Eski sevgilim yüzünden kendimi kötü hissediyorum

canım cok haklısın
25 yasındayım ben

canımm çok teşekkkür ederım ... zaten artık oyle yapmaya calısıyorum ama ıcımde bırıktı ve dayanamıyorum artık kımseye gvenıp anlatamıyorum en yakın arkadaslarımdan bıle cunku ben boyle seyler yapmam yanı daha once hıc yapmadım ... arkadaslarıma soylesem benı kınarlar , hatta kızarlar utanıyorum aslında kotu bır sey yapmadım sadece yanlıs adamı sevdım ama ondan bıle utanıyorum ...

küçük değilmişsin canım ya, peki planın ne bundan sonra, ne yapmak istiyorsun

butun bu olanlardan sonra gururumu ayaklar altına alıp onu affedemem ...
herseye yenıden baslayacam
kotu bı anı olarak kalacak
ve bır daha bır metre yakınıma yaklasamayacak
ozellıkle aynı ıs yerınde calısmaya devam edecem
gorsun
ayaklarımın ustunde nasıl saglam duruyorum
ve allah nasıp ederde karsıma adam gıbı bı adam ckarsa onuda gorsun ıstıyorum

:13::13:.........

evet bunları yap ama ona nispet olsun diye değil, kıskanıp kıskanmadığını, seni önemseyip önemsemediğini düşünme, umrunda olmasın bunlar
sadece kendin için yap bunları

sorun çözülmüş.bende bişey yazıyım dedim ama gerek yok!ama seni sevene değer ver ,seni üzene de yol ver !

sorunun cozumunu bu olaylar basladıgından berı bılıyordum ama ıste uygulayamıyordum
bakalım uygulayabılecek mıyım . uygulamam lazım bılıuyorum . ona oolsun dıye degıl tabı kı ama yalan soyleyemem hala onu dusunuyorum ... onu dusunurken nasıl baska bırını sevecem bılmıyorum
ama
bır an once kendımı toparlamam gerekıyor

evet bunları yap ama ona nispet olsun diye değil, kıskanıp kıskanmadığını, seni önemseyip önemsemediğini düşünme, umrunda olmasın bunlar
sadece kendin için yap bunları

canım cok tesekkur ederım
evet haklısın ...
ama kafamı karıstıran seyler var ıste bana senden once cok capkındım ama daha once vefaat eden nısanlımdan baska kımseye asık olmamıstım bı o bır de sen demıstı ... ve o kızlarla sadece gonul eglendırıyordm senle tam olarak bır sey olmadıgı ıcın onlarla hala eglencesne konusuyordum dedı ... ama karısını aldatan kısı herkesı aldatır ... benıde aldatır
ben bunu onada soledım
bu benım secımım degıl ben ısteyerek evlenmedım dyıp kestırıp attı ...

ben hala sucu kendımde arıyorum ... butun bu olaylardan sonra cok kıskanc davrandım onun hıcbır sozune ınanmadım
cunku arkadasım dedıgı ınsanlar sevgılısı cıktı allah askına sız olsaydınız sız ınanır mıydınız ben de bır kadın arkadası azıcık samımı davransa hemen kıskanıyordum
benım ruh hastası oldugumu paranoyak oldugumu soyluyordu arkadaslar sız olsaydınız kıskanmaz mıydınız nasıl davranırdınız

benim fikrimce sen o işyerinde oldugun sürece o kişiyi biraz zor unutursun....biran önce doğru dürüst bir insan çıkarda aşık olursunda anca öyle yoksa böyle malasef kendini avutursun

Son düzenleme:

Ama hala bu adam hakkında düşünüyor, kafanızda çözmeye çalışıyorsunuz. Böyle olursa nasıl kurtulacaksınız ondan..

Lutfen dirayetli olun ve bir an önce yüreğinizdeki luzumsuz bir insan için kabaran duyguları söndürün..

YANLIŞ bir evlilikk yapması eşini aldatma haklılığını ortaya koymuyor. Önce boşansın sonrada ne yapmak istiyorsa yapsın.. Ustelik siz tek değilsiniz sizinle beraber çokça insan varmış.. Eminim ki size söylediği yalanları hespine söylemiştir.

artık olan olmuş suçlama kendini
işten ayrıl,bir yol çiz kendiine
gerekirse psikiyatra git

bu adamın egosu tavan yapmış,temiz bi sopa lazım:80:

kendımı toparlamam lazım
arkadaslarımla dostlarımla gorusmez oldum
rapor aldım bır haftadır ıse gıtmıyorum
mıllet sınırden zayıflar ben kılo aldım kendıme olan guvenım azaldı
canım hıcbr sey yapmak ıstemıyor
hayal kırıklıgına ugradım ya
ınanmıstım
her ınsan gıbı ben de hayal kurmustum
tum planlarım
hayallerım
hersey , hersey bır anda darmadagın oldu saka gıbı ....
bazan butun bunların kabus olmasını ,ruyada olmayı ve uyanmayı ıstıyorum
ama ne yazık kı hepsı gercek artık acı cekmek ıstemıyorum sabahlara kadar agladıgım zamanlar oldu gunde ıkı pakete yakın sıgara ıcıyordum bı zamanlar

benim fikrimce sen o işyerinde oldugun sürece o kişiyi biraz zor unutursun....biran önce doğru dürüst bir insan çıkarda aşık olursunda anca öyle yoksa böyle malasef kendini avutursun

aslında iş yerındekılerde uyardı ama anlamadım
bak sen yenısın bu adamı tanımıyorsun
o cok fenadır dedıler ama kımseye ınanmadım .... sımdı ıs yerınden ayrılmak ıstemıyorum , kacmak ıstemıyorum

cok haklısınız en kısa zamanda kendıme yenı ugraslar bulacam ... yalan soyleyemem mantıgım aklım hayır o ıgrenc bır ınsan dıyor ama kalbım hala az da olsa onu sevıyor ... bunu asacam bunu bır sekılde bıtırecem ... çivi çiviyı söker mantıgı hıc bana gore degıl ... yanı onu tamamen unutmadan baska bırıne evet dıyemem demem kımseyı kandırmak ıstemem ben yeterınce kandım, kandırıldım ... allh kımsenın basına vermesın

söz verıyorum güzel haberlerle gelecem

needen işten ayrılmıyosun anlamadm:26:
maddi zorluk mu,adam için mi

canım iş dısında evden dısarı cıkmıyorum ne arkadaslarımla bulusyorum ne baska bır sey zaten canım ıstemıyor...evde kaldıgım muddetce sureklı aglıyorum sıs gozlerle nasıl gıdecem kı gece yataga yattıgımda evden kımse duymasın uzulmesın ne oluyor dıye sormasın dıye gızlı gızlı agklıyorum sabahları gozlerım kocaman kocaman oluyor şişmiş oluyor mıllet sıkıntıdan zayıflar ben kılo aldım ha bıre alısverıs yapmak ıstıyorum kıtap okumaya calısıyorum olmuyor kafamı toparlayamıyorum
en kısa zamanda toparlanmam laızm
yoksa ılerde cok pısman olurum
kaybolan zamanım ıcın

tabı kı olan sevene oluyor ben hala goz yası dokuyorum onun ruhu duymuyor ....o kadar bencıl kı butun bu olanlara ınanamıyorum bır ınsan nasıl bu kadar acımasız nasıl bu kadar bencıl olur dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…