eski sevgililer...

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Arkadaşlar bir kadın düşünün eşinizin eski sevgilisi. Sizle evlenmeden önce bir eşinizin en uzun ilişki yürüttüğü kişi. Şimdi bu kadın da evli ve çocuğu var. Evet, böyle bir kadın var. İş gereği eşimle karşı karşıya geliyor, bazen telefon görüşmeleri bile oluyor iş icabı. Buraya kadar sorun yok. Kızcağız da eşim de suçlu değil asla. Kızla ne zaman karşılaşsam beni inceliyor gibi hissediyorum belki de ben de onu inceliyorum bilmiyorum. Birbirimize tebessüm edip selamlaşıyoruz.
Sorum şu siz de benim gibi içten içe kıskanır mıydınız eşinizi ??????? Ortada sorun yok ama kıskanıyorum. Acaba karşılaştıklarında ister istemez bir şey hissediyorlar mıdır???

İster istemez bi biz birlikte olsaydık nolurdu düşüncesi olur bence,ama düşündüklerimizden sorumlu değiliz o yüzden yapacak birşey yok

Esine karsi o guveni duymuyor musun?
Uzun iliski yasadigi kadinla is icin bile görüsmesi hic bana göre degil.

Ay yok ya. Bence bir sey hissetmekten ziyade ofdfcalisacak baska insan mi yok, surekli bunun yüzünü gormek zorunda kalıyorum diye düşünüyorlardir. Ben olsam boyle düşünürdüm. Esim de eski sevgilisiyle calissa cok mutsuz olurdu, kiskanmazdim acikcasi. Aksine huzursuz bir ortami olacagi icin üzülürdüm.

Esine karsi o guveni duymuyor musun?
Uzun iliski yasadigi kadinla is icin bile görüsmesi hic bana göre degil.
Evet güveniyorum. Kız devlet dairesinde çalışıyor başka seçenek yok ama özelden araması kıskandırdı beni aslında. Bir de X bey demedi, X dedi, yanındaydım arabadayken aradı

Ayyy zor soru :oops:
Kıskandırdım hemde deli gibi....
Üf bir yandan iş diyorsun zor ya ne denir bilemedim..
Sen eski ilişkisini daha detaylı bilirsin (buraya yazdığından daha detaylı) empati yaparsan sorunun cevabını verebilirsin sanki...

Ay yok ya. Bence bir sey hissetmekten ziyade ofdfcalisacak baska insan mi yok, surekli bunun yüzünü gormek zorunda kalıyorum diye düşünüyorlardir. Ben olsam boyle düşünürdüm. Esim de eski sevgilisiyle calissa cok mutsuz olurdu, kiskanmazdim acikcasi. Aksine huzursuz bir ortami olacagi icin üzülürdüm.
Sürekli beraber çalışmıyorlar. Devlet dairesinde işi olduğu zaman görüşüyorlar.

Ayyy zor soru :oops:
Kıskandırdım hemde deli gibi....
Üf bir yandan iş diyorsun zor ya ne denir bilemedim..
Sen eski ilişkisini daha detaylı bilirsin (buraya yazdığından daha detaylı) empati yaparsan sorunun cevabını verebilirsin sanki...

Eski ilişkisini nasıl detaylı bilebilirim dostum :bicak:

Bence kocanin tavirlarindan anlarsin bisey olmaz , anca oylekizla birbirinizi syzersiniz, hic muhatap olma ve kocani arayinca bey diye konussun artik evli adam ,kankasi degil.

Sürekli beraber çalışmıyorlar. Devlet dairesinde işi olduğu zaman görüşüyorlar.

E daha iyiymis. Bence bosuna dert ediyorsunuz, siz eski sevgilinizin yüzünü gormek zorunda kalsaniz ah mi cekersiniz yoksa amaaann mi olursunuz? Bu eski sevgili meselesi cok büyütülüyor. Insanlarin cogu sevgisi bittigii icin hatta nefret ederek kavga gürültü ayrılıyorlar. En son hatirlanan da onlar oluyor. Bence hicbir sey hissetmiyorlardir.

Bence her kadın istemsiz kıskanır.
Kim ister ki eşinin eski sevgilisiyle aynı ortamda çalışmasını ?
Ama iki taraf da evli çok takma kafaya :)

Kiskanmazdim. Bende bazen eski sevgilimi görüyorum. Kısa bir small talk yapip hayatima devam ediyorum. Asla onu düşünüp özlem çekmiyorum.
Nişanlıyım ve mutluyum... eski sevgilimi görsem ne görmesem ne... yani benim icin siradan bir insan o.

E daha iyiymis. Bence bosuna dert ediyorsunuz, siz eski sevgilinizin yüzünü gormek zorunda kalsaniz ah mi cekersiniz yoksa amaaann mi olursunuz? Bu eski sevgili meselesi cok büyütülüyor. Insanlarin cogu sevgisi bittigii icin hatta nefret ederek kavga gürültü ayrılıyorlar. En son hatirlanan da onlar oluyor. Bence hicbir sey hissetmiyorlardir.

Ben eski sevgilimle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olurum açıkçası benim de başıma geldi eşim hoş karşıladı durumu saygı duydu

Back
X