Eski Sevgilim Evleniyor Ama Hala Bana Rahat Vermiyor.

Tarafsız olmak gerekirse..

Ayrılan siz olmuşsunuz, oda başkasıyla birlikte olmuş..
Siz onu bırakmışsınız, o söz verdiği birini bırakmamış..
Kaç yıllık ilişkiniz olursa olsun o başka biri ile bir yol çizmiş ve siz tutup onu bırak dön demişsiniz..
2 günlük lafı sadece beni mi rahatsız etti bilmiyorum..
Belki sizi sevmiş ama başkasının kalbini de kıramamış..
Zaten onu bırakıp gelse imiş adam değilmiş derdim..

Neyse sonuçta o sizi rahatsız etmemiş sadece bir gün merak etmiş buda bence gayet normal ha aramasa daha şık olurdu ama..
Ben sevmesem de hala eskide ilişkim olan insanı merak ederim bazen aklıma düşer..
Kaldı ki evlilik arefesi bu tür şeyleri en çok sorguladığımız zamandır yani eskileri, eski aşkları..
Sadece hal hatır sorması bir yere kadar kabul edilebilir..
Ama ona mutsuzluk dilemeyin zira bu konuda evleneceği kişinin hiç bir suçu yok ve siz onun hakkına girmiş olursunuz.

Arkadaşım pardon da adamın seni rahat bırakmadığı falan yok ki..Aklına gelmiş gece yarısı aramış çünkü bazı insanlar haz alır kendilerine aşık birilerinin varligindan.. Sen onun kafasını karıştırmışsin sonra karşısına çıkıp. Artık bir düzen kurmuş yeni iliskisine nişanlısına saygı duyun lütfen. Biten bitmis kabulenin.

Bayramda seni aramasini buyutmussun.buyuk ihtimalle vicdan azabı cekiyor senin hakkinda.hatrini sormak icin aradi.biz kadinlar en ufak hareketten bile umutlaniyoruz.baksana kizi birakamam uzulur demis demek onu seviyor senin uzulmen onun icin onemli degil.benimde basima geldi bosver olmuyorsun o gun inan bana.ama dahada gucleniyorsun .aslinda aci tecrübeler bizim olgunlasmamizi sağlıyor.

kusura bakma canım ama böyle erkeklerden nefret ediyorum...
inan sevgi evliliği yapmıyor sen neden ona tercih edildim diye kendını hiç yıpratma!
bence kafası karışık şimdi bir telaş bir hengamedir evlenıyor ama düğünden sonra birşeyler vuracak kafasına nitekim sağlıklı alınan kararlar gibi gelmıyor bana
ayrıca benim yeni biriyle yanışsam geçmişte 2 yıllık vs ilişkisi oldugunu bılsem koşarak uzaklaşırım
çünkü başıma geldi unutamıyor ve kafaları çok karışık olıyor :) anlıcağın o kızın yerinde olmayı hiç istemezsin :) takma kafana canım dicem ama zor biliyorum ondan haber almamaya çalış ortak arkadaşlardan uzak dur bir süre en azından

İyi de ben onu aradığımda yeni erkek arkadaşımı bırakmıştım ve onun hayatında biri olduğunu bilmiyordum. O söyledi. Ben onun için 1 haftalık ilişkimi sonlandırdım. Kendimi kandırdığımı farkettim. Onun da aynı şeyi yapacağını düşünmüştüm. Beni sevdiğini sanıyordum. Biraz ben gibi düşünsenize, çok acı değil mi sizce de. Tam bir hayal kırıklığıydı

Sağolun yaralamadan yaptığınız yorum için. Çünkü herkeste aynı kanı. Beni suçluyorlar. Yahu söylemeyecektim ama bu adam benim varlığımdan hoşlanıyor. Nasıl desem sevgilisi değil de arkadaşı gibi yanında olmam taraftarı. Şimdi arasam yok demez inanın. Çünkü malesef tek arkadaşı, tek sevgilisiydim. Biraz da psikologu. Beni bırakmak, kovulmak zor gelmiştir. Ama onun istediği şu hem pastam dursun hem karnım doysun. Hem evleneyim hem de kendiylesorunlu yanımda olsun, derdmi dinlesin, beni eğlendirsin.
Anladınız mı arkadaşlar bu yorumu okuyun. Evet tam bir ruh hastası. Ben bir manyağı sevdim

Beni sevmedi belki ama bana çok alışkın o canım. Alışkanlık daha zordur. Ben hem sevdim, hem alıştım.
Bir üst yorumuma bak daha iyi anlarsın. Yeri geldi ağlarken teselli ettim onu ben. sarhoşken telkin ettim. Anne sevgisi gibiydi. Çok şefkat gösterdim. Hala onu istiyor benden. Ki bu kızlayken senin arkadaşlığını çok seviyorum, harika birisin. Keşke evlenmeyi kabul etseydin. İdeal bir eş olabilirdin. Senle konuşmak huzur veriyor falan demişti. ben de nihayetinde kovdum bunu. Bu kadar mükemmelim de niye bıraktın di mi

Güzelim bak daha önce de yazdığım gibi,insanların duygusal tepkileri farklı farklıdır.Senin düşündüğün gibi düşünmesini bekleyemezsin karşındakinin.Senin istediğin şekilde olsun istiyorsun herşey.Evlenmek istememişsin senin dediğin olmuş o da gitmiş.
Belki senden daha fazla üzüldü,belki daha büyük hayal kırıklığı yaşadı ve boşluğa düştü.O boşlukta da bu kızı tanıdı.Kız boşluğunu doldurdu.Ona iyi geldi.Ve ilişkiyi ciddi boyuta taşıdılar.Diyorsun ki 2 günlük ilişki.Siz ilişkinizde 2 yıl boyunca yol alamadığınıza göre,demek ki bazen zaman yetmiyor.Bazen öyle bir yaşarsın ki ilişkide,2 yıl da yaşamadığını 2 ayda yaşarsın.Çocuk yine karakterliymiş ki,kıza sana rağmen sırtını dönüp gitmemiş.Sevmiş demek ki.Aralarında ne yaşadıklarını,nelere ağlayıp nelere güldüklerini,evlilik kararı alana kadar nleri paylaştıklarını bilemezsin.Onun hayatında biri olduğunu öğrenmişsin.Sonra gidip sen bir başkasıyla çıkmışsın.Olmamış ona onsuz olamadığını söylemişsin.O da sana kızı bırakamayacını söylemiş.Kız üzülür müzülür ondan bırakamıyorum lafıda bahane.Bazen her gerçeği her zaman söyleyemez insan.Seni kırmakta istememiş olabilir.Ben artık onu seviyorum da diyememiş olabilir.Ki seviyor ki evlenmeye karar vermiş.Yani bu ciddi bir karar.Ömür boyu olacak birşey.Diğer burda yorum yapan arkadaşların dediği gibi aranızda son konuşma nasıl geçtiyse,seni merak edip vicdanen de aramış olabilir.Ama aradığı saati gözönünde bulundurursak,çok dikkate almamanın senin için daha iyi olacağını düşünüyorum.Bir de kısmet nasip diye bir olay var.Durma üzerinde yoluna bak.Her işte hayır vardır.Böyle daha çok üzülürsün.

Ya ablacığım, ablacığım diyorum 5 yıllık evlisiniz sanırım benden büyüksünüz. Değilseniz kusura bakmayın.
Ancak bana alışkın, bana dedi ki son konuşmamızda, yani beni aramadan evvelki konuşmamızda. Senle konuşmak, arkadaşlık etmek çok hoş. Arkadaşlığını seviyorum. Yani evlensem de sürse arkadaşlığımız demeye getirmişti. Ben de bunun üstüne kovdum. Daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum ama böyle işte. İnan abla, şu an arasam işi yoksa saatlerce muhabbet edebilir benle. Hayatındaki tek sağlam arkadaşı ben oldum onun. Pek sosyal değildi. Anlatabildim mi? Hala benden bunu beklemesi beni sinirlendiriyor. Ya ben uzaktan uzaktan onun mutluluğunu seyredip, bir de üzerine hayatı hakkında yorum yapıp, arkadaşlık edebileceğimi düşünmesi zoruma gidiyor.

Canım bak,erkeklerin alışkanlıkları,arkadaşlıkları sabun köpüğü gibidir.Yeni insanlara,yeni hayata ve hatta rahatlığa çabuk alışırlar.Yani bugün arkadaş olalım diyor ağzına parmak bal çalmak için ya da vicdanını sustutmak için.Karısı böyle bir arkadaşlığa müsade eder mi.Sanki bunu bilmiyor mu.Boşver diyorum o yüzden sana.

İşte bana bu şekilde çirkince muamele etmesi beni sinir ediyor. Ağzını burnunu kırmak istiyorum. Beni bu kadar basit görüyor, o gücüme giden.
Bir de o kız son atılan mesajları görse, bunun beni aradığını görse neler olur bilemiyorum. İşin o boyutu da var. Onu da düşünmemesi garip değil mi sizce de.

Öfkelenmene bile değmez.Sinirlenip kendini üzersin.Umursama,ararsa da açma.Yaşandı ve bitti.

yani artık sizin bi araya gelmeniz imkansız barısanız dahi sen nisanlandıgı gün mıh gibi aklina gelir yüzüne vurursu daha kötü olaylar olur hakkında hersyin hayırlısı olsun gecmis tozdur üfle gittsin..

Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

canım bizde o yollarardan geçtik ... şimdi burda yaşamadan yorum yapanlar tabi olucaktır ... ama bilior musun nerdeyse bütün erkekler kendinlerine hayran birinin olmasından hoşlanırlar . ayrıca hepside aşk evliliği yapmaz . belki çıkarına uygundur ondan evleniyordur . herkes aşk adamı değil ki . aşk adamı olsaydı zaten meraktan bile olsa nişanlısının üzüleceğini bile bile eski sevgilisini aramazdı ...

Ahhh işte bu şimdi dank etti. Evet aşk adamı olsaydı, beni aramazdı. O kıza aşık olsa dönüp beni niye arasın. Haklısınız ben bir takozu, kalası sevmişim.

Tatlim erkek deilmu hepsinin soyuna benzin dok yak
NE CEKTİKK BEEEEE..
üzülme zaman herşeyin ilaci belki asik olmazsin ama dünya iyisi bi insan cikar karsina hayati bambaşka bi pencereden yasatir asik olamazsin belki ama çok seversinn. Salla gitsin bunu..

durumu kısaca özetleyim; bu arkadaş aslında senı deli gibi sevmemış cnm sevse başkasıyla nişanlanmaz..ama şöyle bir şey varki seni aklınca yüz üstü bıraktığını düşünüp vicdan azabı çekiyor..içini rahat ettirerek evlenmek ıstıyor.kalben vicdanı rahat değil .amaç üzerindeki yükü attığından emin olmak.

Olabilir canım. Artık ben de ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Konuyu açtığım gece ağlayarak yazdım, inanın ekranı göremiyordum.
Geceleri çok kötü oluyorum, gündüzleri falan yine biraz iyiyim. Ama aklıma gelince tüm ipler kopuyor bende.Hala çok acıtıyor.
O yine mutlu ya işte o da beni kahrediyor.

Ahhh işte bu şimdi dank etti. Evet aşk adamı olsaydı, beni aramazdı. O kıza aşık olsa dönüp beni niye arasın. Haklısınız ben bir takozu, kalası sevmişim.

boşverrrr salla ... bu tip erkekler kimseyi sevemez . birinle evlenip dışarda onla bunla takılırlar .. sonra bunların eşleride ruh hastası olur ... yapılcak birşey yok ... allah korusun bu tiplerden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…