Eski sevgilimin arkadaşı

Gider başkasıyla sevgili olurum diyorsunuz evet ama bu da bir duygu ben bunu bilerek ya da planlayarak yapmadım. Kendi içimde bir vicdan muharebesi zaten yapıyorum. Doğru olduğunu savunmuyorum evet ama yanlış olduğunu da savunmuyorum. İki arkadaş dediğim insanlar çok yakın arkadaş değiller. Ki biz tanıştığımız da zaten sevgili değildik dediğim gibi toplasanız 1 ay sevgili kaldık ara ara konuştuk görüştük.

Arkadaşı olduğu için büyük sıkıntı

Benzer bir şey başıma geldi. Yanlış bir durum olduğunun farkındayım, neyse... Bunlar kankaydı, ilk başta bu durum ortaya çıkınca çok fena kavga ettiler, ilişkilerini kestiler. Birkaç sene sonra, ikisiyle de hiçbir alakam kalmadıktan sonra bunları birlikte gördüm, beraber gülüp eğleniyorlardı, eskisi gibi kanka olmuşlar. Muhtemelen benim arkamdan konuşarak, erkek muhabbeti yaparak aralarını düzeltmişlerdir. Erkeklerin çoğu nihayetinde kendi aralarındaki dostluğa hayatlarına giren kadınlardan daha çok önem veriyor. Dedikodu malzemesi olursunuz, başka bir şey değil.

Ooo kimler gelmişler efenim, hoş gelmişsiniz. :)
Yokluğunuz fark edildi Kudra hanım.

İni ilişki 10 yıl bile sürme evliliğe dönüşmez

Ben etik bulmuyorum ama herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. Empati yaparım öyle karar veririm. Bir de sorun çıkabilir bunu da düşünmesinizde yarar var bence.

yanlış bişey görmedim ben . 1 aylık ilişki için değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…