evli bir erkegi paylasamiyorsunuz farkindamisiniz?
hani karisindan bile degil sizin "metres" dediginiz kadinlarla paylasamiyorsunuz!
baskasiyle gordugunuz zaman "iyi degil" diyorsunuz hatta "metresi" diyorsunuz
bu adam evli size ne anlatirsa anlatsin
aksam gittigi yer evi! ve o dort duvar arasinda ne yaptigini ne ettigini bilemezsiniz
aldatan erkeklerin klasik yalani istemeden evlendim
ayri yatiyoruz
bosanacaz
tamam basta bilmiyordunuz ama sonra isteyerek devam ettiniz
hatta mail adresini haklediniz! ne hakla ?
size "hayir seni istemiyorum" demedigi icinmi?
gonlunuzun oldugunu bildigi icin yedek tutuyor
zaffiniz var cunku ona
o'da bir gun kullanabilir bunu
acindirir aci cektigini soyler duygusalliklar yapar
sonra sizinle ozel seyler yasar
siz buna meyillisiniz
ama bosanmadigi kadininda gunahini aldiginizi unutmayin
siz ve o metre dedikleriniz
hakaret olarak algılama ama psikiyatra git bence,inan çok iyi gelecek
evli bir erkegi paylasamiyorsunuz farkindamisiniz?
hani karisindan bile degil sizin "metres" dediginiz kadinlarla paylasamiyorsunuz!
baskasiyle gordugunuz zaman "iyi degil" diyorsunuz hatta "metresi" diyorsunuz
bu adam evli size ne anlatirsa anlatsin
aksam gittigi yer evi! ve o dort duvar arasinda ne yaptigini ne ettigini bilemezsiniz
aldatan erkeklerin klasik yalani istemeden evlendim
ayri yatiyoruz
bosanacaz
tamam basta bilmiyordunuz ama sonra isteyerek devam ettiniz
hatta mail adresini haklediniz! ne hakla ?
size "hayir seni istemiyorum" demedigi icinmi?
gonlunuzun oldugunu bildigi icin yedek tutuyor
zaffiniz var cunku ona
o'da bir gun kullanabilir bunu
acindirir aci cektigini soyler duygusalliklar yapar
sonra sizinle ozel seyler yasar
siz buna meyillisiniz
ama bosanmadigi kadininda gunahini aldiginizi unutmayin
siz ve o metre dedikleriniz
kimseye metres demedım !sanırm yanlıs okudunuz ya da yanlıs anladınız ...
ayrıca lutfen kımse haddını sınırını asmasın adı üstunde '' özel '' şeyler ....
amac burada benı yargılamak ,kotulemek , ya da hor gormek degıl amac benım sızlerle bunu paylasmam
zaten cok normal gorseydım bu olayı bırılerıne anlatır
kendımı paralamaz
sanal ortamda bırılerıne anlatma ıhtıyacı duymazdım
destek olacagınıza köstek oluyorsunuz yakıstıramadım ....
ayrıca ben bır bırlıktelıgı acıklamadım
bır mesajımda sanırım orayı ıyı okumamıssınız ya da gozden kacırmıssınız '' ben bunları yasadım kızlar dıkkatlı olun yazıyordu ''
umarım ne dmeek ısteıdgımı anlamıssınızdır
sevgiler ....
sorunun cozumunu bu olaylar basladıgından berı bılıyordum ama ıste uygulayamıyordum
bakalım uygulayabılecek mıyım . uygulamam lazım bılıuyorum . ona oolsun dıye degıl tabı kı ama yalan soyleyemem hala onu dusunuyorum ... onu dusunurken nasıl baska bırını sevecem bılmıyorum
ama
bır an once kendımı toparlamam gerekıyor
aşka şeytan karışır diye bi kitap var.onu mutlaka oku.içinde bulunduğun durumu ve karşındaki erkeği anlamanda yardımcı olur
Hadi tamam gercekten inandın! Mantık evliligiydi onunkisi.
Peki ya simdi? Hala bekliyorum bir umutla demeyeceksin herhalde!
Gittigin yol , yol degil! geri dön!
Adamın niyeti acık zaten..
canım işten ayrılarak ilk adımı atmışsın çok güzel sakın onu düşünme o kişi sana sadece acı ve zarar verir telini değiştik net adreslerinden onu sil hi bir şekilde görüşme onunla seni araya bilir konuşmak ister aklını çelebilir sakın kanma güzelim kaç yaşındasın bilemiyorum eyer o kişiden hoşlanıyosan belki bir kerede olsa görüşmek istersin sakın güzelim kesinlikle görşme göüşürsen belki dha çok yoğun duygular hissediceksin o kişiye yine üzerine basarak sölüyorum sakın bide şöle düşün o kişiyle görüştün seni kandırdı ilişkiniz başladı diyelim inşallah böle bi ey olmaz sonradan ayrıldın ve başka birisiyle tanıştın ve çok sevdin evleniceksin hep suçluluk duygusu içindeolursun evli olduğu için sakın güzelim böle bi hata yapma daha önünde çok zaman vr seni kesinlikle yargılamıyorum ii insanlar çıkıcak karşına evlenecek ve mutlu olcaksın ilk başta aileni düşün böle bi insanla ilişkini öğrenseler ne durumda olurlar allah korusun sakın güzelimzaten yolumdan dömüştüm sadece aynı iş yerınde olunca üzüntüm yeniden artıyordu onu her gördüğümde aklıma geliyordu yanı bızımkı hıcbır zaman baslayan bır ılıskı olmadı kı tam baslamak uzereyken baska bır kadın oldugunu ogrendım sonra evlı oldugunu ogrendım ben bır bırlıktelıgı acıklamak ıcın degıl nasıl seyler yaptıgmı ve nasıl acı cektıgımı alnatmak ıcın actım bu konuyu ve sız degılde baskaları cok buyuk konusmus allah kımsenın basına vermesın ben laf olsun dye sevmedım kı evlı oldugunu ogrendıgımde arkamı donup gıdemedım hepımız bırılerını sevmıssızdır ınsanın canı yanıyor ben o cesaretı ılk basta kendımde bulamadım sımdı buldum ve yaptım
Tebrik ederim,hakkında hayırlısı olsun.Yeni bir başlangıç için harika,pırıl pırıl bir gün.Yerinde olsam açık havada dolaşır,güneşe çıkardım.Veya en güzeli git tek başına bir kafeye oturup çay/kahve iç.Hatta kendini ödüllendir,sevdiğin bir pastayı ısmarla.Yalnız olmanın,kendin olmanın tadını çıkar.Ben buyum de,güçlüyüm,mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?