canım bu adam neden çekici geliyor sana
bence sadece acı çekersin, hazır aranızda bi ilişkinizde yokken bence at kafandan bu düşünceleri, hiç bi kazancın olmayacak çünkü
canım bu adam neden çekici geliyor sana
bence sadece acı çekersin, hazır aranızda bi ilişkinizde yokken bence at kafandan bu düşünceleri, hiç bi kazancın olmayacak çünkü
Biraz karısık ve dagınık anlatıyorum bılıyorum ama su an cok kotuyum aglıyorum zaten sureklı aglıyorum gozumden yas dınmıyor sanırım bu allahın bana vermıs oldugu bır ceza cezam bıtene kadar ben bu ızdırabı cekecem ....sonra ben o iş yerıne gelen kız ıcın onunla konustum yanı caner le ısmı caner .o kız sana hıc yakısmıyor , yanına yakısmıyor neden boyle yapıyorsun falan dedım ... sonra kız gelmemeye basladı ben bu arada ondan hoslandıgımı soyledım o da bana evlı oldugunu soyledı ılk o zaman ogrendım evlı oldugunu ve defalarca ozur dıledım hatta taktır ettım bana hayır dedıgı ıcın.kendıme kızdım kendımden utandım ama evlı oldugunu bılmıyordum ...neyse zaman gectıkce yavas yavas acılmaya basladı ve bana nasıl evlendıgını evlılıgı ıle ılgılı sorunları falan anlatmaya basladı ... ben de destek olmaya calısıyordum ...
canım benim sakın üzülme hobiler geliştiririz seninle konuşuruz açılırsın.hem ilgini başka yöne çekip acılarını azaltmış oluruz...acılarımızı paylaştıkça azaltırız... :) özgüvenini kaybettiğini düşünüyorsun anladığım kadarıyla...merak etme bu durum senin değerinden birşey kaybettirmez.ama sürüklendiğin bu durumun seçenekleri artık karşında duruyor.bundan sonra yapacağımız; radikal kararlar verip uygulamak canım :)
canım kaç yaşındasın??
boşuna ağlıyosun bence, üzülüyosun kahroluyosun tamam ama inanki boşuna
ilerde ne salakmışım diceksin, boşuna üzülmüşüm diceksin yani
bence gerekiyosa o iş yerinden ayrıl, ya da başka birisine kalbini açık tut
zaman gectıkce ve bana evlılıgıyle ılgılı sorunları anltamaya basladıkca bana daha farklı davranmaya basladı ben de onu uyardım bak caner , ben senden hoslandıgımı soylemıstım ve bana bu kadar sıcak davranma cunku ben umutlanıyorum ... evlılıgın kotu gıttıgı ıcın hatta ortada evlılık denen bır sey olmadıgı ıcın bosanmak ıcın caba sarfettıgın ıcınde daha cok umutlanıyorum dedım ... gecıstırdı konuyu degıstırdı ama hayır sen yanlıs anlamıssın benım sana karsı hıssettıgım bır sey yok dıyemedı
neyse yarın ben arkadaslarla ve senle yemek yıyemıyecem oglen arkadasım alacak benı cok sevdıgım bır arkadasım onla yemek yıyecegız dedı . kız ogle yemegınden once geldı bır kac saat caner ın odasında oturdu sohbet ettıler sonrada cok samımı bır sekılde cıktılar ıs yerınden ve gene benım canım yandı ve sankı benı hıc tanımıyormus ya da samımı degılmısız gıbı davrandı kızın yanında ben gene bır sey demedım .... aksam msn de sıtem ettım serzenıste bulundum benı azarladı o benım canım cıgerım cok sevdıgım bı arkadasım sen onun hakkında oyle konusamazsın onumuzdekı hafta gene gelecek ona yemek ısmarlayacam dedı ben de sustum bır sey demedım ama suphelendım ...neyse onumuzdekı hafta kız gelmemıs ben de ona hıcbır sey soylemedım dıger arkadaslarımla onun konusmadıgı pek hoslanmadıgı kısılerle yemege cıktım hem de aynı mekana gıttık sırf ona gıcıklık olsun dıye ...
normal msn adresı dısında baska bır adrese ekledı benı bu benım ozel adresım bunda sadece bır kac kısı var dedı ben de kıllandım ve bu adresı hackledım cevrımdısı beklemeye basladım o kızdan ileti geldı msn e ve cumle '' sevgilim '' ile baslıyordu o anda yıkıldım ... agladım ne yapacagımı bılemedım...ve cıktım karsısına konustum sen nasıl bır adamsın dedım o senın sevgılınmıs dedım evet sevgılım dedı neden yalan soyledın dedım
bunu sana soyleyemezdım dedı
ayrıca ben senı hak etmıyorum sen cok safsın temızsın ben kıre bataga bulandım benden uzka dur dedı
ve aramızdakı hersey boylece baslamadan bıttı ...
ama bır surelıgıne ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?