Eski sevgilimin art niyeti ( ikimizde evliyiz)

Kirginciceklerim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
145
8
11
Merhaba arkadaslar,

Eski olayli ve atesli konumdan benim hikayemi bilenler bilir.

Kisacasi bir ara bosluga dusmustum ve eski sevgilimle konusmaya baslamistim.
Ilk adimi o atmisi ama bende devamini getirdim malesef.

Herneyse baya seyler oldu arada ( bu arada yuzyuze gorusmedik kesinlikle)
Mesajla beni taciz etmeye surekli devam ediyor ama.
Hem esini sevdigini soyluyor bana, hem beni cok istedigini aklindan cikmadigimi soyluyor.

Hattinizi degistir demeyin cunku ayni sirketlerde ama AYRI sehirlerde yasadigimiz icin sirket maili uzerinden mesaj yolluyor bana.

Kendimi gercekten cok kotu hissediyorum, ilk mesajlarina karsilik verdigim icin bu tabiki benim yuz verdigimi anladi kendince hakli olarak. Bir ara esimle aram baya bozuktu,bende baya ozel seyler paylasmistim.
Yakamdan dusecek gibi degil ama, surekli ruyasinda beni gordugunu beni gormeden bulusmadan rahat edemiyecegini soyluyor.
Napmam lazim? Ilk baslarda utanarak soyluyorum ilgisi hosuma gidiyordu ama artik resmen tacize girmeye basladi.

Merhaba arkadaslar,

Eski atesli konumdan benim hikayemi bilenler bilir.

Kisacasi bir ara bosluga dusmustum ve eski sevgilimle konusmaya baslamistim.
Ilk adimi o atmisi ama bende devamini getirdim malesef.

Herneyse baya seyler oldu arada ( bu arada yuzyuze gorusmedik kesinlikle)
Mesajla beni taciz etmeye surekli devam ediyor ama.
Hem esini sevdigini soyluyor bana, hem beni cok istedigini aklindan cikmadigimi soyluyor.

Hattinizi degistir demeyin cunku ayni sirketlerde ama AYRI sehirlerde yasadigimiz icin sirket maili uzerinden mesaj yolluyor bana.

Kendimi gercekten cok kotu hissediyorum, ilk mesajlarina karsilik verdigim icin bu tabiki benim yuz verdigimi anladi kendince hakli olarak. Bir ara esimle aram baya bozuktu,bende baya ozel seyler paylasmistim.
Yakamdan dusecek gibi degil ama, surekli ruyasinda beni gordugunu beni gormeden bulusmadan rahat edemiyecegini soyluyor.
Napmam lazim? Ilk baslarda utanarak soyluyorum ilgisi hosuma gidiyordu ama artik resmen tacize girmeye basladi.
Seni hatırlıyorum adam karısıyla tatile gitti diye çıldırmıştın,ona ben göstereceğim diyordun.

O esiyle birliktelik yasamakta zorluk cektigini yazinca bende ayni durumda oldugumu yazmistim.
Evet biliyorum yanlis bisey ama bosluguma denk geldi ve yazdim.

O esiyle birliktelik yasamakta zorluk cektigini yazinca bende ayni durumda oldugumu yazmistim.
Evet biliyorum yanlis bisey ama bosluguma denk geldi ve yazdim.
Bunun mazereti olamaz

bırak adama bunu anlatmayı sen nasıl eski sevgilinle muhattap olursun

evli barklı kadın evli barklı eski sevgiliye cinsel yaşamını anlatıyor olacak iş mi bu

nasıl oldu da hatanı anladın? en son karısına söyelyecektin durumu???
çatlıyordun bodrumdalar diye??*
eşinle 2 yıldır birlikte olmadın,tedavi de olmuyorsun bence daha önemli sorunların var eski sevgiliden önce??
adamdan kurtulmak kolay,hata yaptığını,istemediğini açıkça yaz aynı mailden,devam ederse,şirket yetkilelerine taciz ettiğini söyleyeceğini,maillerden ispat edeceğini söyle..

nasıl oldu da hatanı anladın? en son karısına söyelyecektin durumu???
çatlıyordun bodrumdalar diye??*
eşinle 2 yıldır birlikte olmadın,tedavi de olmuyorsun bence daha önemli sorunların var eski sevgiliden önce??
adamdan kurtulmak kolay,hata yaptığını,istemediğini açıkça yaz aynı mailden,devam ederse,şirket yetkilelerine taciz ettiğini söyleyeceğini,maillerden ispat edeceğini söyle..
şikayet edebilir mi ya ederse kendi alt yemeleri de çıkar kocası duyar diye tırsıyordur

Çok özür dilerim ama adam sizinle tabiri caizse yatmadan rahat edemeyecek.
Aynı şirketlerde çalıştığınız biriyle eski sevgiliniz dahi olsa nasıl böyle münasebet kurabildiniz ilginç.
Adam salak değil boş kaldığınızda sizinde onu arayacağınızdan artık tamamen emin. eline kozu vermişsiniz.
Bu tipler hastalıklı gibi olurlar. Yaşadığım için söylüyorum. 2 yıl mücadele ettim bende.
Onun tek amacı sizi yatağa atmak başka şey değil. Yerinizde olsam işi falan bırakır eşime sarılırdım.
Sonrası pek iç açıcı olmaz çünkü.

Back
X