Eski Sevgilim Geri Dondu, Fakat

fashiondesigner

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
38
5
8
Aslinda ciddi, sorumluluklu bir iliski yasama hazir olmayip, fakat bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini bahane edip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan kesinliklikle donmez diye baktigim eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu.
Ve bunlari soyledi; "su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum dogal olarak, evet senden hoslaniyodum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim, 1 kere yasadim onda da kizlara tovbe ettim, sevemedim, fakat senden bi sekilde etkilendim diye direk sevgili olmak istedim, acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum, sana haksizlik ettim, sen tam istedigim gibi o karakterde bi kizsiz, seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana" dedi.
Bende, "sana hemen guvenemem, beni sevdigine bile emin degilim hala, su anlik zamana birakalim" dedim. Bulustuk sevdigi belliydi gibi geldi, sacimdan opmeler, sarilmalar, kiskanmalar falan. Bense hic tepki vermedim soguk davrandim fiziksel olarak. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Belki de zamana birakalim dedigim icin o iliski moduna birden giremiyo, tekrar uzmekten korkuyo da olabilir. Surekli de onun yazmasini bekleyerek hata mi yapiyorum diyorum bazen kendime. Arkadasca gibi "hiç merak etmiyorsun, öldüm mü kaldim mi:)" gibi cumleler kuruyo. Konusurken sakalasiyoruz yani surekli, umursamiyo gibi davraniyorum. Evet bu pozisyon iyi, en azindan yine baslamazsa ne ben uzulurum, ne de sorumluluk altina sokmadigim icin o uzulur.
Ama benim yine de kuruntularim olmuyo degil, beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.
Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.

Son düzenleme:

Öpmek, sarılmak, kıskanmak sevgi belirtisi değildir.

Zamana bırakmak iyi fikir, gör, ölç, tart bakalım. Hala aynıysa, olmayacak dersin. Bu süreçte uzak dur, o sana gelsin, o ilgilensin. Aşkım, hayatım gibi kelimelerde kullanma. Arkadaşça ol, uğraşırsa düzeltmek için, güvenini kazanmaya çalışırsa tamam ama yapmazsa sevmiyor demektir.

Fiziksel olarakta çok yakın davranma. Öpmesin, sarılmasın yani.

Baktı kimseden yüz bulamadı kürkçü dükkanına geri dönmüş. Söylediklerine inandın mı cidden? Bir hata işlersin ayrılır sonra özleyip affeder anlarım da sevmiyorum diyip iki ay sonra saç öpmesi sevgisinin değil hormonlarının iyi çalıştığının göstergesi

böyle tipler kendini hint kumaşıyla karıştırıyorlar sanırım canım istemiyor bitti canım sıkıldı hadi deneyelim oldu canım oldu... Bu kadar kolay olma onun için ulaşılmaz ol bakalım ne kadar ciddi. Mesafeni koymalısın seviyorsa sen napsan yanında olucaktır zaten sevmiyorsa otu çöpü bahne edecektir kafanı çok karıştırma düz mantık düşün. sana dokunmasına da izin verme sevgisini başka yollardan göstersin mümkünse.

Kac yasinda sevgilin?

Öpmemesi sarilmamasi ne bakimdan etkili olur?

Cidden her konuda yaş soruyorsun. Üyeler demiş bir kaç yerde okumuştum da abartıyorlar sanmıştım . Neden merak ediyorsun ? Yoksa burdakileri sen de böyle mi Tİ'ye alıyorsun ? Z zipzip

Ayrilmadan önce ne kadar süre birlikteydiniz?

yani 2 ay boyunca gezdi tozu falan filan sonra hadi dur eskisine doniyim ben bi dedi geldi sana kabul ettin gorustun ozaman tabiki yakın olcak onemli olan yuzyuze olmadıgınız zamanlardaki tavrı ki acıkca belliki bu adam canı istediginde yine gidicek

Ah be canım sana açık açık seninle ciddi bir şey düşünmüyorum sadece zamanımı geçireceğim demiş neyini anlamadın? Hoş zaten 21 yaşında bir delikanlının evlenmek istememesi gayet normal ama çocuğun niyeti sadece oynaşmak, gününü geçirmek. Hazır dönmüşken, kapaıyı küt diye kapat yüzüne kurtul yoksa çok üzüleceksin.

Öpmemesi sarilmamasi ne bakimdan etkili olur?

Kızı o şekilde bırakmıs, önce o kızın yarasını sarması lazım. Gercekten sevdigi için dönen bunu yapar. Direk hadi iki gezelim, koklasalım pesinde ise de direk bunları yapar.

Bence sadece senle bulustugunda iyi ise, seni normalde merak etmiyorsa bu işte bir bit yenigi var zaten. Resmi dur, önce izle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…