- 15 Ocak 2023
- 152
- 216
- 23
- 33
- Konu Sahibi bulutlukahvee
-
18 yasindan kucuk kadin veya erkekle iliskiye girilmezevet küçüktüm nasıl sıkıntı olur anlatır mısınız
haklısınız teşekkür ederimSavcılık kararı gerekir geçen bir üyeden okumuştum zaten yanlız muayenede ailenden tehdit edildiğini söylersin son çare
Ama şu anda uyuyan yılanı uyandırma konuyu kapat eski sevgilin ve kuzeninle konuşma
evet bu yüzden çok etkiliyor beni artık odaklanamıyorum normal hayatıma. İnşallah teşekkür ederimBir şey olucağı yok. 22 yaşına gelmişsin kazık kadar kızsın kim ne yapabilir? Mesleğini eline alınca ne saçma şeylere taktığını anlarsın. Şimdi elin ailene muhtaç büyük ihtimalle de küçük bir şehirde yaşadığın için fazla büyük bir olay sandın durumu. Kız bunca sene söylemediyse söylemez bence. Söylerse de inkar edeceksin. Doktora falan da gitme zaten kimse senin iznin olmadan muayene gibi bir şey yapamaz. Sen mesleğini eline alıp şehir değiştir muhafazakar insanlar kendilerinde sana karışma hakkı görebilir. Bu ailen bile olsa izin verme
evet haklısınız cahiliye devrinde yaşamıyoruz ama konu buna geldi mi en önemli meseleye dönüşüyor ama insan ailesini de seçemiyor. İnşallah teşekkür ederim bu meseleyi kafamdan atıp derslerime odaklandığım taktirde iyi şeyler olacaktırYok tabii ki soyleme hakkini vermez. Stresinizi anliyorum.
Bu hayatta herkesin gecmisinde utandigi seyler var. Ilk tasi atan gunahsiz olsun hesabi.
Eger muhafazakarlarsa ve dini biliyorlarsa bir kadinin namusuna dil uzatmanin ne kadar buyuk bir gunah oldugunu da biliyorlardir..din konusmak yasak. Ama acin kurana bakin, acik ayetler var, diyor, konunun bu kismini kapatiyorum.
Kuzeniniz soylemez yani, bunca sene de soylememis. Unutun. Olurda ileride soylerse bile sizin sozunuze karsi onun sozu olur. Kimse de sizi zorla muayene yapamaz. Hele kendi ayaklarinizin ustunde durursaniz. Dolayisiyla kendi ayaklarinizin ustunde durun.
peki bana inanırlar mı şuan 22 yaşındayım 4-5 sene oldu ve kanıt yok mesajları silmiştimHapis cezasi var diye biliyorum
peki bana inanırlar mı şuan 22 yaşındayım 4-5 sene oldu ve kanıt yok mesajlarHapis cezasi var diye biliyorum
haklısınız keşke biraz akıllı olsaydım. Akrabam öğrenmese bile bu kadar stres olmazdım ben bunlar zor duruma sokuyorKaraktersizin tekiymiş.Yıllar önce lisede bir erkek arkadaşımız birgün sınıfa geldi ve ağzı kulaklarında sınıftaki bir kız arkadaşla ilişkiye girdiğini açıkladı.O kadar serefslzdi ki kendisi boburleniyordu ve kizi herkese rezil etmisti. Diger erkek ogrenciler de kizin etrafinda dolasip,laf atmaya baslamisti.Maalesef erkeklere iyice tanimadan guvenmemek gerekir,her iliskiye skor olarak bakiyor cogunlugu.
Cinsellik kısmını nasıl anlatmış ya, ne demiş mesela, hani neyle alaka kurmuş ki? Kız bunu sana nasıl aktardı, ne dedi?Ben arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
sonuna kadar inkar kabul etme olmuş bitmiş ama arada yalan söylemek iyidirBen arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
evet inşallah merak ettiğim oYalan söylüyor dersin, ölümüne inkar edersin. Hastanede böyle bi muayene yapıp ailene söylemezler merak etme.
evet inşallahYalan söylüyor dersin, ölümüne inkar edersin. Hastanede böyle bi muayene yapıp ailene söylemezler merak etme.
birlikteyiz otelde kalıyoruz o saçları açık rahat yanımda yatıyoruz sonra işte yaşanan şeyler. Yani daha nasıl detaylı anlatırım bilmiyorum ben kendim ve onun adına utanıyorum. Yanıma gelmişti birlikte vakit geçirmek ve gezmek için bunlardan arkadaşıma da bahsederken sonra arkadaştan bana söylememe sözü alarak bilerek konuyu yaşadığımız cinselliğe getirip anlattı işte hepsini. hatırladıkça bayılacak gibi oluyorum gerçektenCinsellik kısmını nasıl anlatmış ya, ne demiş mesela, hani neyle alaka kurmuş ki? Kız bunu sana nasıl aktardı, ne dedi?
Bu adamla barışma sakınBen arkadaşımdan sevgilimle beni barıştırmasını istedim bu yüzden konuştular. Ama eski sevgilim aramızda geçen bütün ilişkiyi benimle cinsellik yaşadığını her şeyi ona anlattı. Ne yapacağımı bilmiyorum bu kız aynı zamanda yakın akraba. Böyle bi durum yaşayanınız oldu mu içim içimi yiyor. Bana sormadan nasıl her şeyi yakınıma anlatır. Bu kişi aileme söyler mi psikolojim bozuldu arkadaşlar uzun zamandır hayatım zehir oldu. Anlatsa ailem ona inanıp beni hastaneye götürüp kontrol bile ettirir ne yapacağımı bilmiyorum. Bu mesele her gün aklıma geliyor beni korkutuyor diken üstünde gibiyim ne öneriyorsunuz?
O kadar anlamsız ki, sırf şerefsizliğinden anlatmış. Çünkü ne alaka yani, niye anlatırsın bunu durduk yere.evet inşallah
birlikteyiz otelde kalıyoruz o saçları açık rahat yanımda yatıyoruz sonra işte yaşanan şeyler. Yani daha nasıl detaylı anlatırım bilmiyorum ben kendim ve onun adına utanıyorum. Yanıma gelmişti birlikte vakit geçirmek ve gezmek için bunlardan arkadaşıma da bahsederken sonra arkadaştan bana söylememe sözü alarak bilerek konuyu yaşadığımız cinselliğe getirip anlattı işte hepsini. hatırladıkça bayılacak gibi oluyorum gerçekten
Kızı doktora teste götürürlerse nolacak yine mi inkar edecek?“Ölümüne inkar” çok yalan söyleyen bi arkadaşım vardı lisede, mottosu buydu.
Çocukla birlikte olmuşsunuz, kız duysun istemiyorsunuz e ne demeye muhattap olmalarını sağlıyorsunuz? Üzgünüm ama kaşınmışsınız
Kızı doktora teste götürürlerse nolacak yine mi inkar edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?