durumu kısaca özetleyim; bu arkadaş aslında senı deli gibi sevmemış cnm sevse başkasıyla nişanlanmaz..ama şöyle bir şey varki seni aklınca yüz üstü bıraktığını düşünüp vicdan azabı çekiyor..içini rahat ettirerek evlenmek ıstıyor.kalben vicdanı rahat değil .amaç üzerindeki yükü attığından emin olmak.
erkeklerin bu kadar vicdanlı olduğunu düşünmüyorum ben .. kendi egosunu tatmin etmek istemiş bence acaba kız hala beni seviyor mu diye .. tartıyor işte . birinle evleneyim ama diğeriylede görüşmeye devam ederim sıkılınca diye .. bunu çok erkek yapıyor .. zaten vicdanı ağır bassa bırakıp gitmez .. ayrıca erkekler çok vicdansızdır bence konu kadınlar olunca ... bende baştan vicdan dedim ama sanmıyorum ..
Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaş, o yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş...
Giden gelir mi sandın, aldandın boşa yandın, bıraktı gitti seni, niçin ismini andın, ANMA ARKADAŞ!...
Erkin Koray abim bir şarkısında durumu özetlemiş aslında, anma.. anma arkadaş.
İyi de sen de arı kovanına çomak sokmuşsun..Adamın sevgilisi varken gitmişsin ''sensiz olamıyorum'' demişsin..Felan fişman zaten olaylar böylece gelmişmiş gitmiş.
Unutmanı tavsiye ediyorum..Anladım çok sevdigini söylüyorsun ama yeniden sevince aslında ne kadar boş bir adamın peşinden gittigini anlayacaksın..Tecrübeyle sabittir.
boşverrrr salla ... bu tip erkekler kimseyi sevemez . birinle evlenip dışarda onla bunla takılırlar .. sonra bunların eşleride ruh hastası olur ... yapılcak birşey yok ... allah korusun bu tiplerden ..
İyi de sen de arı kovanına çomak sokmuşsun..Adamın sevgilisi varken gitmişsin ''sensiz olamıyorum'' demişsin..Felan fişman zaten olaylar böylece gelmişmiş gitmiş.
Unutmanı tavsiye ediyorum..Anladım çok sevdigini söylüyorsun ama yeniden sevince aslında ne kadar boş bir adamın peşinden gittigini anlayacaksın..Tecrübeyle sabittir.
Yok kontesim dön dediğimde bilmiyordum başkasıyla olduğunu cevap olaraktan o söyledi. Kız üzülür gelemem dedi.
Neyse işte en son dün ağladım onun için bir daha ağlamama kararı aldım.
Bir sevgili uğruna sen de benim gibi yanma arkadaş, o yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş...
Giden gelir mi sandın, aldandın boşa yandın, bıraktı gitti seni, niçin ismini andın, ANMA ARKADAŞ!...
Erkin Koray abim bir şarkısında durumu özetlemiş aslında, anma.. anma arkadaş.
rica ederim canım bu erkeklerin ciğerini bilirim . bunlar hep bir kenarda beni seven biri olsun diye düşünürler .. nasılsa sığınabilirim birşeyler ters giderse diye . sen şimdi birini bulup nişanlansan ne koyar adama ... neden çünkü onu beklemek zorundasın hoşlarına gidiyor . benimde vardı böle biri hem sevgilisi vardı hemde benim olmamı isterdi pislik ...böle ego sorunu yaşıyor bunlar . ben olsam ben mutlu edemedim başka biri mutlu eder inşş derim . hep bıraktığım erkeklerin mutlu olmasını istemişimdir mesela . bu yapıda biriyim ama erkekelr böle değil ...
Yok kontesim dön dediğimde bilmiyordum başkasıyla olduğunu cevap olaraktan o söyledi. Kız üzülür gelemem dedi.
Neyse işte en son dün ağladım onun için bir daha ağlamama kararı aldım.