Eski Sevgilimin Eşiyle Fotoğrafı

Anlık görme ile gördükten sonra geçen sürede aklına gelmesi bakımından söylemiştim. Bu durumun gün içerisinde aklınıza gelmesi kadar normal bir durum yok. Bu durum aklınıza geldikçe üzülmenin bir manasıda yok. Umarım mutlu olur diyip tebessümle karşılayın. Sakın aklıma geliyor o fotoğraf acaba onu unutamadım mı korkusuna kapılmayın. Gayet normal bir durum uzun süreli bir birliktelik belkide her gün kurduğunuz bir hayali başkasıyla yaşaması. Aklınıza gelmesinden daha doğal bir durum yok.

anladım niyetiniz öyle değilse bende günah almıyım şimdi akşam akşam garip hissetmeniz normal bu arada ister istemez bi geçmiş var insan okadar uzun zamandan sonra görünce bi zamanda geriye gider ama okadar :)

yok canım dış görünüş o kadar önemli değil, elbette beraberken onu beğeniyorum. burada yaşadığım şaşkınlık yıllardır görmediğiniz biriyle bir anda karşılaşınca yaşanan şaşkınlığa benziyor ama yıllar içinde sürekli görsem böyle şaşırmazdım bence

Çocukluk aşkımın benimle aynı isimde bi kadınla evlendiğini duyduğumda çok hoşuma gitmişti Buda onun gibi bişi herhalde. İnsani duygular takılmayın

O zaman kendinizi bu şekilde telkin ediyorsunuz ama düşünmemeye çalışın çünkü o artık evli bir insan.

memnun olup olmamak bir tarafa ama buradan mutsuz olduğu sonucunu çıkarmak yanlış olur sanırım

çok güzel ifade etmişsiniz, aklıma geliyor acaba unutamadım mı diye korktum herhalde. fotoğrafı görmeden önce hiç gündemimde değildi halbuki. çok teşekkür ederim :)

memnun olup olmamak bir tarafa ama buradan mutsuz olduğu sonucunu çıkarmak yanlış olur sanırım
Boşanmadığı sürece mutludur. Yoksa sürekli üzülüp eziyet çektiği bit evlilikte niye dursun. Ama demek ki onun yaşadığı mutluluk sizin yaşamak istediğiniz mutluluk değil. Ahahaha amca gibi olmuş diye azıcık eğlenin sonra da unutun gitsin.

fotoğrafı görünce ilk verdiğim tepki amca gibi olmuş demekti hahahah :) aklın yolu bir

Yaaa itiraf edeyim
Benimde böyle çok sevdiğim sevgilim oldu
1 yıl sevgili kaldık sonra çocuk benden ayrıldı,borcu varmış,gelecek planı yokmuş falan.
Sonra ben suanki eşinle evlendim.
Arada denk geldik merhabalastik.
Sosyal medyadan geçenlerde evlendigini gördüm.ortak arkadaşlarımız resimlerini beğenmiş falan oradan.
Açıkçası benimde içim cız etti.kiskanclik desem değil,ozenmek hiç değil,sonuçta anılarımız olan,sevdiğimiz,mutlu olduğumuz,agladigimiz,geçmişimiz olan insan.
Yani insanız tuhaf oluyo sanki
O zaman rüya bile gördüm karısıyla bebekleri olmuş falan
Ben ikisini yakistirdim maşallah ruyamdaki bebekleri de çok güzeldi
Şimdi gülerek yazıyorum eminim sizin icinizdeki değişik hislerde geçer gider.

dediğiniz gibi geçmişte duygusal bir şeyler paylaştığımız biri olduğu için etkileniyoruz sanırım :) buraya yazınca rahatladım gerçekten

Bence fazla fazla etkilenmişsiniz.Ben her zaman duyguların samimi bir şekilde ifade edilmesinden yanayım çünkü insan bir şeyi doğru tespit ederse çözümü de sağlıklı olur.

Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası.
Bunlar kendini rahatlatma cümleleri. Sizin aşık olduğunuz halde kalmış olsaydı ,eşiyle de çok yakışmış olsalardı ne düşünürdünüz peki?

Evlenseydin ve adam seninle evli iken kilo alip kendini salsaydi bosayacak miydin? Sen degil de adam iyi ki seninle evlenmemis. Ayrica kendi icinde buyuk celiskiler yasiyorsun.

Bende yok o insancıl duygular heralde. Bikaç sene önce eski sevgilimle karşılaşıp ayak üstü sohbet ettiğimizde evlenip mutlu olmasına sevinmiştim. Çünkü bence eskiden de olsa sevdiğin insanın mutlu olmasını ister insan. Tabi bunda bizim kavgalı gürültülü acılı sancılı ayrılmamamız da etkili olabilir. Evlenseydik mutsuz olurduk, farklı insanlarla evlenip ikimiz de mutlu olduk işte, ne güzel bence. Kafa kel olmuş ama ona bi gülmedim diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…