eski sevgilim aramızda geçen cinselliği arkadaşıma anlattı. Ne yapmalıyım

Karaktersizin tekiymiş.Yıllar önce lisede bir erkek arkadaşımız birgün sınıfa geldi ve ağzı kulaklarında sınıftaki bir kız arkadaşla ilişkiye girdiğini açıkladı.O kadar serefslzdi ki kendisi boburleniyordu ve kizi herkese rezil etmisti. Diger erkek ogrenciler de kizin etrafinda dolasip,laf atmaya baslamisti.Maalesef erkeklere iyice tanimadan guvenmemek gerekir,her iliskiye skor olarak bakiyor cogunlugu.

evet bu yüzden çok etkiliyor beni artık odaklanamıyorum normal hayatıma. İnşallah teşekkür ederim

evet haklısınız cahiliye devrinde yaşamıyoruz ama konu buna geldi mi en önemli meseleye dönüşüyor ama insan ailesini de seçemiyor. İnşallah teşekkür ederim bu meseleyi kafamdan atıp derslerime odaklandığım taktirde iyi şeyler olacaktır

Hapis cezasi var diye biliyorum
peki bana inanırlar mı şuan 22 yaşındayım 4-5 sene oldu ve kanıt yok mesajlar
haklısınız keşke biraz akıllı olsaydım. Akrabam öğrenmese bile bu kadar stres olmazdım ben bunlar zor duruma sokuyor

Cinsellik kısmını nasıl anlatmış ya, ne demiş mesela, hani neyle alaka kurmuş ki? Kız bunu sana nasıl aktardı, ne dedi?

Yok söylemez. Ben de halama söylemiştim kendi olayımı, babamla kavga etmesine rağmen söylemedi. Bu tarz şeylerden cinayet bile çıkar, cesaret edemez

sonuna kadar inkar kabul etme olmuş bitmiş ama arada yalan söylemek iyidir

Yalan söylüyor dersin, ölümüne inkar edersin. Hastanede böyle bi muayene yapıp ailene söylemezler merak etme.
evet inşallah
Cinsellik kısmını nasıl anlatmış ya, ne demiş mesela, hani neyle alaka kurmuş ki? Kız bunu sana nasıl aktardı, ne dedi?
birlikteyiz otelde kalıyoruz o saçları açık rahat yanımda yatıyoruz sonra işte yaşanan şeyler. Yani daha nasıl detaylı anlatırım bilmiyorum ben kendim ve onun adına utanıyorum. Yanıma gelmişti birlikte vakit geçirmek ve gezmek için bunlardan arkadaşıma da bahsederken sonra arkadaştan bana söylememe sözü alarak bilerek konuyu yaşadığımız cinselliğe getirip anlattı işte hepsini. hatırladıkça bayılacak gibi oluyorum gerçekten

Bu adamla barışma sakın

O kadar anlamsız ki, sırf şerefsizliğinden anlatmış. Çünkü ne alaka yani, niye anlatırsın bunu durduk yere.
Ben sanmıyorum kızın bi şey diyeceğini. Bu korkuyla, sancıyla kaç senedir kaygı sorunları yaşamana üzüldüm, her an diken üstündesin, çok kötü.
Kız sana söylediğinde ne tepki verdin peki, kabul mu ettin söylediklerini?

Kızı doktora teste götürürlerse nolacak yine mi inkar edecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…