- 15 Haziran 2023
- 199
- 48
- 13
- Konu Sahibi bulutlukahvee
-
öğrendikten sonra bana söyledi arkadaşım mesajları gönderdi. O zaman konuştuk üzerinde bir iki defa. Sonrasında konu açılmadı. Ama yine de korkuyorumSizi konuyu yıllardır açmadıysa nereden öğrendiniz adamın anlattığını?
Hala boyle kontrol ettiren anneler var mi ya? Senin degerin bacak aranda mi. Ne kadar igrenc otesi bisey. Oglunun pipisini kontrol etmezler hep kizi suclarlar. Yazik gunah ya. Akraban olacak olan kisiyle de konus madem bukadar korkuyorsun.. yalab konusuyor de, bosver beni karalamaya calisiyor deBen arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
Barışmak istediniz sandım pardonnasıl böyle düşündünüz ki 4 senedir ısrarla ulaşıyor her seferinde engelliyorum. Anlamadım bu kanıya nasıl vardınız
Bakir erkekmi kaldi da kizi ayiplayacaklar? Yani erkekler her naneyi yrken, bir kizi suclamak cok yqnlis biseyEşin her türlü bakire olmadığını ogrenmeyecek mi ?
belirli bölgelerde hala ediliyor tabi ki.Hala boyle kontrol ettiren anneler var mi ya? Senin degerin bacak aranda mi. Ne kadar igrenc otesi bisey. Oglunun pipisini kontrol etmezler hep kizi suclarlar. Yazik gunah ya. Akraban olacak olan kisiyle de konus madem bukadar korkuyorsun.. yalab konusuyor de, bosver beni karalamaya calisiyor de
öyle bir şey mümkün değil. Benim tek dert ettiğim daha fazla kimsenin öğrenmemesi o alçak yüzünden ben arkadaşımın karşısında küçük düştüm eline koz verdimBarışmak istediniz sandım pardon
teşekkür ederim. Gerçekten de böyle bir hakkım var mı yani kendisi mi suçlu çıkar bu durumda. Evet arkadaşımla mecburiyetten konuşuyorum çünkü o da iyi niyetli biri değildi öğrenmek için kurcaladı onunla konuşmak istedi. Ve atanmak istiyorum bir an önce bütün bunlardan uzaklaşabilmek içinNe korkup duruyorsun ya. Evet hep diyorum eşiniz, aileniz bile olsa sana geçmiş ilişkiden diyemediginiz noktada yasamayin
Tamam adam itiraf etsin, hapsi boylasin. Sen asıl itiraf et diyeceksin. İtiraf et de 18 yaşından küçük cocukla ilişkiden yatsin. Hatta sen gidip şikayetçi bile olabilirsin.
Okulunu bitir, meslek sahibi ol, o arkadaşınla yavaşça ilişkiyi kopar.
İstediğin şehirde, seni böyle şeylerle yargılamayacak arkadaş cevresi yap.
Anliyorum seni. Ama inkar edeceksin hatta o arkadasina bile soyle. Bisey itiraf etmem gerekiyor ama bizim onunla aramizda bisey gecmedi. Sadece ozamanlar daha kuxuktum bana inanmazsin diye korkmustum inkar edemedim. diye brgun laf arasinda anlat.belirli bölgelerde hala ediliyor tabi ki.ama konuşurken kendimi iyi hissetmiyorum sürekli o olay aklıma geliyor bana her şeyi hatırlatıyor. Psikolojik yönden iyi değilim
Tabi ki de. Hatta git bir avukatla konus. Tehdit var, şantaj var. Sen ne korkup duruyorsun.teşekkür ederim. Gerçekten de böyle bir hakkım var mı yani kendisi mi suçlu çıkar bu durumda. Evet arkadaşımla mecburiyetten konuşuyorum çünkü o da iyi niyetli biri değildi öğrenmek için kurcaladı onunla konuşmak istedi. Ve atanmak istiyorum bir an önce bütün bunlardan uzaklaşabilmek için
Ya ben anlamadim ilk mesajinizda gecmiyor ama sonraki mesajlarda yillardir pesinden kosma vs var...evet fakat arkadaşıma anlatması mı ve beni küçük duruma düşürmesi mi gerekiyordu. durduk yere aramızda geçen her şeyi arkadaşımın ağzından kimseye söylememesi sözü alarak söyledi. Böyle benden habersiz gerçekleşen bir olay nasıl size normal gelebilir böyle bir durumda kalsanız nasıl hissederdiniz
kız benim akrabam ve o çocukla aralarında bir güven ilişkisi yok tanışmıyorlardı bile. Sanırım doğru anlamadınız. Eski sevgilimle barışmak için akrabam olan kız onunla bir de ben konuşayım barışırsınız deyip eski sevgilimle konuşurken de benimle arası bozulmuş gibi davrandı. Eski sevgilimde buna inanıp kız akrabama aramızda geçenleri anlattı. Aslında arkadaş değiller yani düşünsenize sevgiliniz cinsel ilişki yaşadığınızı sizin haberiniz olmadan arkadaşınıza söylüyor mesele bu. Sizi es geçerek ele vermesi. Ve yıllardır peşimden koşma olayı da o olay yaşandıktan sonra ilişkimi bitirdim ve defalarca kez barışmak için ulaştı onu kastetmiştim.Ya ben anlamadim ilk mesajinizda gecmiyor ama sonraki mesajlarda yillardir pesinden kosma vs var...
Benim anladigim suydu: ayrildiniz, siz arkadasinizi gonderdiniz konussun diye, o sizin gonderdiginizi biliyordu, kizin arkadasi zaten aralarinda guven iliskisi var diye rahat rahat anlatti herseyi. Bir de yemin ettirmis anlatma diye.
Bu senaryoda soylemesi tabii ki hos degil ama etrafa yaymis, arayip ona buna soylemis gibi asiri kotu niyet aranmaz. Benim lafim onaydi.
teşekkür ederim bu öneri için denerim belki mantıklı geldi. Bunu yapabilsem benim de içim rahatlarAnliyorum seni. Ama inkar edeceksin hatta o arkadasina bile soyle. Bisey itiraf etmem gerekiyor ama bizim onunla aramizda bisey gecmedi. Sadece ozamanlar daha kuxuktum bana inanmazsin diye korkmustum inkar edemedim. diye brgun laf arasinda anlat.
Benim kastim adamin, sizin arkadasinizla aranizda guven iliskisi var diye arkadasiniza anlatmasiydi. Yani bu zaten kizin arkadasi buna soyleyebilirim seklinde.kız benim akrabam ve o çocukla aralarında bir güven ilişkisi yok tanışmıyorlardı bile. Sanırım doğru anlamadınız. Eski sevgilimle barışmak için akrabam olan kız onunla bir de ben konuşayım barışırsınız deyip eski sevgilimle konuşurken de benimle arası bozulmuş gibi davrandı. Eski sevgilimde buna inanıp kız akrabama aramızda geçenleri anlattı. Aslında arkadaş değiller yani düşünsenize sevgiliniz cinsel ilişki yaşadığınızı sizin haberiniz olmadan arkadaşınıza söylüyor mesele bu. Sizi es geçerek ele vermesi. Ve yıllardır peşimden koşma olayı da o olay yaşandıktan sonra ilişkimi bitirdim ve defalarca kez barışmak için ulaştı onu kastetmiştim.
şimdi anladım. Ama bu hakkı ona vermez ki bu biz açık bir şekilde öyle bir cinsellik yaşamıyorduk ve yakınımdan birine söylediğinde ne kadar zor bir durumda kalacağımı biliyordu çünkü ailem muhafazakar bir yapıda ve arkadaşım da zaten benimle arası bozuk gibi davranmışken eski sevgilimin böyle yapması niyetini belli ediyor. Yani bana sorması gerekirdi. Evet arkadaşım da ondan hiç beklemediğim bir şekilde davrandı. Yani aslında arkadaşımdan şüphe etmemin sebebi de bu güvenemedim o konuşmada hemen aralarında yakınlık kurdukları için. Çünkü ben gayet mesafeli bir şekilde konuşurlar arkadaşım da barışmamız için uğraşır konuşma biter zannediyordum çok farklı şeyler oldu. Doğru söylüyorsunuz yapılacak bir şey yok ama kafama takmadan duramıyorum çok canımı sıkıyor ihtimaller bile. İnşallah atlatabilirim bu olayın ağırlığınıBenim kastim adamin, sizin arkadasinizla aranizda guven iliskisi var diye arkadasiniza anlatmasiydi. Yani bu zaten kizin arkadasi buna soyleyebilirim seklinde.
Ama olay oyle degilmis zaten. Arkadasiniz küs gibi davranmis.
Eger herhangi biri santaj yapmiyorsa suanda bence takmayin. Olan oldu. Kuzeniniz de soylemez bence. Bir de suan yapabileceginiz bir sey yok. Konuyu hic acip millete hatirlatmayin. Unutmaya calisin.
Ortada acik bir tehdit veya şantaj yok. O konuda şikayetçi olamaz. Ama eger konu sahibi olay gerçekleştiğinde 18 yaşından küçükse sevgilisi suç işlemiş olur. Onunla ilgili şikayetçi olabilir.Tabi ki de. Hatta git bir avukatla konus. Tehdit var, şantaj var. Sen ne korkup duruyorsun.
Yok tabii ki soyleme hakkini vermez. Stresinizi anliyorum.şimdi anladım. Ama bu hakkı ona vermez ki bu biz açık bir şekilde öyle bir cinsellik yaşamıyorduk ve yakınımdan birine söylediğinde ne kadar zor bir durumda kalacağımı biliyordu çünkü ailem muhafazakar bir yapıda ve arkadaşım da zaten benimle arası bozuk gibi davranmışken eski sevgilimin böyle yapması niyetini belli ediyor. Yani bana sorması gerekirdi. Evet arkadaşım da ondan hiç beklemediğim bir şekilde davrandı. Yani aslında arkadaşımdan şüphe etmemin sebebi de bu güvenemedim o konuşmada hemen aralarında yakınlık kurdukları için. Çünkü ben gayet mesafeli bir şekilde konuşurlar arkadaşım da barışmamız için uğraşır konuşma biter zannediyordum çok farklı şeyler oldu. Doğru söylüyorsunuz yapılacak bir şey yok ama kafama takmadan duramıyorum çok canımı sıkıyor ihtimaller bile. İnşallah atlatabilirim bu olayın ağırlığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?