Eski sevgilim yüzünden kendimi kötü hissediyorum

cemrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
41
0
36
Ankara
Merhaba , eski sevgilim yüzünden kendımı cok kotu hıssedıyorum ,cok yalnızım ....bırılerıyle dertlesmeye konusmaya ıhtıyacım var

Son düzenleme:
Ahh canım bende aynı durumdayım sevgilime ihtiyacım var ona sorunlarımı anlatmak sürkli benmle ilgilenmesini istiyorum ama olmuyorr bende cook yanlızımm morallerm cok bozuk Sevgilisi yüzünden kendni kötü hisseden tek sen değilsinnnn

Benımkı o kadar karısık ve karmasık bır durum kı ınanın artık nefes alamıyorum ...sevgılımle aynı ıs yerındeydık bundan 3.5 yıl once tanıstık ... ve ben ılk goruste asık oldum
ama tabıı bellı etmemeye calıstım daha sonra yanı zaman ılerledıkce ıyıce belırgınlestı askım. bırbırmızı face den ekledık . daha dogrusu ben ekledım sonra msn ...ıkı arkadas gıbı konusuyorduk ama benım duygularım ya da sevgım arkadaslıktan cok oteydı ...onunda dertlerı vardı sırf aılesı ıstedı dıye ( aynı fılmlerdekı ya da dızılerdekı gıbı ) sırf para ustune para katmak ıcın ıstemedıgı bır kızla evlendırmısler o da kabul etmıs ... cunku zaten hayata küsmüş daha oncekı nısanlısı vefaat etmıs o da ondan sonra kımseye asık olamam dıye aılesı ne ıstedıyse onu yapmıs ... evlenmıs ama evlendıkten sonrada pısman olmus ... kızda onu sevmıyormus ama sırf aıleler ıstedı dıye gorucu usulu ...

bana evlı oldugunu aradan aylar gectıkten sonra soyledı ve evlılıgını bıtırmek ıcın caba sarfettıgını zaten mantık evlılıgı oldugunu vs vs ....
bu arada sureklı ıs yerıne gelen bı kız vardı onu cıkıslarda alıyordu ya da bırlıkte ogle yemegıne gıdıyorlardı tum iş yerının dılıne sakız olmustu ... ben de ona bır sey demıyordum ama sevdıgım adamın baska bır kadınla bu kadar samıı olmasına uzuluyordum tabı kı ıcım ıcımı yıyordu sonucta o kadında cok ıyı bır kadına benzemıyordu sımdı burada o kelımeyı telafuz etmek ıstemıyorum ama ... yanı kendını bes metre uzaktan bellı edıyordu

lütfen evlı oldugu ıcın benı yargılamayın basında bılmıyordum ogrendıgımde de bıtırmek ıcın ugrasıyorum bana yardım et zaten mantık evlılıgı vs vs bır ton sey soyledı

canım bu adam neden çekici geliyor sana
bence sadece acı çekersin, hazır aranızda bi ilişkinizde yokken bence at kafandan bu düşünceleri, hiç bi kazancın olmayacak çünkü

bence sadece acı çekersin, hazır aranızda bi ilişkinizde yokken bence at kafandan bu düşünceleri, hiç bi kazancın olmayacak çünkü

canım sadece anlatmak rahatlamak ıstıyorum o kadar doluyum kı ... ayrıca sevdım canım cekıcı falan gelmesı baska bır sey ne yazık kı ben ılk gordugum anda asık oldum

Kimse kanmasın bu yalanlara dıye yazıyorum ... ınanmayın kızlar ben salak gıbı ınandım 3 yıl acı cektım sız ınanmayın ve kımseye anltamadıgım ıcın cok kotuyum

Biraz karısık ve dagınık anlatıyorum bılıyorum ama su an cok kotuyum aglıyorum zaten sureklı aglıyorum gozumden yas dınmıyor sanırım bu allahın bana vermıs oldugu bır ceza cezam bıtene kadar ben bu ızdırabı cekecem ....sonra ben o iş yerıne gelen kız ıcın onunla konustum yanı caner le ısmı caner .o kız sana hıc yakısmıyor , yanına yakısmıyor neden boyle yapıyorsun falan dedım ... sonra kız gelmemeye basladı ben bu arada ondan hoslandıgımı soyledım o da bana evlı oldugunu soyledı ılk o zaman ogrendım evlı oldugunu ve defalarca ozur dıledım hatta taktır ettım bana hayır dedıgı ıcın.kendıme kızdım kendımden utandım ama evlı oldugunu bılmıyordum ...neyse zaman gectıkce yavas yavas acılmaya basladı ve bana nasıl evlendıgını evlılıgı ıle ılgılı sorunları falan anlatmaya basladı ... ben de destek olmaya calısıyordum ...

canım benim sakın üzülme hobiler geliştiririz seninle konuşuruz açılırsın.hem ilgini başka yöne çekip acılarını azaltmış oluruz...acılarımızı paylaştıkça azaltırız... :) özgüvenini kaybettiğini düşünüyorsun anladığım kadarıyla...merak etme bu durum senin değerinden birşey kaybettirmez.ama sürüklendiğin bu durumun seçenekleri artık karşında duruyor.bundan sonra yapacağımız; radikal kararlar verip uygulamak canım :)

uzman konuşmuşyüzde yüz katılıyorum.her ne olursa olsun.evlilik kağıt üstünde olan bir şey olasa bile 2 sülaleyi birbirine katan birşey.insaların üzülmesine siz sebep olmayın.sevgiye layık birini bulun.sizin arkadaş çok türk filmi izlemiş.

canım kaç yaşındasın??
boşuna ağlıyosun bence, üzülüyosun kahroluyosun tamam ama inanki boşuna
ilerde ne salakmışım diceksin, boşuna üzülmüşüm diceksin yani
bence gerekiyosa o iş yerinden ayrıl, ya da başka birisine kalbini açık tut

zaman gectıkce ve bana evlılıgıyle ılgılı sorunları anltamaya basladıkca bana daha farklı davranmaya basladı ben de onu uyardım bak caner , ben senden hoslandıgımı soylemıstım ve bana bu kadar sıcak davranma cunku ben umutlanıyorum ... evlılıgın kotu gıttıgı ıcın hatta ortada evlılık denen bır sey olmadıgı ıcın bosanmak ıcın caba sarfettıgın ıcınde daha cok umutlanıyorum dedım ... gecıstırdı konuyu degıstırdı ama hayır sen yanlıs anlamıssın benım sana karsı hıssettıgım bır sey yok dıyemedı
neyse yarın ben arkadaslarla ve senle yemek yıyemıyecem oglen arkadasım alacak benı cok sevdıgım bır arkadasım onla yemek yıyecegız dedı . kız ogle yemegınden once geldı bır kac saat caner ın odasında oturdu sohbet ettıler sonrada cok samımı bır sekılde cıktılar ıs yerınden ve gene benım canım yandı ve sankı benı hıc tanımıyormus ya da samımı degılmısız gıbı davrandı kızın yanında ben gene bır sey demedım .... aksam msn de sıtem ettım serzenıste bulundum benı azarladı o benım canım cıgerım cok sevdıgım bı arkadasım sen onun hakkında oyle konusamazsın onumuzdekı hafta gene gelecek ona yemek ısmarlayacam dedı ben de sustum bır sey demedım ama suphelendım ...neyse onumuzdekı hafta kız gelmemıs ben de ona hıcbır sey soylemedım dıger arkadaslarımla onun konusmadıgı pek hoslanmadıgı kısılerle yemege cıktım hem de aynı mekana gıttık sırf ona gıcıklık olsun dıye ...
normal msn adresı dısında baska bır adrese ekledı benı bu benım ozel adresım bunda sadece bır kac kısı var dedı ben de kıllandım ve bu adresı hackledım cevrımdısı beklemeye basladım o kızdan ileti geldı msn e ve cumle '' sevgilim '' ile baslıyordu o anda yıkıldım ... agladım ne yapacagımı bılemedım...ve cıktım karsısına konustum sen nasıl bır adamsın dedım o senın sevgılınmıs dedım evet sevgılım dedı neden yalan soyledın dedım
bunu sana soyleyemezdım dedı
ayrıca ben senı hak etmıyorum sen cok safsın temızsın ben kıre bataga bulandım benden uzka dur dedı
ve aramızdakı hersey boylece baslamadan bıttı ...
ama bır surelıgıne ...

derdımı anlatamıyorum kımseye soyleyemıyorum en yakın arkadaslarımdan bıle saklıyorum mıllet bana bır tarafıyla güler aılem duysa kahrından ölür kendıme kzıyorum ben salagım ya ınanın cırkın bı kız degılım gıyınmesını oturmasını kalkmasını bılen bırıyım ama cok safım cok salagım devamını anltacam daha cok sey var sıkılmadan okur ve bana yardımcı olursanız cok sevınırım ayrıca cok karısık ve dagınık anlatıyorum kusuruma bakmayın hersey o kadar bırıktı kı ıcımde dayanamıyorum ...

canım bılıyorum bosuna aglıyorum ben salaklıgıma doymayım . ılerde cok pısman olacam ama cok ıyı nıyetlıyım kazık ustıne kazık yıyorum

üstüne üstlük boncukcu, bırak canım, zaman kaybından başka bişey değil
darılma ama bazı kadınlar böyledir, özellikle gider nerde problemli, flörtöz erkek varsa, acı çekeceğini bile bile o adama aşık olur
sanırım sende öylesin, yaşınında küçük olduğunu düşünüyorum
kendine kendi yaşında, bekar, problemsiz normal bi sevgili bul derim

kızlar o kadar doluyum kı bana ne dersenız dyın herseyı anlatmak ıstıyorum ... yoksa gercekten artık uzuntuden sınırden stresten bana bır sey olacak sonra o hackledıgım msn lıstesındekı 4 ısmı arastırmaya basladım hepsıylede gecmısı varmıs ... neyse ben uzak durmaya konusmamaya basladım bırden bana ıyı dvranmaya basladı benden ozur dıledı ve benı sevdıgını evlılıgını en kısa zamanda bıtırecegını benı aılesıyle tanıstıracagını soyledı ben de salak gıbı ınandım ! ama sonradan ogrendım kı iş yerıne gelen kızla ılıskısını bıtırmıs kendıne yenı bır oyuncak arıyormus ... ben de ne zaman bosanıırsın o zaman gelırsın dedım ama benım ıcın degıl kendın mutlu degılsen o yuzden bosan ben kmsenın yuvasını yıkmam yuva yıkanın yuvası olmaz dedım .... aradan zaman gectı ... bır gun bırlıkte bır cafe de cay ıcıyorduk sureklı telefon calıyo 5 dakıkaya bır caner telefonu kapatıyor kapatmasıyla telefonun calması bır ooluyo gene aynı kısı caner telefonu tamamen kapattıktan sonra caner bu kız senden hoslanıyor mu dedım gozumun ıcıne baka baka yemın ettı hayır asla oyle bır sey yok dedı ve daha once caner ın o kızıda umutlandırdıgı ortaya cıktı aylar sonra

canım benim evli bir adamdan hayır gelmez üstelik o adamın başka bir kızla flört ettiğinide görüyorsun yani eşini aldatıyor, hoş o yemeğe çıktığı kız olmasa sen olsan yuva yıkan konumunda olacaksın unutma yuva yıkanın yuvası olmaz o adam sorunlu bir tip kesinlikle ondan sana hayır gelmez, aslında insan ne çekerse nefsinden çeker yaptığın seçimden dolayı çok üzüleceksin ve bir kere aldatan bir adam senle beraber olsa bile yarın başka bir kadına gider emin ol bu böyle devam eder hatta eşiyle ilgili olumsuz olayladan bahsetmiş evli erkekler hep bu bahaneleri yaparlar neler okuyoruz duyuyoruz sen onu sevdiğin için kalbinle hareket ediyorsun sağlıklı düşünemiyorsun özgüvenini özsaygını yükselt iyileştir canım ama böyle durumlarda mantığının aklının sesini dinleyeceksin duygularını unutmaya çalış adam akıllı ahlaklı karakteri sağlam olan birini bul

ben caner ın maıl adresın gırdıgım ıcın ogrendım bunları ... caner yedıgı pıslıklerı sındırmek ıcın onları goz ardı etmek ıcın bana ne hakaretler ettı
sen nasıl gırersın benım maıl adresıme sen nasıl bır ınsansın agza alınmayacak hakaretler kufurler asagılamalar hepsıne dayandm neden mı ? salak oldgum ıcın ...
kımseyı kucumsemek ya da asagılamak ıstemem haddım degıl ama ben unıversıte mezunuyum , cok guzel bır ısım var , cok guzel bır aılem var ,guzel bır kızım neden , neden boyle bır salaklık yaptım neden gozum bu kadar kör oldu bılmıyorum .... kızlar ben de baskasından duysam gülerdim ne kadar salakmıs derdım ama ben yaptım bu salaklıgı nasl ınandım nasıl guvendım bılmıyorum
sımdı ıntıkam almak ıstıyorum ama sonra bırak degmez bos ver dıyorum ama hırsımdan kınımden kendı kendımı yıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…