Cemal Safi'nin çok sevdiğim bir sözü vardır; '' Aşksız nikah, nikahsız aşkı getirir. ''
Yuva kurmak hadı yuva kuralım demekle olmaz o yuvaya aşk, sadakat, huzur katmak gerekir.
Daha nısanlıyken yüreği sana dönüyorsa o evlılıkte ılerde kımbılır neler olur.
Cocuguna huzur veremez karısına da. İşte evlılık gıbı kutsal bir kavramı kirletenler bu zıhnıyetler ıste.
Umarım hayatına senın sevebılecegın ve senı aşkla sadakatla seven bır erkek cıkar. Sen O'na inat mutlu huzurlu bir evlilik yaşarsın. Bu ona en büyük ceza olur zaten.
Herkes zaten sevseydi beklerdi diyor. Madem beni sevmedi, neden uğraşıyor hala benle. Acı çekmem hoşuna mı gidiyor? Kurtuldu işte benden sevmediyse çekip gitsin madem.
Bence de sevseydi beklerdi. Sonucta kacan yok ne bu acele nereye kosuyosun. Dediğim gıbı dengesız bır ınsanmıs kac yasındasınız ? o kac yasında
Ben 21 o 24 yaşında canım.
Ben birinci üniversiteyi bitirdim, ikinciye hazırlanıyorum.
O da hala öğrenci, ama çalışıyor da.
Yaşınızda yok daha neye bu acele
bence emin olmayın. ya da olun.. hayat bu, yaşayıp göreceksiniz nasılsa..
ha insan ilki gibi hisleri hissetmeyebiliyor, ilk ayrı bi heyecanla oluyor, "ilk" olmasından kaynaklı, her şey kişiden kaynaklı değil yani.. benim için esas son önemlidir derim.
evlilik acelesi, sizden önceki kız, sizden sonra vakit kaybetmemesi, evlenme arifesinde sizi araması.. bana kalırsa o telefonu açmamalıydınız. ha ayrıca ne yani şimdi kız üzülmesin diye mi onla evleniyor? suçlu diye heralde.. hem kız onu sevmiyorsa niye o kadar üzülsün ki.
her ne olursa olsun sizle onunla birlikteyken konuşması, evlenmeden önce mesaj atması falan o kızı aldatmaymış gibi geliyor bana.. diğer tarafta da bir insanın kalbi var, duysa bilse hiç üzmemiş olacak sanki..
karşınızdaki mantıklı davranamıyor bana kalırsa. bir de ben şahsen araya başka birileri, başka bedenler girdi mi pek umutlanamıyorum o işten, bozuluyor gibi geliyor.
dilerim en kısa sürede unutursunuz.. zaman iyi bir ilaç, isteyene.. ben şahsen kişiyi hatırlatan şeylerden kaçmaktan ziyade zor olacak ama normal görene kadar o şeyin üstüne gitmekten yanayım.
Zaten ben de hazır değilim. Yaşıtlarımın geneli hazır olmaz zaten bu yaşta. Alakasız gelecek ama pek becerikli de sayılmam, her sebepten hayır dedim işte, sonra dedim.
Sen o hattı kırıp atmadıgın surece o hep senın aklını kurcalıcak
Yok zaten bir daha aramadı. O oldu yani en son. Ama yani beni araması kötü gerçekten de. Ne de olsa geçmişimiz var, nişanlıyken ihanet gibi geliyor dışarıdan bakınca. Çok hümanisttir de kendileri güya, ondan kıramıyor kızıBir bana hümanist olamadı zaten. Ciddiyim tüm kk kadınları toplanıp sorsanız bu adama kendiylesorunlu ile ne oldu deseniz, ben ona çok yaptım, ettim der. O da farkında geçmişte neler yaptı neler, anlatmaya kalksam güneş doğar o derece. Ama inkar etmez evet yaptım der. Bundan eminim.
bence emin olmayın. ya da olun.. hayat bu, yaşayıp göreceksiniz nasılsa..
ha insan ilki gibi hisleri hissetmeyebiliyor, ilk ayrı bi heyecanla oluyor, "ilk" olmasından kaynaklı, her şey kişiden kaynaklı değil yani.. benim için esas son önemlidir derim.
evlilik acelesi, sizden önceki kız, sizden sonra vakit kaybetmemesi, evlenme arifesinde sizi araması.. bana kalırsa o telefonu açmamalıydınız. ha ayrıca ne yani şimdi kız üzülmesin diye mi onla evleniyor? suçlu diye heralde.. hem kız onu sevmiyorsa niye o kadar üzülsün ki.
her ne olursa olsun sizle onunla birlikteyken konuşması, evlenmeden önce mesaj atması falan o kızı aldatmaymış gibi geliyor bana.. diğer tarafta da bir insanın kalbi var, duysa bilse hiç üzmemiş olacak sanki..
karşınızdaki mantıklı davranamıyor bana kalırsa. bir de ben şahsen araya başka birileri, başka bedenler girdi mi pek umutlanamıyorum o işten, bozuluyor gibi geliyor.
dilerim en kısa sürede unutursunuz.. zaman iyi bir ilaç, isteyene.. ben şahsen kişiyi hatırlatan şeylerden kaçmaktan ziyade zor olacak ama normal görene kadar o şeyin üstüne gitmekten yanayım.
Onun için birçok şeyim değişti zaten canım. Bir de hattımdan da olayım. Zaten hep değişen ödün veren ben oldum
iyi bari onu diyebiliyor, çok şey olduysa inkar etmesi komik olur zaten.. o zaman şimdi yüksek ihtimalle suçlu psikolojisinde. eskiyi merak etme durumu bir yandan da.
belki de onun büyük sevgisinden ziyade sizin ona büyük sevgi vermeniz, onu çekebilmenizden kaynaklı yürümüştür o kadar zaman.. o büyük bir aşk besleyememiştir.. bekleyememesinden öyle bir görüntü ortaya çıkıyor...
hayırlısı olsun hakkınızda, son olacak mutlu bir beraberliğiniz olur dilerim :)
Aramasını istiyorsun dimi :)
Yok canım. Şu filmdeki gibi, hani jim carrey nin filmi varya silbaştan mıydı? onun gibi onu aklımdan sildirmek isterdim.
Gönül arkadaşa katılıyorum
Acından kaçma, aksine o adamı normal biriymiş gibi hissedene kadar acılarınla yüzleş, üstüne git.. En dibine kadar yaşa acını, ağla içini dök, ona sinirlenince al yastığı eline vur vur ona vururmuş gibi, ona söylemek istediğin kırgınlıklarını yaz kağıtlara içindeki acıyı boşalt sonra yırt at kağıtları. Deşarj olursun. Temizlenir için.
Saklayıp tutarak içinde, Yada ondan ve hissettiklerinden kaçarsan daha zarar verir sana.
Hayatına yepyeni biri olarak devam etmek istiyorsan en dibe vurup sıçrayacaksın. Acıların üstüne gidip tükettikçe İnan o adam senin için artık sıradan biri olarak görünecek gözüne..
Ne hayali seni acıtacak nede hatıraları..
Daha güçlü olacaksın.. Yaşa acını..
Hak hukuka da önem verir haspam. Hakkım helal değil desem şimdi ettirene kadar da çabalar. öyle de saçma biridir. Yapmadan önce düşünmez, yaptıktan sonra dank eder.
Teşekkürler canım iyi dileklerin için.
Boşver o da senın bı hatıran anın. Silinince insan olmanın ne anlamı kalır
daha sonra ona döktüğünüz gözyaşı için üzülebilirsiniz bile.. ama şimdi rahatlama zamanı biraz :)
veya mesela dinlediğinizde onu hatırlatan şarkı, veya birlikte gittiğiniz yerler, görürseniz resimleri..
inadına dinleyin, inadına o yerlerden geçin, o resimlere inadına bakın..
şahsi düşüncem.. ben öyle yapmıştım. bir de dedim ki, değmeyen birini takarsam, buna devam edersem kendim için de sonraki kişi için de haksızlık yapmış olabilirim...
Zaten şu anda hayatımda birilerini ağırlayacak konumda değilim. pek sosyal değilim. Ders çalışıyorum falan yani klasik derslerim etkilenir triplerindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?