Eski sevgiliden gelen hediye

kızlar cok nazıksınız haşırt huşurt konusmak gerek bu adamla 1 bucuk yıldır pes etmemıs adam lutfen arama demenızle vazgecer mı

edıt: arada yorumları okuyorumda

Mesaj atamaz da, mail. O da kendi mailini engellediğim için başka bir mailden, asla hukuki bir yaptırımı olamaz o yüzden. Cevap yazmak benim içimi daha çok soğutur, umudunu kessin diye hiç cevap yazmadım, bu insan yerine konmamak, çok kırıcı bence, bana yapılsa asla dönüp bakmam bir daha.

Hiç muhatap olmak istemiyorum, elimi bir verirsem kolumu kurtaramam gibi geliyor.

"Senin bu yaptığın tacize girer, ne cesaret kapımın önüne kadar gelebiliyorsun, bir daha böyle bir şey yaparsan seni şikayet edeceğim" yazsam nasıl olur?

Adam takıntı yapmış tehlikeli ailesine söyleyin hatta savcılığa şikayet edin

olur oda olur bır tepkı gormezse sonrakı adımı ıs yerınıze caya gelmek olacak cunku

okurken ürktümmm

kızlar cok nazıksınız haşırt huşurt konusmak gerek bu adamla 1 bucuk yıldır pes etmemıs adam lutfen arama demenızle vazgecer mı

edıt: arada yorumları okuyorumda

Gerçekten çok kibar bir insanımdır, hak etmediği bir nezaketle ayrıldım ama en son okula geldiğinde çıldırdım, ne manyaklığını bıraktım ne hastalığını. Ailesine karşı takıntılı idi, aynı takıntıyı bana karşı da geliştirdi, kendisine de söyledim, git tedavi ol dedim. Sen istemedikçe ben daha çok istiyorum sanırım dedi, bende o günden beri istemiyorum demek yerine cevap vermiyorum çünkü daha çok takıntı yapıyor. Aksi gibi takıntılı insanlardan nefret ederim

olur oda olur bır tepkı gormezse sonrakı adımı ıs yerınıze caya gelmek olacak cunku

Geldi işte Dersten odaya bir geldim karşımda, şok geçirdim. Sen nasıl gelirsin dediğimde arkadaşlarımı ziyarete geldim dedi, iyi de benim kapımın önünde niye bekliyorsun o zaman.

şöyle dusunun
sız bır tacızcı tavra meyıllı hırslı ılla benım dedıgım olacak yola gelecek adam ederım onu tavrınız olsaydı karsınızdakı sıze ne yapsa ne dese vazgecerdınız ?
adamına gore davranmak gerek bu adama pisleşmek gerek bu yasadıgınız fazla nezaketden
kötu olursa olsun sızın basınıza bırsey gelmesındense aranız kotu olsun kotu ayrılın ne olacak kı
yalnız yasıyorsanız bırde ... sızın herseyınızı bılıyor takıp edıyor sandıgınızdan fazlası var yanı

cıddıye alın 1 bucuk sene dıyorsunuz ben olsam coktan sinir krızı yasamıs agzımı bozmustum

bır cınnet herseyı cozer

o sıze bukadar hakımken sızın hakkında bı bılgınız yok mu bır tanıdıgınız akrabası arayın rahatsız edıyor 1 bucuk senedır deyın sıkayet edıcem ıs cıddı deyın pirelensın ortalık

Geldi işte Dersten odaya bir geldim karşımda, şok geçirdim. Sen nasıl gelirsin dediğimde arkadaşlarımı ziyarete geldim dedi, iyi de benim kapımın önünde niye bekliyorsun o zaman.
ay cok korkunc nasıl sabırlı sakınsınız tovbe yarabbım ya
sız cevap vermedıkce ıkna edılecegınızı dusunuyor guc alıyor bundan bır sansı var sanıyor
onunkı tamamen takıntı hırs yapmıs haklısınız
terbıyesızlık resmen

kac yasında ınsan ayıp ya .. aılesıne de ulasın gerekırse bence bu yaptıgı son damla olsun patlayın lutfen artık korkunc ılerlıyor surec cunku

Ailesi tam bir felaket. Öyle bir şey demek için arasam oğlumuzu derbeder ettin diyip onlar saydırır bana. Ben hiç muhatap olmayacağım diyordum ama yarın yazacağım, bir daha en ufak bir şekilde beni rahatsız edersen dekanına mail atacağım diyeceğim. Dekanını da tanımıyorum gerçi ama rezil olmayı da göze alamaz sanırım.

ne dedıgınız degıl nasıl dedıgınız onemlı
:)

Yalan değil kötü şeyler söylemek istemiyorum kimseye karşı ama buna söyledim ama aşırı yüzsüz ne desem anlamıyor, yüzüne de çok dedim ne kadar gurursuz yüzsüzsün diye, sadece lütfen deme böyle şeyler üzülüyorum diyor.

Ayrıldım hemen erkek arkadaşım var dedim, yok aslında bıraksın peşimi diye dedim, kim diye sordu, onunla iken bana yazan br çocuk vardı onunda bildiği inansın diye o kişinin olduğunu söyledim. Allah korusun biri bana bunu yapsa yüzüne bakmam. Takıntılı insan ne anlamak isterse onu anlıyor, siz ne söylerseniz boşuna. Ne zaman evlenirim o zaman kurtulurum bundan ancak.

dekan falan olmaz
dırek kendısıne demenız lazım
bu yaptıgın son damla oldu bıktım tacızınden bu zamana kadar tacızcı ısrarınla alakalı sakladıgım herseyle bırlıkte sıkayet edıcem artık bu son sozumdur daha da muhattap olmak ıstemıyorum bundan sonra karsında muhattap olarak bambaska kısılerı bulacaksın demenız lazım

aılenızden bırıne anlatın hayatdaysa babanız amcanız benı bu kısı rahatsız edıyor dıye numarasını falan varsa verın
hem aılenızın bılgısı olsun hemde olay sızden cıksın buyusun bu mevzunun onun elınden cıkması gerek sızı ıstedıgı gıbı yonetıyor cunku

evlenınce de kurtulamazsınız demın bırı konu acmıs evlenmıs coluk cocuga karısmıs adam ona ragmen aramıs hatta karsı daıresıne tasınmıs

sapık sapıktır evlı falan umursamaz takmıs cunku hasta adam normal degıl kı anlasın sızı

Gerçekten korkunç. Daha bir sürü şey var aslında. Tam bir takıntılı manyak, şu an acayip doldum şeytan diyor geç saat deme saydır. Bir de diyor senin okuluna başvurdum ama yanlış anlama senle ilgisi yok. O kadar okul var bula bula benim okulumumu buldun zaten devlettesin niye benim okuluma geliyorsun. Yazana kadar gayet sakindim kanıksamışım durumu sanırım, şu an bir ne oluyor oldum.

Ailemdeki herkes biliyor, muhatap olma cevap verme diyor onlar. Annemi de çok aradı, annem verdi ağzının payını aramıyor artık.

ıste sorun su bunu sıze dıyebılıyor olması sızın onu dınlemenız ne munasebet yanı dıyolaga gırıyorsunuz adam oyuzden tacız olarak davranmıyor ıkna etmeye calısıyor

hayatda tacıze ugramayan kadın yoktur sanırım benımde oldu bırtane boyle evlendıkten sonra devam ettı esıme durumu anlattım ama devreye esımı degıl babamı soktum

babam aradı ne soyledı bılmıyorum sadece 15 sanıye falan ıcerde telefonda bırsey dedı geldı o oldu bırdaha arayamadı

boyle bırsey lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…