- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi fashiondesigner
-
Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
bu işte karşımdaki zaten yalann söylesemde inanıo kaliteli yada çok inandırıcı bişey olmasına bile gerek yok düşüncesi beyinsiz yaa... kesinlikle başka biri vardır. tutarsız davranan biriyle işin olmasın canım. sana bunları düşündüren birinden bi yol olmaz sana kusura bakma ama kendi yoluna git heba etme kendiniçocukta ne salakmış yaaa.... o kadar geri dönüyorsun istiyorum diyorsun hadi bunları yemiyoruzda yedik diyelim.... bari ilk buluşmadan sonra birkaç kere ara hal hatır sor.... hemen kendilerini ele veriyorlar...
Baska biri var.
bu işte karşımdaki zaten yalann söylesemde inanıo kaliteli yada çok inandırıcı bişey olmasına bile gerek yok düşüncesi beyinsiz yaa... kesinlikle başka biri vardır. tutarsız davranan biriyle işin olmasın canım. sana bunları düşündüren birinden bi yol olmaz sana kusura bakma ama kendi yoluna git heba etme kendini
Nasil bu kadar emin söylüyosunuz bunu?
sacini optu, sarildi, kiskandi diye sevdigine emin mi oldun? bu kadar kolay inanip guvenme derim.. sevse duramaz, arar sorar ilgilenir.. hemen neyin sklmasi 3gunde.. duygularindan emin degil, o yuzden bir arada degilken ilgisiz.. ne istedigini bilmeyen biri var bence karsinda ve oyle ortadan kaybolmus once, sonra gelince seni yine yerli yerinde bulmus, yani senin baska bi sevgilin olmasi anlaminda demiyorum bunu, gelmis ve kabul gormus.. kendinden cok emin.. bu hic iyi olmamis..Ciddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
Davranışları açık değil mi yeterince, konuştuğu başkaları vardır ki böyle yapıyordur. ilgisizlik, aradaki boşluklar,aradaki ayrılık süreci malum.. perşembenin gelişi çarşambadan belli olur yani öyle sezinledim.Baska biri oldugu konusunda nasil bu kadar eminsiniz?
Ciddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
Ciddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
Bu adam seni elde bir bilmiş de gelmiş gibi ..Öpmemesi sarilmamasi ne bakimdan etkili olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?