Kime niyet kime kısmet. Siz de az çakal değilmişsiniz heGünaydın diliyorum.
Öncelikle rica ediyorum linç olmadan yorum yaparsak seviniriz hatasız kul olmaz derler.
2 senedir tanıdığım ara ara görüştüğüm, nereden baksanız toplam da 1 ay sevgili olduğum bir insandı bu kendisi. Çıktığımız süre boyunca ilgisiz,alakasız kendinden başka kimseyi düşünmeyen. Sadece hayatını düzene sokmak için evlenmek isteyen birisi..
Günlerce yanıma gelmez, aramaz sormaz. Böyle bir insandı.
En son yanıma geldiğinde tabi biz yine ayrıyız arkadaşıyla geldi.
Arkadaşıyla bizim aramız iyi oldu gerçekten bir anda oldu her şey başka bir arkadaşımla tanıştırmak için buluştuk biz evine bıraktıktan sonra arkadaşımı biz sahile geçtik. Bir an da oldu birbirimizden hoşlanmaya başladık. Vakit geçirdik , paylaştık ve en son birbirimize açıldık. Yaptığımızın doğru olduğunu kesinlikle savunmuyorum. Kendisi zaman geçtikten sonra söyle taraftarı. Ama ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum..
Yaptığınızda ne var ki neden doğru olmasın, kimseyi aldatmamissiniz sonuçta.Günaydın diliyorum.
Öncelikle rica ediyorum linç olmadan yorum yaparsak seviniriz hatasız kul olmaz derler.
2 senedir tanıdığım ara ara görüştüğüm, nereden baksanız toplam da 1 ay sevgili olduğum bir insandı bu kendisi. Çıktığımız süre boyunca ilgisiz,alakasız kendinden başka kimseyi düşünmeyen. Sadece hayatını düzene sokmak için evlenmek isteyen birisi..
Arkadaşıyla bizim aramız iyi oldu gerçekten bir anda oldu her şey başka bir arkadaşımla tanıştırmak için buluştuk biz evine bıraktıktan sonra arkadaşımı biz sahile geçtik. Bir an da oldu birbirimizden hoşlanmaya başladık. Vakit geçirdik , paylaştık ve en son birbirimize açıldık. Yaptığımızın doğru olduğunu kesinlikle savunmuyorum. Kendisi zaman geçtikten sonra söyleme taraftarı. Ama ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum..
Bir şey yok ama eksik şeyler var. Mesela adam neden "zaman geçsin söyleyelim" diyor.Ne var ki bunda?
Arkadasla tanıstırmaya gıdıp,kızı eve postalamak nedır ya fgkgkgGünaydın diliyorum.
Arkadaşıyla bizim aramız iyi oldu gerçekten bir anda oldu her şey başka bir arkadaşımla tanıştırmak için buluştuk biz evine bıraktıktan sonra arkadaşımı biz sahile geçtik. Bir an da oldu birbirimizden hoşlanmaya başladık. Vakit geçirdik , paylaştık ve en son birbirimize açıldık. Yaptığımızın doğru olduğunu kesinlikle savunmuyorum. Kendisi zaman geçtikten sonra söyleme taraftarı. Ama ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum..
Asla yürümeyecek iliski tipi,hatta evlense bile bosanır.Cünkü adam ilk kavgada sen zaten benım arkadasımla gezdin tozdun muhabeeti yapacaktır.Bana ters durumlar ama bu şekilde sevgili olanı da çok gördü bu gözler… Ha sonra %90 ı ayrıldı o da başka bir detay.
E o da normal. Her flörtümüzü aynı dakika arkadaşlarımıza ilan etmiyoruz ki. Bu durumda daha da normal, diğer taraf üzgünse biraz üzüntüsü hafiflesin diye beklerler. Gözüne sokar gibi baaak baaak denmez ki.Bir şey yok ama eksik şeyler var. Mesela adam neden "zaman geçsin söyleyelim" diyor.
Valla benim en yakın arkadaşım eski sevgilisinin arkadaşıyla 15 senedir evli 3 çocuk büyütüyor. Hayat her zaman aynı kurallara göre işlemez.Asla yürümeyecek iliski tipi,hatta evlense bile bosanır.Cünkü adam ilk kavgada sen zaten benım arkadasımla gezdin tozdun muhabeeti yapacaktır.
Adam kendını bildikten sonra zaten sorun yok da.Bizde kendini bilen adam bulmak zorValla benim en yakın arkadaşım eski sevgilisinin arkadaşıyla 15 senedir evli 3 çocuk büyütüyor. Hayat her zaman aynı kurallara göre işlemez.
Bi de şöyle bişey var, konu sahibi evliliğe gidecek bir ilişki istiyor mu ki?Adam kendını bildikten sonra zaten sorun yok da.Bizde kendini bilen adam bulmak zor
Arkadasınız sanslıymıs:)
Asla yürümeyecek iliski tipi,hatta evlense bile bosanır.Cünkü adam ilk kavgada sen zaten benım arkadasımla gezdin tozdun muhabeeti yapacaktır.
Sizinle ilgili bir durum yok bence, arkadaşlar kendi aralarında halletsin meseleyiGünaydın diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?