kaç yasında olduğunu çok merak ettim gerçekten.. canım eğer ben böyle birini sevseydim..büyük konuşmiim evli olduğunu öğrendiğim an uzak dururdum..ki bi sevgilisi daha varmış..aklınca benden uzak dur tavırlarıyla falan senide elde edicek..emin ol bundan sonra sen uzak dursan o çabalıycak konuşmak görüşmek için seninle.. bence işini falan değiştir böyle bi olanağın varsa..uzak dur..karısını aldatan senide aldatır..kanma bana kalırsa yalanlarına..üzülen hep kadın olur..boşver..
canım cok haklısın
25 yasındayım ben
canım benim evli bir adamdan hayır gelmez üstelik o adamın başka bir kızla flört ettiğinide görüyorsun yani eşini aldatıyor, hoş o yemeğe çıktığı kız olmasa sen olsan yuva yıkan konumunda olacaksın unutma yuva yıkanın yuvası olmaz o adam sorunlu bir tip kesinlikle ondan sana hayır gelmez, aslında insan ne çekerse nefsinden çeker yaptığın seçimden dolayı çok üzüleceksin ve bir kere aldatan bir adam senle beraber olsa bile yarın başka bir kadına gider emin ol bu böyle devam eder hatta eşiyle ilgili olumsuz olayladan bahsetmiş evli erkekler hep bu bahaneleri yaparlar neler okuyoruz duyuyoruz sen onu sevdiğin için kalbinle hareket ediyorsun sağlıklı düşünemiyorsun özgüvenini özsaygını yükselt iyileştir canım ama böyle durumlarda mantığının aklının sesini dinleyeceksin duygularını unutmaya çalış adam akıllı ahlaklı karakteri sağlam olan birini bul
küçük değilmişsin canım ya, peki planın ne bundan sonra, ne yapmak istiyorsun
uzman konuşmuşyüzde yüz katılıyorum.her ne olursa olsun.evlilik kağıt üstünde olan bir şey olasa bile 2 sülaleyi birbirine katan birşey.insaların üzülmesine siz sebep olmayın.sevgiye layık birini bulun.sizin arkadaş çok türk filmi izlemiş.
butun bu olanlardan sonra gururumu ayaklar altına alıp onu affedemem ...
herseye yenıden baslayacam
kotu bı anı olarak kalacak
ve bır daha bır metre yakınıma yaklasamayacak
ozellıkle aynı ıs yerınde calısmaya devam edecem
gorsun
ayaklarımın ustunde nasıl saglam duruyorum
ve allah nasıp ederde karsıma adam gıbı bı adam ckarsa onuda gorsun ıstıyorum
sorun çözülmüş.bende bişey yazıyım dedim ama gerek yok!ama seni sevene değer ver ,seni üzene de yol ver !
evet bunları yap ama ona nispet olsun diye değil, kıskanıp kıskanmadığını, seni önemseyip önemsemediğini düşünme, umrunda olmasın bunlar
sadece kendin için yap bunları
ben hala sucu kendımde arıyorum ... butun bu olaylardan sonra cok kıskanc davrandım onun hıcbır sozune ınanmadım
cunku arkadasım dedıgı ınsanlar sevgılısı cıktı allah askına sız olsaydınız sız ınanır mıydınız ben de bır kadın arkadası azıcık samımı davransa hemen kıskanıyordum
benım ruh hastası oldugumu paranoyak oldugumu soyluyordu arkadaslar sız olsaydınız kıskanmaz mıydınız nasıl davranırdınız
ben hala sucu kendımde arıyorum ... butun bu olaylardan sonra cok kıskanc davrandım onun hıcbır sozune ınanmadım
cunku arkadasım dedıgı ınsanlar sevgılısı cıktı allah askına sız olsaydınız sız ınanır mıydınız ben de bır kadın arkadası azıcık samımı davransa hemen kıskanıyordum
benım ruh hastası oldugumu paranoyak oldugumu soyluyordu arkadaslar sız olsaydınız kıskanmaz mıydınız nasıl davranırdınız
artık olan olmuş suçlama kendini
işten ayrıl,bir yol çiz kendiine
gerekirse psikiyatra git
bu adamın egosu tavan yapmış,temiz bi sopa lazım:80:
benim fikrimce sen o işyerinde oldugun sürece o kişiyi biraz zor unutursun....biran önce doğru dürüst bir insan çıkarda aşık olursunda anca öyle yoksa böyle malasef kendini avutursun
Ama hala bu adam hakkında düşünüyor, kafanızda çözmeye çalışıyorsunuz. Böyle olursa nasıl kurtulacaksınız ondan..
Lutfen dirayetli olun ve bir an önce yüreğinizdeki luzumsuz bir insan için kabaran duyguları söndürün..
YANLIŞ bir evlilikk yapması eşini aldatma haklılığını ortaya koymuyor. Önce boşansın sonrada ne yapmak istiyorsa yapsın.. Ustelik siz tek değilsiniz sizinle beraber çokça insan varmış.. Eminim ki size söylediği yalanları hespine söylemiştir.
buadam gibi adamı onun görmesi için bulma sen :) kendi hayatını düzene koymak için bul ki.. onu düşünerek hareket etme ..ve diğer kararların çok doğruu..hayat devam ediyoo..inş herşey yoluna girdi dediğinide duyarız..
aslında iş yerındekılerde uyardı ama anlamadım
bak sen yenısın bu adamı tanımıyorsun
o cok fenadır dedıler ama kımseye ınanmadım .... sımdı ıs yerınden ayrılmak ıstemıyorum , kacmak ıstemıyorum
canım benim sakın üzülme hobiler geliştiririz seninle konuşuruz açılırsın.hem ilgini başka yöne çekip acılarını azaltmış oluruz...acılarımızı paylaştıkça azaltırız... :) özgüvenini kaybettiğini düşünüyorsun anladığım kadarıyla...merak etme bu durum senin değerinden birşey kaybettirmez.ama sürüklendiğin bu durumun seçenekleri artık karşında duruyor.bundan sonra yapacağımız; radikal kararlar verip uygulamak canım :)
sorun orda . hep kafanda kurarsın bir ihtimal varmı diye ?ama uğruna değecek biriyse olur zaten !gönlün sen kırılcağını bilsende gider. ama kalbine sahip çıkmakda senin elinde.olan sevene olur yürekten sevene !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?