Eski Sevgilim Geri Dondu, Fakat

Okuduğumda ilk aklıma gelen şu: belli ki bu iki ay boyunca birini bulamadı, sizi de cepte görüyor ve sadece sizinle zaman geçiriyor. Neden onunla vaktinizi harcayasiniz ki? Zaman değerli, geri gelmiyor. Tekrar ayrıldığında aynı şeyleri yaşayacağınızı, belki de acı çekeceğinizi bile bile hiç denemeyin bence....

Kardeş yol ver gitsin.. bu böyle seninle gezecek tozacak öpecek sarılacak.... ama istediği her anda bırakabilecek bunu demek istemiş yani ..

Eger birkez ipler koptuysa tekrar asla eskisi gibi olmuyor.. Bugun çok yakın arkadaşım iki sene biriyle çıkıyor ayrılıyorlar bi ay geçiyor erkek sevdiğini söylüyor evleniyorlar aradan 5 sene geciyor okuldu işti derken anlamıyorlar zamanın nasıl gectiğini hersey rayına oturunca kavgalar baslıyor.. cünkü hersey rayında ve mesgaleleri kalmamış boşanmanın eşiğindeler ve mutsuzlar simdi.. ve sordugum da ilk ayrıldığımızda zaten bitmiş aşk ama görememişim cevabını alıyorum..

Sana karşı hisleri net olmadığı için ayrılmış.
Ya da bir başka seçeneği vardı, bilemiyoruz sonuçta.
Aradan geçen 2 ayda işler kesat gitmiş.
Elimin altında kim var, hoop serenataman.
Ama sana gelirken bile adam çıkacağı kapıyı aralamış; "sadece hoşlantı, evlilik düşünmüyorum" gibi sözlerle.

Yanındayken iyi olup da, ayrıldıktan sonra iplemeyen adam için de yorumum şudur, "o an canı sıkılmış ve sana gelmiş" Altında anlam aramaya bile gerek yok, nerede kaldı "seviyor, kıskanıyor"lar ..

BACIM SEN ASPİRİN MİSİN Kİ BANA İYİ GELİYORSUN DİYEN BİR DENGESİZE TAMAM DİYORSUN

eline ne güzel bir fırsat geçmiş.seni nasıl bıraktıysa sen de öyle kıçına tekmeyi vuracaksın.yoksa zerre degerin olmaz.

Ben neyim bi eczaneye git ilac al diyemediniz mi. Boyle bencillik mi olur ya. Sen bana iyi geliyorsun.
Belli ki siz ona iyi geliyorsunuz da o size iyi gelmiyor

bu çocuktan asla birşey olmaz zamanına yazık!!! defol de ona ve süslen püslen gez toz onun gibi bi salaktan çok daha iyisini bulursun... Kendine gel çocuk kendini ne sanıo şuan okuyunca bile çok sinirlendim sen kendine hiç mi değer vermiyorsun ilk önce kendini sev ne diye azla yetiniosun!!!

Ciddiyet işine gelmemiş başkasını bulmak için gitmiş bulamamış sana dönmüş ee malum biz hep affediyoruz! özet.

Denenmişi tekrar denemek, duştan sonra aynı donu giymek gibidir.

21 yaşındaki çocuk uzun süredir ciddi ilişki yaşmamış mı?Uzun süre önce ne zaman yaşamış.Beşikteyken mi.Bu yaşta evlilik,ciddilik....
Sanırım sen onu ciddi ilişki psikolojisine soktun ve doğal olarak korkup ayrılmış.Ve senle yeniden çıkarken de evlilik düşünmediğini yineliyor.Sen bu çocukle tekrar görüşmeye başlamışsın.Öpmüş sarılmış.Sen şu an mesaj çekmediği için sıkıntı yaşıyorsun.O 21 yaşındaysa sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama canım,biraz geri dur.Aramıyorsa arama,mesaj çekmiyorsa çekme.Görüşünce de sana yaklaşmasına izin verme.O zamna kıymetli olursun.

Evet işte onu tam anlamıyla şu an siz anlatıyorsunuz:) Çünkü hayatında biri olmadığına eminim, bunun kadınla kızla pek işi yoktur, odundur açıkçası biraz. Sadece 1 tane uzun süreli bir ilişkisi olmuş o da 1 sene, "o kızdan sonra kızlara tövbe ettim kimseye güvenmemek duygusu geldi, ondan sonra da kolay sevemiyorum artık" dedi. "Ki uzun süreden sonra ilk defa birinden kısa sürede hoşlandım, direk sevgilim olmanı istedim, acele ettiğim için ve birden sorumluluk altına girmek beni korkuttu belki de, yaşımın daha küçük olması da bunu tetikledi" dedi. "Ayrıyken anladım aslında sen tam benim istediğim gibi, karakterli, düzgün birisin, hayatımdayken mutluyum, çıktığında değilim, sadece sorumluluk beni korkutuyo henüz" dedi.
Şu an zamana bırakalım dedik zaten, belki de öyle adını koyduğumuz için de birden beni sıkmak istemiyo olabilir, konuşsakta arkadaş gibi konuşuyoruz "hiç merak etmiyosun beni, ben yazmasam yazıcağın yok, yakıştıramadım sana hiç:)" gibi cümlelerle ilerliyo.

Yok bunu ona zaten söyledim, "eskisi gibi olmak istemiyorum şu anlık seninle, korkuyorum çünkü" dedim. "Zaten bende seni tekrar üzmekten korkuyorum, sen nasıl istersen öyle ilerlesin" dedi. Şu anlık zamana bırakıldığı için de fazla sıkmak istemiyo olabilir, "sürekli benim yazmamı bekliyosun ama olmaz ki böyle, arada öldüm mü kaldım mı bi merak eder insan:)" gibi arkadaşça modunda ilerletiyoruz. Aslında bu benim içinde en iyisi, ne tekrar başlamazsa ben üzülürüm, ne de bi sorumluluğa girmediği için o üzülür.

Ben sana eski sevgilinin söylediklerinin gerçeğe çevirisini yapayımmı ? "Bu 2 ay içinde kendime sevgili bulamadım, buldumsa da ya beni senin kadar sevip götümü kaldırmadı yada şuan onlardan birinden intikam almak için sana dönüyorum. Kabul et, biraz zaman geçirelim ben yeniden senin popona tekmeyi basacağım zaten". Kıskanmak (yada kıskanır gibi davranmak), saçından öpmek vs. bir insanın sevgisini göstereceği davranışlar değildir. Bu hareketlerinden beni seviyor sonucunu çıkarırsan saçından her öpeni yada sana en ufak yakın davrananı kendine aşık sanacaksın demektir. Bu adam seni sevmiyor, tek gerçek bu. Olmayacak ilişkilerle güzel günlerini heba edipte ömründe pişmanlıklar biriktirme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…