylesem, buraya gelmeye kalkarsan rezil edicem seni diye ama hiç korkacağını sanmıyorum, yapamayacağımı bilir.
boyle oldugunuz ıcın bundan guc alıyor zaten
boyle yapacagınızı bılsın tek yolu bu

Bence gönderin veya altta bi arkadaşın dediği gibi kapının önüne koyun bidahaki gelişinde görecektir ve daha fazla devam ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin

Çok vardı aslında whatsapplar sildim, mailler duruyor olabilir ama. İyi de kötü bir şey yazmıyor ki, en son mailinde görüşelim lütfen yazmış mesela, bu şikayet edilebilir mi ki?

Hediyesini geri mi göndereyim, çöpe mi atayım acaba?

goruselım lutfen dedıgınde sızın benı artık rahatsız etme demenız gerekıyor bu lafınıza ragmen hala mesaj atması tacız kanıtıdır

sanırım adam sadece ıkna etmeye calıstıgını sanıyor sızın sessız sakın tavrınız sebebıyle

evet gonderın tekrar ve mesaj atın telden, benı bırdaha rahatsız etmezsen sevınırım gorusmek ıstemıyorum 1 bucuk yıldır duzenlı sekılde ıstemememe ragmen rahatsız edılıyorum tarafından dıye . sılmeyın kalsın

lazım olacak o mesaj sıze cunku

Normalde evet öyle
Yok saymaktır muhatap olmamak
Ama o öyle düşünmüyor ki kapıya kadar gelmiş hemde erkek arkadaşım var dediğin halde

Sadece tebrik etmek için yapmış olabilir mi acaba diyorum? Böyle söyleyince güldü arkadaşlarım gerçi ama belki sadece iyi niyetindendir, 1.5 yılda kim kimi unutmaz yoksa, hele ki erkekler.

Ne demeliyim mesela?

Hangi amacla olursa olsun bunu kabul edemem teşekkürler ve uzun zaman sonra bunu dogru bulmuyorum ayrica istemiyorum hayatimda ki insana saygisizlik bu.. lutfen biraz empati kur. Yoluna bakmayı dene..
Sana hayatinda basarilar.
Dersen okuz degil heralde anlar...

Sadece tebrik etmek için yapmış olabilir mi acaba diyorum? Böyle söyleyince güldü arkadaşlarım gerçi ama belki sadece iyi niyetindendir, 1.5 yılda kim kimi unutmaz yoksa, hele ki erkekler.
Tek vukuatı olsa neyse diyeceğimde aynı yere başvurmuş
Saplantılı bir hasta o
O gözle bakmalısın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…