- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi fashiondesigner
-
BACIM SEN ASPİRİN MİSİN Kİ BANA İYİ GELİYORSUN DİYEN BİR DENGESİZE TAMAM DİYORSUNCiddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
Ciddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
Onu ben dedim:)İnanmayın böylelerine... Bir de hemen güvenemem falan demiş.. Bulunmaz hint kumaşı mı sanki. Söndürün havasını gitsin.
Hic bir sey yapmadim, hayatima devam ettim, cok canim yandi zor toparladim ama belli etmedim kimseye. Sadece Snapchat hesabimda vardi, ordan birbirimizi goruyoduk, koydugu resimlere gore o da cok mutlu gibiydi bende.Siz aradaki o iki ay zarfında ne yaptınız?
Hayir Aslan:)Kesin Yay burcudur..Aman uzaklaş seni harcar!!!
Baska birinin olmadigina adim kadar eminim. Bu kolay kimseyi begenemeyen etkileyenemeyen biri. O boslukta bana oldugu kadar kimseden etkilenemedigini aklinin surekli bana takildigini, daha erken donecegini fakat istememenden korktugunu soyledi. O cesareti de bi buyugum verdi ve yazdim dedi.Baska biri var.
Ciddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
21 yaşındaki çocuk uzun süredir ciddi ilişki yaşmamış mı?Uzun süre önce ne zaman yaşamış.Beşikteyken mi.Bu yaşta evlilik,ciddilik....Ciddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
Evet işte onu tam anlamıyla şu an siz anlatıyorsunuz:) Çünkü hayatında biri olmadığına eminim, bunun kadınla kızla pek işi yoktur, odundur açıkçası biraz. Sadece 1 tane uzun süreli bir ilişkisi olmuş o da 1 sene, "o kızdan sonra kızlara tövbe ettim kimseye güvenmemek duygusu geldi, ondan sonra da kolay sevemiyorum artık" dedi. "Ki uzun süreden sonra ilk defa birinden kısa sürede hoşlandım, direk sevgilim olmanı istedim, acele ettiğim için ve birden sorumluluk altına girmek beni korkuttu belki de, yaşımın daha küçük olması da bunu tetikledi" dedi. "Ayrıyken anladım aslında sen tam benim istediğim gibi, karakterli, düzgün birisin, hayatımdayken mutluyum, çıktığında değilim, sadece sorumluluk beni korkutuyo henüz" dedi.21 yaşındaki çocuk uzun süredir ciddi ilişki yaşmamış mı?Uzun süre önce ne zaman yaşamış.Beşikteyken mi.Bu yaşta evlilik,ciddilik....
Sanırım sen onu ciddi ilişki psikolojisine soktun ve doğal olarak korkup ayrılmış.Ve senle yeniden çıkarken de evlilik düşünmediğini yineliyor.Sen bu çocukle tekrar görüşmeye başlamışsın.Öpmüş sarılmış.Sen şu an mesaj çekmediği için sıkıntı yaşıyorsun.O 21 yaşındaysa sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama canım,biraz geri dur.Aramıyorsa arama,mesaj çekmiyorsa çekme.Görüşünce de sana yaklaşmasına izin verme.O zamna kıymetli olursun.
Yok bunu ona zaten söyledim, "eskisi gibi olmak istemiyorum şu anlık seninle, korkuyorum çünkü" dedim. "Zaten bende seni tekrar üzmekten korkuyorum, sen nasıl istersen öyle ilerlesin" dedi. Şu anlık zamana bırakıldığı için de fazla sıkmak istemiyo olabilir, "sürekli benim yazmamı bekliyosun ama olmaz ki böyle, arada öldüm mü kaldım mı bi merak eder insan:)" gibi arkadaşça modunda ilerletiyoruz. Aslında bu benim içinde en iyisi, ne tekrar başlamazsa ben üzülürüm, ne de bi sorumluluğa girmediği için o üzülür.Öpmek, sarılmak, kıskanmak sevgi belirtisi değildir.
Zamana bırakmak iyi fikir, gör, ölç, tart bakalım. Hala aynıysa, olmayacak dersin. Bu süreçte uzak dur, o sana gelsin, o ilgilensin. Aşkım, hayatım gibi kelimelerde kullanma. Arkadaşça ol, uğraşırsa düzeltmek için, güvenini kazanmaya çalışırsa tamam ama yapmazsa sevmiyor demektir.
Fiziksel olarakta çok yakın davranma. Öpmesin, sarılmasın yani.
Ben sana eski sevgilinin söylediklerinin gerçeğe çevirisini yapayımmı ? "Bu 2 ay içinde kendime sevgili bulamadım, buldumsa da ya beni senin kadar sevip götümü kaldırmadı yada şuan onlardan birinden intikam almak için sana dönüyorum. Kabul et, biraz zaman geçirelim ben yeniden senin popona tekmeyi basacağım zaten". Kıskanmak (yada kıskanır gibi davranmak), saçından öpmek vs. bir insanın sevgisini göstereceği davranışlar değildir. Bu hareketlerinden beni seviyor sonucunu çıkarırsan saçından her öpeni yada sana en ufak yakın davrananı kendine aşık sanacaksın demektir. Bu adam seni sevmiyor, tek gerçek bu. Olmayacak ilişkilerle güzel günlerini heba edipte ömründe pişmanlıklar biriktirme derim.Ciddi bir iliski yasamanin su an onu siktigi ve bana bir turlu alisamadigini, sadece bir hoslanti olup sevemedigini soyleyip numarami dahil her seyimi silerek ayrilan eski sevgilim, 2 ay sonra tekrar denemek istedigini soylerek geri dondu. Ve bunlari soyledi; su an 21 yasindayim ve evlilikte dusunmuyorum evet senden hoslaniyorum hayatimda olman beni mutlu ediyodu ama ben uzun suredir ciddi bir iliski yasamamistim etkilendim diye direk sevgili olmak istedim acele etmem cabuk sikilmama sebep oldu sanirim, ayrilinca o zaman dilimi bana cok iyi geldi ve cok dusundum seni yine hayatimda istiyorum, sen varken iyi geliyosun bana dedi. Sana hemen guvenemem beni sevdigine bile emin degilim hala su anlik zamana birakalim dedim. Bulustuk sevdigi cok belliydi sacimdan opmeler sarilmalar, kiskanmalar falan. Fakat ayrilinca telefonda iletisim kopuklugu yasiyoruz, merak etmiyo, yazmiyo, sadece bulustugumuzda iyiyiz. Beraberken tamam bu seviyo diyorum, eve gelince hic yazismadigimizda kafam tekrar kurcalaniyo.Bana yardimci olur musunuz? Fikirlerinizi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?