eski sevgilim aramızda geçen cinselliği arkadaşıma anlattı. Ne yapmalıyım

Hala boyle kontrol ettiren anneler var mi ya? Senin degerin bacak aranda mi. Ne kadar igrenc otesi bisey. Oglunun pipisini kontrol etmezler hep kizi suclarlar. Yazik gunah ya. Akraban olacak olan kisiyle de konus madem bukadar korkuyorsun.. yalab konusuyor de, bosver beni karalamaya calisiyor de

Ne korkup duruyorsun ya. Evet hep diyorum eşiniz, aileniz bile olsa sana geçmiş ilişkiden diyemediginiz noktada yasamayin
Tamam adam itiraf etsin, hapsi boylasin. Sen asıl itiraf et diyeceksin. İtiraf et de 18 yaşından küçük cocukla ilişkiden yatsin. Hatta sen gidip şikayetçi bile olabilirsin.
Okulunu bitir, meslek sahibi ol, o arkadaşınla yavaşça ilişkiyi kopar.
İstediğin şehirde, seni böyle şeylerle yargılamayacak arkadaş cevresi yap.

belirli bölgelerde hala ediliyor tabi ki. ama konuşurken kendimi iyi hissetmiyorum sürekli o olay aklıma geliyor bana her şeyi hatırlatıyor. Psikolojik yönden iyi değilim

teşekkür ederim. Gerçekten de böyle bir hakkım var mı yani kendisi mi suçlu çıkar bu durumda. Evet arkadaşımla mecburiyetten konuşuyorum çünkü o da iyi niyetli biri değildi öğrenmek için kurcaladı onunla konuşmak istedi. Ve atanmak istiyorum bir an önce bütün bunlardan uzaklaşabilmek için

belirli bölgelerde hala ediliyor tabi ki. ama konuşurken kendimi iyi hissetmiyorum sürekli o olay aklıma geliyor bana her şeyi hatırlatıyor. Psikolojik yönden iyi değilim
Anliyorum seni. Ama inkar edeceksin hatta o arkadasina bile soyle. Bisey itiraf etmem gerekiyor ama bizim onunla aramizda bisey gecmedi. Sadece ozamanlar daha kuxuktum bana inanmazsin diye korkmustum inkar edemedim. diye brgun laf arasinda anlat.

Tabi ki de. Hatta git bir avukatla konus. Tehdit var, şantaj var. Sen ne korkup duruyorsun.

Ya ben anlamadim ilk mesajinizda gecmiyor ama sonraki mesajlarda yillardir pesinden kosma vs var...

Benim anladigim suydu: ayrildiniz, siz arkadasinizi gonderdiniz konussun diye, o sizin gonderdiginizi biliyordu, kizin arkadasi zaten aralarinda guven iliskisi var diye rahat rahat anlatti herseyi. Bir de yemin ettirmis anlatma diye.

Bu senaryoda soylemesi tabii ki hos degil ama etrafa yaymis, arayip ona buna soylemis gibi asiri kotu niyet aranmaz. Benim lafim onaydi.

kız benim akrabam ve o çocukla aralarında bir güven ilişkisi yok tanışmıyorlardı bile. Sanırım doğru anlamadınız. Eski sevgilimle barışmak için akrabam olan kız onunla bir de ben konuşayım barışırsınız deyip eski sevgilimle konuşurken de benimle arası bozulmuş gibi davrandı. Eski sevgilimde buna inanıp kız akrabama aramızda geçenleri anlattı. Aslında arkadaş değiller yani düşünsenize sevgiliniz cinsel ilişki yaşadığınızı sizin haberiniz olmadan arkadaşınıza söylüyor mesele bu. Sizi es geçerek ele vermesi. Ve yıllardır peşimden koşma olayı da o olay yaşandıktan sonra ilişkimi bitirdim ve defalarca kez barışmak için ulaştı onu kastetmiştim.

Anliyorum seni. Ama inkar edeceksin hatta o arkadasina bile soyle. Bisey itiraf etmem gerekiyor ama bizim onunla aramizda bisey gecmedi. Sadece ozamanlar daha kuxuktum bana inanmazsin diye korkmustum inkar edemedim. diye brgun laf arasinda anlat.
teşekkür ederim bu öneri için denerim belki mantıklı geldi. Bunu yapabilsem benim de içim rahatlar

Benim kastim adamin, sizin arkadasinizla aranizda guven iliskisi var diye arkadasiniza anlatmasiydi. Yani bu zaten kizin arkadasi buna soyleyebilirim seklinde.

Ama olay oyle degilmis zaten. Arkadasiniz küs gibi davranmis.

Eger herhangi biri santaj yapmiyorsa suanda bence takmayin. Olan oldu. Kuzeniniz de soylemez bence. Bir de suan yapabileceginiz bir sey yok. Konuyu hic acip millete hatirlatmayin. Unutmaya calisin.

şimdi anladım. Ama bu hakkı ona vermez ki bu biz açık bir şekilde öyle bir cinsellik yaşamıyorduk ve yakınımdan birine söylediğinde ne kadar zor bir durumda kalacağımı biliyordu çünkü ailem muhafazakar bir yapıda ve arkadaşım da zaten benimle arası bozuk gibi davranmışken eski sevgilimin böyle yapması niyetini belli ediyor. Yani bana sorması gerekirdi. Evet arkadaşım da ondan hiç beklemediğim bir şekilde davrandı. Yani aslında arkadaşımdan şüphe etmemin sebebi de bu güvenemedim o konuşmada hemen aralarında yakınlık kurdukları için. Çünkü ben gayet mesafeli bir şekilde konuşurlar arkadaşım da barışmamız için uğraşır konuşma biter zannediyordum çok farklı şeyler oldu. Doğru söylüyorsunuz yapılacak bir şey yok ama kafama takmadan duramıyorum çok canımı sıkıyor ihtimaller bile. İnşallah atlatabilirim bu olayın ağırlığını

Savcılık kararı gerekir geçen bir üyeden okumuştum zaten yanlız muayenede ailenden tehdit edildiğini söylersin son çare
Ama şu anda uyuyan yılanı uyandırma konuyu kapat eski sevgilin ve kuzeninle konuşma

Bir şey olucağı yok. 22 yaşına gelmişsin kazık kadar kızsın kim ne yapabilir? Mesleğini eline alınca ne saçma şeylere taktığını anlarsın. Şimdi elin ailene muhtaç büyük ihtimalle de küçük bir şehirde yaşadığın için fazla büyük bir olay sandın durumu. Kız bunca sene söylemediyse söylemez bence. Söylerse de inkar edeceksin. Doktora falan da gitme zaten kimse senin iznin olmadan muayene gibi bir şey yapamaz. Sen mesleğini eline alıp şehir değiştir muhafazakar insanlar kendilerinde sana karışma hakkı görebilir. Bu ailen bile olsa izin verme

Tabi ki de. Hatta git bir avukatla konus. Tehdit var, şantaj var. Sen ne korkup duruyorsun.
Ortada acik bir tehdit veya şantaj yok. O konuda şikayetçi olamaz. Ama eger konu sahibi olay gerçekleştiğinde 18 yaşından küçükse sevgilisi suç işlemiş olur. Onunla ilgili şikayetçi olabilir.

Yok tabii ki soyleme hakkini vermez. Stresinizi anliyorum.

Bu hayatta herkesin gecmisinde utandigi seyler var. Ilk tasi atan gunahsiz olsun hesabi.

Eger muhafazakarlarsa ve dini biliyorlarsa bir kadinin namusuna dil uzatmanin ne kadar buyuk bir gunah oldugunu da biliyorlardir..din konusmak yasak. Ama acin kurana bakin, acik ayetler var, diyor, konunun bu kismini kapatiyorum.

Kuzeniniz soylemez yani, bunca sene de soylememis. Unutun. Olurda ileride soylerse bile sizin sozunuze karsi onun sozu olur. Kimse de sizi zorla muayene yapamaz. Hele kendi ayaklarinizin ustunde durursaniz. Dolayisiyla kendi ayaklarinizin ustunde durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…