- 25 Nisan 2022
- 2.288
- 2.842
- 83
Ayrıldınız diye ergenler gibi kaldırıp atsın mı?Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık aynı iş yerinde çalışıyoruz ona verdiğim masa üstü mini çalar saat vardı
Hala masasında duruyor
Daha önce de hediyeleri atan biri değilim demişti sizce neden hala masasında ve gözünün önünde tutuyor
Ama bak yapmadım işteBöyle sevgi olmaz kendini kandırma bu takıntı. Ya şöyle davranan birini sen ister misin hayatında? 2 gün sonra ne yapacağın belirsiz.
Umutlandim bı anAyrıldınız diye ergenler gibi kaldırıp atsın mı?
Atsa zaten saygısızlık olurdu, ancak atmadı diye bi anlam çıkarmayın bence.
Daha ne yapacaksın ki Merve? Öldür kendini napim der birisi bi günAma bak yapmadım işte
eski toksik sevgilim biz henüz yeniyken bi kol saati takıyordu arada9 yillik evliyim kac senelik eski sevgililerimin hediyeleri duruyor annemin evindeki odamda.
Hediyeyi atınca ne olmus oluyor ki? Anca nefret ederek bittiyse hirsla yapilir oyle seyler onun diisnda eşya alti ustu.
Onu nasıl geri kazanabilirimDaha ne yapacaksın ki Merve? Öldür kendini napim der birisi bi günböyle kalırsın.
Bense tam tersi kullanmam ve o da beni sevmediği için atar diye düşündümeski toksik sevgilim biz henüz yeniyken bi kol saati takıyordu arada
bi gün laf arasında (ben sormamıştım, sormam da o kadar ilgili değilim böyle şeylerle) saati eski bi sevgilisinin hediye ettiğini, normalde o rengi sevmediğini ama o saati sevdiğini söylemişti
ben de şöyle bi baktım, iyi dedim geçtim
bence de sadece bi eşya yani, bana ne
bende neler neler var o bilmezdi
Düşünün; böylece "aaa bu X'in hediyesiydi vb" diye atma ihtiyacı hissetmezsiniz.Hiç böyle düşünmedim
Umutlanacak bi şey yok, ayrıca erkekler bizim gibi detaylı düşünmezler. Sizin bundan bi anlam çıkarabileceğiniz aklına bile gelmemiştir.Umutlandim bı an
Geçmiş olsun kazanamazsın artık zaten 1 aylık bir flörtmüş. Daha ilişki bi yere evrilmeden triplere girmişsin çocuk da çekememiş. Artık önündeli maçlara bakacaksın bu işten fayda gelmez artık. Bu çocuk seninle yanılıp yenilip barışsa bile olmaz, biter yani çünkü çizdiğin imaj çok kötü.Onu nasıl geri kazanabilirim
O saatin benim için çok değerli olduğunu söylemiştim onaUmutlanacak bi şey yok, ayrıca erkekler bizim gibi detaylı düşünmezler. Sizin bundan bi anlam çıkarabileceğiniz aklına bile gelmemiştir.
Düzelttim kendimi vallaGeçmiş olsun kazanamazsın artık zaten 1 aylık bir flörtmüş. Daha ilişki bi yere evrilmeden triplere girmişsin çocuk da çekememiş. Artık önündeli maçlara bakacaksın bu işten fayda gelmez artık. Bu çocuk seninle yanılıp yenilip barışsa bile olmaz, biter yani çünkü çizdiğin imaj çok kötü.
İstemez ya, öyle biri değil.İyi bir kulaklık ve akıllı saat milyor olmuş şimdi, atanı öpsünler. İstese verirsin o ayrı da, atmak ya da başkasına vermek net enayilik.
Süre çok kısa sevmiş olamazsın seninkisi takıntı. Bu kadar uzulucek bişey yok bundan sonra daha yerinde davran fevri davranma . Yaş kac2 buçuk aydır konuştuk son 1 ayı ise ssvgiliydik
O saatin benim için çok önemli değerli oldubunu biliyorUmutlanacak bi şey yok, ayrıca erkekler bizim gibi detaylı düşünmezler. Sizin bundan bi anlam çıkarabileceğiniz aklına bile gelmemiştir.
27 yaşındayım ama aynı iş yerindeyiz hergun görüyorumSüre çok kısa sevmiş olamazsın seninkisi takıntı. Bu kadar uzulucek bişey yok bundan sonra daha yerinde davran fevri davranma . Yaş kac
Tedavi olun o zaman.Adam sevgili yapsa dünyayı onlara dar edersiniz.Medenice ayrılmak,yoluna bakmak sizin karakterde yok. En büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz,farkında değilsiniz......O da öyle söyledi hareketlerin normal değil çok takıntılısin seninle ileriyi düşünemiyorum artık soğudum senden dedi ve senden çekiniyorum dedi
Düzelttim kendimi nasıl geri kazanabilirim onuTedavi olun o zaman.Adam sevgili yapsa dünyayı onlara dar edersiniz.Medenice ayrılmak,yoluna bakmak sizin karakterde yok. En büyük kötülüğü kendinize yapıyorsunuz,farkında değilsiniz......
Yani yaşında az degilki mantıklı ol biraz . Şöyle düşün dünyanın sonumu iki aylık adam için bu kadar uzuluyosun amann ben olsam takmam o kimmiş.27 yaşındayım ama aynı iş yerindeyiz hergun görüyorum
2 aylık ama ben onu 8 ay falan oluyor seviyordum uzaktanYani yaşında az degilki mantıklı ol biraz . Şöyle düşün dünyanın sonumu iki aylık adam için bu kadar uzuluyosun amann ben olsam takmam o kimmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?