- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
Merhaba arkadaslar,
Eski olayli ve atesli konumdan benim hikayemi bilenler bilir.
Kisacasi bir ara bosluga dusmustum ve eski sevgilimle konusmaya baslamistim.
Ilk adimi o atmisi ama bende devamini getirdim malesef.
Herneyse baya seyler oldu arada ( bu arada yuzyuze gorusmedik kesinlikle)
Mesajla beni taciz etmeye surekli devam ediyor ama.
Hem esini sevdigini soyluyor bana, hem beni cok istedigini aklindan cikmadigimi soyluyor.
Hattinizi degistir demeyin cunku ayni sirketlerde ama AYRI sehirlerde yasadigimiz icin sirket maili uzerinden mesaj yolluyor bana.
Kendimi gercekten cok kotu hissediyorum, ilk mesajlarina karsilik verdigim icin bu tabiki benim yuz verdigimi anladi kendince hakli olarak. Bir ara esimle aram baya bozuktu,bende baya ozel seyler paylasmistim.
Yakamdan dusecek gibi degil ama, surekli ruyasinda beni gordugunu beni gormeden bulusmadan rahat edemiyecegini soyluyor.
Napmam lazim? Ilk baslarda utanarak soyluyorum ilgisi hosuma gidiyordu ama artik resmen tacize girmeye basladi.
Eski olayli ve atesli konumdan benim hikayemi bilenler bilir.
Kisacasi bir ara bosluga dusmustum ve eski sevgilimle konusmaya baslamistim.
Ilk adimi o atmisi ama bende devamini getirdim malesef.
Herneyse baya seyler oldu arada ( bu arada yuzyuze gorusmedik kesinlikle)
Mesajla beni taciz etmeye surekli devam ediyor ama.
Hem esini sevdigini soyluyor bana, hem beni cok istedigini aklindan cikmadigimi soyluyor.
Hattinizi degistir demeyin cunku ayni sirketlerde ama AYRI sehirlerde yasadigimiz icin sirket maili uzerinden mesaj yolluyor bana.
Kendimi gercekten cok kotu hissediyorum, ilk mesajlarina karsilik verdigim icin bu tabiki benim yuz verdigimi anladi kendince hakli olarak. Bir ara esimle aram baya bozuktu,bende baya ozel seyler paylasmistim.
Yakamdan dusecek gibi degil ama, surekli ruyasinda beni gordugunu beni gormeden bulusmadan rahat edemiyecegini soyluyor.
Napmam lazim? Ilk baslarda utanarak soyluyorum ilgisi hosuma gidiyordu ama artik resmen tacize girmeye basladi.