Anlık görme ile gördükten sonra geçen sürede aklına gelmesi bakımından söylemiştim. Bu durumun gün içerisinde aklınıza gelmesi kadar normal bir durum yok. Bu durum aklınıza geldikçe üzülmenin bir manasıda yok. Umarım mutlu olur diyip tebessümle karşılayın. Sakın aklıma geliyor o fotoğraf acaba onu unutamadım mı korkusuna kapılmayın. Gayet normal bir durum uzun süreli bir birliktelik belkide her gün kurduğunuz bir hayali başkasıyla yaşaması. Aklınıza gelmesinden daha doğal bir durum yok.Aslında onu hatırladığım gibi görmemek şaşırttı yoksa fiziksel değişiminden dolayı iyi ki evlenmemişim demedim. Sonuçta geçen sürede ben de değiştim fiziksel ve ruhsal olarak. İlk başta acı vermez demişsiniz, zamanla bunu düşünüp daha çok üzülürsün manasında mı?
anladım niyetiniz öyle değilse bende günah almıyım şimdi akşam akşam garip hissetmeniz normal bu arada ister istemez bi geçmiş var insan okadar uzun zamandan sonra görünce bi zamanda geriye gider ama okadar :)Eşiyle yakıştıramadım derken asla kötü niyetli bir yorum değil, eşi de çirkin bir kadın değil ayrıca. anlamlandıramadığım bir şekilde garip hissettim sadece, o yüzden fikirlerinizi almak istedim :) genel kanı üzerinde durmamak gerektiği sanırım, ben de öyle yapacağım
yok canım dış görünüş o kadar önemli değil, elbette beraberken onu beğeniyorum. burada yaşadığım şaşkınlık yıllardır görmediğiniz biriyle bir anda karşılaşınca yaşanan şaşkınlığa benziyor ama yıllar içinde sürekli görsem böyle şaşırmazdım benceBuradan benim çıkarımım;Siz daha önce bu adamın tipine aşık olmuşsunuz.Demek ki onunla değil de sizinle evlenmiş olsaydı çirkinleşti diye ona karşı olan hisleriniz azalacaktı.Oysa aşk,sevgi böyle birşey değil,yıllar insanları fiziksel anlamda çok değiştiriyor ama birbirlerini gerçekten seven insanların gözüne batmıyor bu tür değişiklikler.
O zaman kendinizi bu şekilde telkin ediyorsunuz ama düşünmemeye çalışın çünkü o artık evli bir insan.yok canım dış görünüş o kadar önemli değil, elbette beraberken onu beğeniyorum. burada yaşadığım şaşkınlık yıllardır görmediğiniz biriyle bir anda karşılaşınca yaşanan şaşkınlığa benziyor ama yıllar içinde sürekli görsem böyle şaşırmazdım bence
memnun olup olmamak bir tarafa ama buradan mutsuz olduğu sonucunu çıkarmak yanlış olur sanırımHayatınızda bu kadar yeri ve etkisi olan birinin fotoğrafı tabii ki bir iki gün zihninizi meşgul edecek çok normal. Stalk yapmazsanız geçer gider takmayın hiç. Ayrıca insan tabii ki eski sevgilisinin çirkinleştiğini görünce memnun olur ya bi ben mi sosyopatım anlamadım ki
çok güzel ifade etmişsiniz, aklıma geliyor acaba unutamadım mı diye korktum herhalde. fotoğrafı görmeden önce hiç gündemimde değildi halbuki. çok teşekkür ederim :)Anlık görme ile gördükten sonra geçen sürede aklına gelmesi bakımından söylemiştim. Bu durumun gün içerisinde aklınıza gelmesi kadar normal bir durum yok. Bu durum aklınıza geldikçe üzülmenin bir manasıda yok. Umarım mutlu olur diyip tebessümle karşılayın. Sakın aklıma geliyor o fotoğraf acaba onu unutamadım mı korkusuna kapılmayın. Gayet normal bir durum uzun süreli bir birliktelik belkide her gün kurduğunuz bir hayali başkasıyla yaşaması. Aklınıza gelmesinden daha doğal bir durum yok.
Boşanmadığı sürece mutludur. Yoksa sürekli üzülüp eziyet çektiği bit evlilikte niye dursun. Ama demek ki onun yaşadığı mutluluk sizin yaşamak istediğiniz mutluluk değil. Ahahaha amca gibi olmuş diye azıcık eğlenin sonra da unutun gitsin.memnun olup olmamak bir tarafa ama buradan mutsuz olduğu sonucunu çıkarmak yanlış olur sanırım
fotoğrafı görünce ilk verdiğim tepki amca gibi olmuş demekti hahahah :) aklın yolu birBoşanmadığı sürece mutludur. Yoksa sürekli üzülüp eziyet çektiği bit evlilikte niye dursun. Ama demek ki onun yaşadığı mutluluk sizin yaşamak istediğiniz mutluluk değil. Ahahaha amca gibi olmuş diye azıcık eğlenin sonra da unutun gitsin.
dediğiniz gibi geçmişte duygusal bir şeyler paylaştığımız biri olduğu için etkileniyoruz sanırım :) buraya yazınca rahatladım gerçektenYaaa itiraf edeyim
Benimde böyle çok sevdiğim sevgilim oldu
1 yıl sevgili kaldık sonra çocuk benden ayrıldı,borcu varmış,gelecek planı yokmuş falan.
Sonra ben suanki eşinle evlendim.
Arada denk geldik merhabalastik.
Sosyal medyadan geçenlerde evlendigini gördüm.ortak arkadaşlarımız resimlerini beğenmiş falan oradan.
Açıkçası benimde içim cız etti.kiskanclik desem değil,ozenmek hiç değil,sonuçta anılarımız olan,sevdiğimiz,mutlu olduğumuz,agladigimiz,geçmişimiz olan insan.
Yani insanız tuhaf oluyo sanki
O zaman rüya bile gördüm karısıyla bebekleri olmuş falan
Ben ikisini yakistirdim maşallah ruyamdaki bebekleri de çok güzeldi
Şimdi gülerek yazıyorum eminim sizin icinizdeki değişik hislerde geçer gider.
Bunlar kendini rahatlatma cümleleri. Sizin aşık olduğunuz halde kalmış olsaydı ,eşiyle de çok yakışmış olsalardı ne düşünürdünüz peki?Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası.
Evlenseydin ve adam seninle evli iken kilo alip kendini salsaydi bosayacak miydin? Sen degil de adam iyi ki seninle evlenmemis. Ayrica kendi icinde buyuk celiskiler yasiyorsun.Herkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyordum ama bu benim ilk konum. Kısaca yazacağım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Dört sene önce biten uzun bir ilişkim var. Eski sevgilime çok aşıktım, ayrıldıktan sonra çok acı çekmiştim. Onun gibi birini asla bulamayacağımı düşünüyordum. Ayrıldıktan kısa bir zaman sonra onun bir akrabasıyla evlendiğini duymuştum. Benim ise bu süreçte birkaç flörtüm olmasına rağmen hiç ciddi bir ilişkim olmadı, eğitim hayatıma ve kariyerime odaklandım. Ara sıra bir ilişkim olsun istiyorum fakat çok da eksikliğini hissetmiyorum.
Geçenlerde ortak bir arkadaşımız eski sevgilimin eşiyle fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafı görünce çok değişik duygular hissettim, ilk olarak çok değiştiğini düşündüm. Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası. Büyük bir rahatlama hissettim, iyi ki onunla evlenmemişim diye. Fakat birkaç gündür fotoğraf gözümün önüne geliyor, karışık duygular hissediyorum. Kesinlikle üzülmedim ama geçen gün rüyama girdi. Sizler hiç böyle durumlar yaşadınız mı? Elbette bu konuya takılıp kalmayacağım fakat bunun zihnimi meşgul etmesini nasıl engelleyebilirim?
Bende yok o insancıl duygular heralde. Bikaç sene önce eski sevgilimle karşılaşıp ayak üstü sohbet ettiğimizde evlenip mutlu olmasına sevinmiştim. Çünkü bence eskiden de olsa sevdiğin insanın mutlu olmasını ister insan. Tabi bunda bizim kavgalı gürültülü acılı sancılı ayrılmamamız da etkili olabilir. Evlenseydik mutsuz olurduk, farklı insanlarla evlenip ikimiz de mutlu olduk işte, ne güzel bence. Kafa kel olmuş ama ona bi gülmedim diyememTamamen dişil kıskançlık. Hiç bi şey hissetmemeniz lazım tabi ki. Ama teeee ortaokuldaki sevgilimin karısını görüp daha güzel olduğumu düşündüğümde 10 yıllık sevgilimle nişanlıydım. Saçma sapan insancıl duygular işte. Durmayın üzerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?