Eski Sevgilim Geri Dondu, Fakat

Bak bu kadar insan yazıyor, gerçeği görmek istemiyorsun. Sen de haklısın yaşayıp görmeden insan anlamıyor, inanmıyor. Şimdiye kadar yaşamış olduğum deneyimlerimle 20 yaşına dönsem, senin durumunda olsam ve erkek arkadaşım bana aynı cümleleri kursa; çantamı yavaşça alır, lavaboya gitmem gerek der ve koşarak kaçarım emin ol. Ararsa mesaj atarsa da öldü dedirtirim. O kadar eminim bu işin sonunun seni üzeceğinden.

Zamana biraktik zaten, cabalarsa olur, cabalamadigi takdirde ben bakarim yoluma, nasilsa alismistim onsuzluga, o sekilde devam ederim cokta koymaz.

Belki alakası yoktur fakat amaç farklı gibi geldi.

Sizi hala sevip sevmediğini tabi ki bilemem ama her erkek de uzaktayken öyle sık sık yazmaz hiç yazmaz demiyorum ama...

Zamana biraktik zaten, cabalarsa olur, cabalamadigi takdirde ben bakarim yoluma, nasilsa alismistim onsuzluga, o sekilde devam ederim cokta koymaz.

Bu cümleye kanmadım. Kendini kandırma cümlesi bu.
"Çabalamadığı takdirde ben bakarım yoluma, nasılsa alıştım onsuzluğa vs vs"

Seni yine bırakıp gittiğinde darmadağın olacaksın. Madem öyle olsaydı 2. gelişinde affetmezdin.
Yiğitliğe de ... sürdürmüyoruz. :)

Haha ya tabii ki de haklisin ama gider olusuna bende cok inandirdim kendimi diye bu kafada giderim diyorum. Elbet adam gibi yurumesini isterim ama bi arar bi aramazda yapavak tek sey onu unutmak olacaktir.

"Zamana birakalim dedigim icin o iliski moduna birden giremiyor"

Yanındayken o moda giriyor ama saçtan öpmeler sarılmalar kıskanmalar..

Bırak yol ver gitsin....

kimseyi bulamadım ee elde de sen vardın bi yoklim dedim..
öyle ciddiyet felan da bekleme aman ha!
iki takılır oynaşırız..

kimseyi bulamadım ee elde de sen vardın bi yoklim dedim..
öyle ciddiyet felan da bekleme aman ha!
iki takılır oynaşırız..
Kimseyi bulamadim senin kriterlerinde, ee elde de sen vardin konusunda kesinlikle haklisin
Ama anlatisimda biraz yanlis lans edilmis olabilir, akli oynasmada olan biri degil, yani ilk ciktigimiz zamanlarda bile o turde biri degildi, yasindaki erkeklere gore akli bu seylerde olan biri degil, bunun sacimdan opme sekilleri de affettirme dusunceleri gibime geldi.

Su anda zaten umursamiyorum, yazmiyorum, sadece o yaziyo. Cevaplarimda da onu umursamiyorum, ne yaptigini ne ettigini sormuyorum, sakaya aliyorum surekli. Kendi kendine bigun bikar keser bu gidisle
Onu bile yapmaya gerek yok bence.
Önüne bak komple kesmen daha mantıklı geliyor bana.

21 yaşında olduğunu yazmıştın değilmi?
21 yaşındaki bir erkek ve aklı oralarda değil..

21 yaşında olduğunu yazmıştın değilmi?
21 yaşındaki bir erkek ve aklı oralarda değil..
Evet genelleme yoluyla bakarsak kesinlikle haklisin. Ama bu gercekten de boyle, oyle olsa bana farkli teklifler sunarak kullanma girisiminde de bulunabilirdi. Az cok anlayabiliyoruz aslinda erkeklerin bizden isteklerini. Bircok ortak arkadasimizdan da duymustum aklinin oyle seylerde olmadigini.

bence uzak dur.
bi abla tavsiyesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…