Eski sevgilimin arkadaşı

Umay3535

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
11
-4
6
28
Günaydın diliyorum.
Öncelikle rica ediyorum linç olmadan yorum yaparsak seviniriz hatasız kul olmaz derler.

2 senedir tanıdığım ara ara görüştüğüm, nereden baksanız toplam da 1 ay sevgili olduğum bir insandı bu kendisi. Çıktığımız süre boyunca ilgisiz,alakasız kendinden başka kimseyi düşünmeyen. Sadece hayatını düzene sokmak için evlenmek isteyen birisi..
Günlerce yanıma gelmez, aramaz sormaz. Böyle bir insandı.
En son yanıma geldiğinde tabi biz yine ayrıyız arkadaşıyla geldi.
Arkadaşıyla bizim aramız iyi oldu gerçekten bir anda oldu her şey başka bir arkadaşımla tanıştırmak için buluştuk biz evine bıraktıktan sonra arkadaşımı biz sahile geçtik. Bir an da oldu birbirimizden hoşlanmaya başladık. Vakit geçirdik , paylaştık ve en son birbirimize açıldık. Yaptığımızın doğru olduğunu kesinlikle savunmuyorum. Kendisi zaman geçtikten sonra söyleme taraftarı. Ama ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum..

Son düzenleme:
Kime niyet kime kısmet. Siz de az çakal değilmişsiniz he

Niye yaptiginiz doğru olmasin ki? Eskiden 1 ay sevgili olmayi denediniz diye sizi bağlayan veya suçlu hissetmenizi gerektirecek bir şey yok bence.
Ama karşinizdakinin "biraz zaman gecince söyle" demesi benim midemi bulandirirdi acikcasi neyden korkuyor? Zaman gecse ne olacak mevzu ayni mevzu, amaci ne yani.

Hoş değil ama ne yapacağını düşünmesi gereken sen değilsin, senin adamla bağın yok o yüzden arkadaşı olacak o adam düşünsün kendi arkadaşına attığı kazığı.

Üstelik dünyada erkek mi kalmadı? Nasıl mideniz kaldırıyor ya. Ya arkandan muhabbetini yapmak için sana yaklaştıysa, bak ikimizle de beraber oldu diye düşünürlerse? Kendisi ne ki arkadaşı ne olsun aynı hatanın lacivertini yapıyorsun.

Aklımda gerçekten öyle bir şey yoktu mesaj atmayı her şeyi kestim. Bir ilişki yaşamamız doğru olmaz diye konuşalım dedi öyle buluştuk tekrar.

Yani kiminiz katılmayacaksınız ama bence çok büyük bir sorun yok. Bir aylık doğru düzgün görüşülmeden, duygu paylaşımı olmadan geçirilmiş flörtümsü bir şey var. Yani böyle bir durumda sizin açınızdan sorun yok bana göre.
Ama adamın arkadaşına karşı bir sorumluluğu var mı derseniz, orası karışır işte.

Bana ters durumlar ama bu şekilde sevgili olanı da çok gördü bu gözler… Ha sonra %90 ı ayrıldı o da başka bir detay.

Yaptığınızda ne var ki neden doğru olmasın, kimseyi aldatmamissiniz sonuçta.

Valla ünv. zamanında sevgilim dediğim adam beni en yakın arkadaşının sevgilisi ile birlikte olmak için terketmişti.. Erkekler arasında da şöyle bir muhabbet dönmüş kız ile ilgili benim işim bitti al sen kullan ... Nasıl mide bulandırıcı bir şey.. Eski sevgiliniz ile arkadaşı da size oyun kuruyor olabilir.. He sonra o kızla da ayrılmışlar tabiki..

Arkadasla tanıstırmaya gıdıp,kızı eve postalamak nedır ya fgkgkg

Bana ters durumlar ama bu şekilde sevgili olanı da çok gördü bu gözler… Ha sonra %90 ı ayrıldı o da başka bir detay.
Asla yürümeyecek iliski tipi,hatta evlense bile bosanır.Cünkü adam ilk kavgada sen zaten benım arkadasımla gezdin tozdun muhabeeti yapacaktır.

Bir şey yok ama eksik şeyler var. Mesela adam neden "zaman geçsin söyleyelim" diyor.
E o da normal. Her flörtümüzü aynı dakika arkadaşlarımıza ilan etmiyoruz ki. Bu durumda daha da normal, diğer taraf üzgünse biraz üzüntüsü hafiflesin diye beklerler. Gözüne sokar gibi baaak baaak denmez ki.

Asla yürümeyecek iliski tipi,hatta evlense bile bosanır.Cünkü adam ilk kavgada sen zaten benım arkadasımla gezdin tozdun muhabeeti yapacaktır.
Valla benim en yakın arkadaşım eski sevgilisinin arkadaşıyla 15 senedir evli 3 çocuk büyütüyor. Hayat her zaman aynı kurallara göre işlemez.

Valla benim en yakın arkadaşım eski sevgilisinin arkadaşıyla 15 senedir evli 3 çocuk büyütüyor. Hayat her zaman aynı kurallara göre işlemez.
Adam kendını bildikten sonra zaten sorun yok da.Bizde kendini bilen adam bulmak zor
Arkadasınız sanslıymıs:)

Adam kendını bildikten sonra zaten sorun yok da.Bizde kendini bilen adam bulmak zor
Arkadasınız sanslıymıs:)
Bi de şöyle bişey var, konu sahibi evliliğe gidecek bir ilişki istiyor mu ki?

Belli ki elektrik tutmuş, hormonlar coşmuş, birbirlerinden etkilenmişler. Belki üç beş ay tutkuyla bişiler yaşayıp sıkılacaklar birbirlerinden. E bitecek, bitme ihtimali var diye yaşadığı güzel duyguları çöpe atıp kaçsın mı?

Kesinlikle katılıyorum baştan güvensiz başlayan bir ilişki. Mesela birbirlerini arkadaşları ile tanıştırmak istemezler bile, tanıştırsalar da sürekli kıskanırlar.
Çevremde gözlemlediğim sonu hep ayrılık oluyor.

Sizinle ilgili bir durum yok bence, arkadaşlar kendi aralarında halletsin meseleyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…