Eski Sevgilim Geri Dondu, Fakat

Niyet belli adamın gezip tozmak eğlenmek senle bayağı iyi sadece gün içinde takılıp sonradan ilgi 0 a düşüyorsa rengi de belli daha iyisini bulursa yine bay bay

çocukta ne salakmış yaaa.... o kadar geri dönüyorsun istiyorum diyorsun hadi bunları yemiyoruzda yedik diyelim.... bari ilk buluşmadan sonra birkaç kere ara hal hatır sor.... hemen kendilerini ele veriyorlar...

Baska biri var.

çocukta ne salakmış yaaa.... o kadar geri dönüyorsun istiyorum diyorsun hadi bunları yemiyoruzda yedik diyelim.... bari ilk buluşmadan sonra birkaç kere ara hal hatır sor.... hemen kendilerini ele veriyorlar...
bu işte karşımdaki zaten yalann söylesemde inanıo kaliteli yada çok inandırıcı bişey olmasına bile gerek yok düşüncesi beyinsiz yaa... kesinlikle başka biri vardır. tutarsız davranan biriyle işin olmasın canım. sana bunları düşündüren birinden bi yol olmaz sana kusura bakma ama kendi yoluna git heba etme kendini

Baska biri oldugu konusunda nasil bu kadar eminsiniz?

sacini optu, sarildi, kiskandi diye sevdigine emin mi oldun? bu kadar kolay inanip guvenme derim.. sevse duramaz, arar sorar ilgilenir.. hemen neyin sklmasi 3gunde.. duygularindan emin degil, o yuzden bir arada degilken ilgisiz.. ne istedigini bilmeyen biri var bence karsinda ve oyle ortadan kaybolmus once, sonra gelince seni yine yerli yerinde bulmus, yani senin baska bi sevgilin olmasi anlaminda demiyorum bunu, gelmis ve kabul gormus.. kendinden cok emin.. bu hic iyi olmamis..

Baska biri oldugu konusunda nasil bu kadar eminsiniz?
Davranışları açık değil mi yeterince, konuştuğu başkaları vardır ki böyle yapıyordur. ilgisizlik, aradaki boşluklar,aradaki ayrılık süreci malum.. perşembenin gelişi çarşambadan belli olur yani öyle sezinledim.

Bosuna umitlenme bu modelden bi tanede kuzenimde vardi cocuk bi evlenme hayali kurar bi daha cok erken moduna girer bi bakmissin ayrilmislar bi bakiyorsun donuyor ayni anlattigin gibi kuzende diyo yanyanayken cok iyiz ama bulusma bitince adam akilli arama sorma merak etme yok opme sarilma vs sevgi belirtisi degil oyle saniyosan yazik olur benim kuzen 1 seneyi geckin ugrasti bu sekilde biriyle yok adam olmadi bosuna kendini yipratti keske dediklerim7ze kulak asssaydi okadar cok laf anlatmaya calistim anlamadi gene kendi uzuldu herzamanki gibi umarim sen erken anlarsin

Öpmesi sarılması sevgi göstergesi değil. Erkek bu daha fazlasını da yapmak ister her zaman. O zaman seni daha çok sevdiğinimi düşüneceksin?? Fiziksel yakınlık istemesi asla aşık olduğunu göstermez bi kere bunu aklından çıkar. Erkek milleti tek gecelik birliktelik yaşamak için peşinden koşar, sabah kalkınca dokunmak bile istemez.

Hatta dokunmaya kıyamıyorsa, yanlış anlamandan korkuyorsa senden daha çok hoşlanıyor demektir bence.

Önce sıkıldım, iki ay sonra geri döndüm , yok öyle birşey. Şimdide doğru düzgün arayıp sormamalar. Kendine bunu yaptırma. Gururlu ol. Tutmayın yanınızda böyle adamları da kendilerini birşey sanmasınlar. Kızlar bana ölüyor bitiyor diye dolaşıyorlar sonra ortalıkta.

klasik erkek kandırmacaları. sizde maşalallah kanmışınız.
boşverin gitsin yahu.
adam olan ya sever. yada sevmez. Bu kadar net yani.

Dönüyorsa hele ki böyle bir sebepten ayrılıp dönüyorsa o şansı haketmediğini düşünürdüm.
Sen gidiyorsun bide olmadı seni istiyorum filan diyorsun,emredersiniz efendim!

Öpmemesi sarilmamasi ne bakimdan etkili olur?
Bu adam seni elde bir bilmiş de gelmiş gibi ..
Hiç güven vermedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…