- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi fashiondesigner
-
Zamana biraktik zaten, cabalarsa olur, cabalamadigi takdirde ben bakarim yoluma, nasilsa alismistim onsuzluga, o sekilde devam ederim cokta koymaz.Bak bu kadar insan yazıyor, gerçeği görmek istemiyorsun. Sen de haklısın yaşayıp görmeden insan anlamıyor, inanmıyor. Şimdiye kadar yaşamış olduğum deneyimlerimle 20 yaşına dönsem, senin durumunda olsam ve erkek arkadaşım bana aynı cümleleri kursa; çantamı yavaşça alır, lavaboya gitmem gerek der ve koşarak kaçarım emin ol. Ararsa mesaj atarsa da öldü dedirtirim. O kadar eminim bu işin sonunun seni üzeceğinden.
Belki alakası yoktur fakat amaç farklı gibi geldi.Aslinda ciddi, sorumluluklu bir iliski yasama hazir olmayip, fakat bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini bahane edip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan kesinliklikle donmez diye baktigim eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu.
Ve bunlari soyledi; "su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum dogal olarak, evet senden hoslaniyodum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim, 1 kere yasadim onda da kizlara tovbe ettim, sevemedim, fakat senden bi sekilde etkilendim diye direk sevgili olmak istedim, acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum, sana haksizlik ettim, sen tam istedigim gibi o karakterde bi kizsiz, seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana" dedi.
Bende, "sana hemen guvenemem, beni sevdigine bile emin degilim hala, su anlik zamana birakalim" dedim. Bulustuk sevdigi belliydi gibi geldi, sacimdan opmeler, sarilmalar, kiskanmalar falan. Bense hic tepki vermedim soguk davrandim fiziksel olarak. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Belki de zamana birakalim dedigim icin o iliski moduna birden giremiyo, tekrar uzmekten korkuyo da olabilir. Surekli de onun yazmasini bekleyerek hata mi yapiyorum diyorum bazen kendime. Arkadasca gibi "hiç merak etmiyorsun, öldüm mü kaldim mi:)" gibi cumleler kuruyo. Konusurken sakalasiyoruz yani surekli, umursamiyo gibi davraniyorum. Evet bu pozisyon iyi, en azindan yine baslamazsa ne ben uzulurum, ne de sorumluluk altina sokmadigim icin o uzulur.
Ama benim yine de kuruntularim olmuyo degil, beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.
Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
Zamana biraktik zaten, cabalarsa olur, cabalamadigi takdirde ben bakarim yoluma, nasilsa alismistim onsuzluga, o sekilde devam ederim cokta koymaz.
Öpmemesi sarilmamasi ne bakimdan etkili olur?
Haha ya tabii ki de haklisin ama gider olusuna bende cok inandirdim kendimi diye bu kafada giderim diyorum. Elbet adam gibi yurumesini isterim ama bi arar bi aramazda yapavak tek sey onu unutmak olacaktir.Bu cümleye kanmadım. Kendini kandırma cümlesi bu.
"Çabalamadığı takdirde ben bakarım yoluma, nasılsa alıştım onsuzluğa vs vs"
Seni yine bırakıp gittiğinde darmadağın olacaksın. Madem öyle olsaydı 2. gelişinde affetmezdin.
Yiğitliğe de ... sürdürmüyoruz. :)
Cogu kisiden de bu cevabi aliyorum aslinda disarda, kimi erkek beraberken duygularini daha iyi ifade eder, sanal alemi cok sevemez diye. Bilemiyorum iste kafam cok karisik.Sizi hala sevip sevmediğini tabi ki bilemem ama her erkek de uzaktayken öyle sık sık yazmaz hiç yazmaz demiyorum ama...
Haklisin.. Ya telefon ozurlusu, ya da gercekten ne istedigini bilmeyen biri"Zamana birakalim dedigim icin o iliski moduna birden giremiyor"
Yanındayken o moda giriyor ama saçtan öpmeler sarılmalar kıskanmalar..
Bırak yol ver gitsin....
Denenmişi deneme güzelim....Haklisin.. Ya telefon ozurlusu, ya da gercekten ne istedigini bilmeyen biri
Kimseyi bulamadim senin kriterlerinde, ee elde de sen vardin konusunda kesinlikle haklisinkimseyi bulamadım ee elde de sen vardın bi yoklim dedim..
öyle ciddiyet felan da bekleme aman ha!
iki takılır oynaşırız..
Su anda zaten umursamiyorum, yazmiyorum, sadece o yaziyo. Cevaplarimda da onu umursamiyorum, ne yaptigini ne ettigini sormuyorum, sakaya aliyorum surekli. Kendi kendine bigun bikar keser bu gidisleDenenmişi deneme güzelim....
Onu bile yapmaya gerek yok bence.Su anda zaten umursamiyorum, yazmiyorum, sadece o yaziyo. Cevaplarimda da onu umursamiyorum, ne yaptigini ne ettigini sormuyorum, sakaya aliyorum surekli. Kendi kendine bigun bikar keser bu gidisle
21 yaşında olduğunu yazmıştın değilmi?Kimseyi bulamadim senin kriterlerinde, ee elde de sen vardin konusunda kesinlikle haklisin
Ama anlatisimda biraz yanlis lans edilmis olabilir, akli oynasmada olan biri degil, yani ilk ciktigimiz zamanlarda bile o turde biri degildi, yasindaki erkeklere gore akli bu seylerde olan biri degil, bunun sacimdan opme sekilleri de affettirme dusunceleri gibime geldi.
Evet genelleme yoluyla bakarsak kesinlikle haklisin. Ama bu gercekten de boyle, oyle olsa bana farkli teklifler sunarak kullanma girisiminde de bulunabilirdi. Az cok anlayabiliyoruz aslinda erkeklerin bizden isteklerini. Bircok ortak arkadasimizdan da duymustum aklinin oyle seylerde olmadigini.21 yaşında olduğunu yazmıştın değilmi?
21 yaşındaki bir erkek ve aklı oralarda değil..
Dogru soyluyosun.Onu bile yapmaya gerek yok bence.
Önüne bak komple kesmen daha mantıklı geliyor bana.
Evet genelleme yoluyla bakarsak kesinlikle haklisin. Ama bu gercekten de boyle, oyle olsa bana farkli teklifler sunarak kullanma girisiminde de bulunabilirdi. Az cok anlayabiliyoruz aslinda erkeklerin bizden isteklerini. Bircok ortak arkadasimizdan da duymustum aklinin oyle seylerde olmadigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?