- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Birşeyler hissediyorsak evet memnun oluruz. Sayısız eski sevgilim var birine bakıp aaa sevgilisi çirkin aaa kendi tipsiz olmus demedim demem de banane, ben yoluma bakmısım adamları terk edip gitmis baskasıyla evlenmisim. Dünya güzeli ile evli olsalar banane cok cirkinlesseler yine bananeHayatınızda bu kadar yeri ve etkisi olan birinin fotoğrafı tabii ki bir iki gün zihninizi meşgul edecek çok normal. Stalk yapmazsanız geçer gider takmayın hiç. Ayrıca insan tabii ki eski sevgilisinin çirkinleştiğini görünce memnun olur ya bi ben mi sosyopatım anlamadım ki
CanımmmKadın da salak bence, yani İsviçre vatandaşlığı = AB vatandaşlığı x 10 . Getirileri süper, alması çok çok zor. Eee yani bu kadar kıymetli bir pasaport elindeyken hımbıl, içi geçmiş pejmürde bir keko alıyorsan kafasızsın ablacım diyorum o kadınaÜstüne biraz para koyup krizde işsiz kalmış Carlos falan satın alırsın sdhfdsfdsfsd ne yapacaksın Murtaza abiyi
Sadece içini rahatlatmak için kusur bulup teselli aramissin..boylar kilolar önemli değil sevgide sukur ...siz kandirilmak istiyorsunuz iyi ki diye...ama evlenmiş zaten sizi artık ilgilendirmez boyu poşuHerkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyordum ama bu benim ilk konum. Kısaca yazacağım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Dört sene önce biten uzun bir ilişkim var. Eski sevgilime çok aşıktım, ayrıldıktan sonra çok acı çekmiştim. Onun gibi birini asla bulamayacağımı düşünüyordum. Ayrıldıktan kısa bir zaman sonra onun bir akrabasıyla evlendiğini duymuştum. Benim ise bu süreçte birkaç flörtüm olmasına rağmen hiç ciddi bir ilişkim olmadı, eğitim hayatıma ve kariyerime odaklandım. Ara sıra bir ilişkim olsun istiyorum fakat çok da eksikliğini hissetmiyorum.
Geçenlerde ortak bir arkadaşımız eski sevgilimin eşiyle fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafı görünce çok değişik duygular hissettim, ilk olarak çok değiştiğini düşündüm. Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası. Büyük bir rahatlama hissettim, iyi ki onunla evlenmemişim diye. Fakat birkaç gündür fotoğraf gözümün önüne geliyor, karışık duygular hissediyorum. Kesinlikle üzülmedim ama geçen gün rüyama girdi. Sizler hiç böyle durumlar yaşadınız mı? Elbette bu konuya takılıp kalmayacağım fakat bunun zihnimi meşgul etmesini nasıl engelleyebilirim?
CanımmmMissCherryBlossom Yani insan düşünmez mi Türkiye’deki kadınların soyu mu kesildi bu adam beni seçti diye. Bir de İsviçreye yerleştiler Adam iyi bir adam olsa 15 senelik karısını bırakmaz di mi? Ben şimdi mutluyum Cherry. Kucağımda kızım mışıl mışıl uyuyor. Bundan daha büyük aşk yaşamadım. Koca filan faso fiso. Olmuş olmamış çokta gerekmiyor. Sana özelden fotolarını atacağım. Muhteremlerin o kadar gıybetini yaptık
Hırs .. bir şey hissetmiyorsun ama bir şeylerin yolunda olmadığını da biliyorsun onun hayatında içten içe .. kendine uğraşlar bul,bakmamaya çalış derimHerkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyordum ama bu benim ilk konum. Kısaca yazacağım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Dört sene önce biten uzun bir ilişkim var. Eski sevgilime çok aşıktım, ayrıldıktan sonra çok acı çekmiştim. Onun gibi birini asla bulamayacağımı düşünüyordum. Ayrıldıktan kısa bir zaman sonra onun bir akrabasıyla evlendiğini duymuştum. Benim ise bu süreçte birkaç flörtüm olmasına rağmen hiç ciddi bir ilişkim olmadı, eğitim hayatıma ve kariyerime odaklandım. Ara sıra bir ilişkim olsun istiyorum fakat çok da eksikliğini hissetmiyorum.
Geçenlerde ortak bir arkadaşımız eski sevgilimin eşiyle fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafı görünce çok değişik duygular hissettim, ilk olarak çok değiştiğini düşündüm. Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası. Büyük bir rahatlama hissettim, iyi ki onunla evlenmemişim diye. Fakat birkaç gündür fotoğraf gözümün önüne geliyor, karışık duygular hissediyorum. Kesinlikle üzülmedim ama geçen gün rüyama girdi. Sizler hiç böyle durumlar yaşadınız mı? Elbette bu konuya takılıp kalmayacağım fakat bunun zihnimi meşgul etmesini nasıl engelleyebilirim?
Benimde kısa süre sonra muhtemel göreceğim tablo şuan nişanlılar ve benimde ilişkim 4 yıl sürdü oda akrabası bi kızla nişanlandı hemde 4 ay gibi kısa sürede ama ben kahroldum ve hala çok kötü hissediyorum çok acı çekiyorum size nasıl bi rahatlama gelebildi çok ilginçHerkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyordum ama bu benim ilk konum. Kısaca yazacağım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Dört sene önce biten uzun bir ilişkim var. Eski sevgilime çok aşıktım, ayrıldıktan sonra çok acı çekmiştim. Onun gibi birini asla bulamayacağımı düşünüyordum. Ayrıldıktan kısa bir zaman sonra onun bir akrabasıyla evlendiğini duymuştum. Benim ise bu süreçte birkaç flörtüm olmasına rağmen hiç ciddi bir ilişkim olmadı, eğitim hayatıma ve kariyerime odaklandım. Ara sıra bir ilişkim olsun istiyorum fakat çok da eksikliğini hissetmiyorum.
biz ayrılalı 4 sene oldu, o yüzden takılmıyorum artık. sizin için de önemsizleşecek zaman içinde eminimBenimde kısa süre sonra muhtemel göreceğim tablo şuan nişanlılar ve benimde ilişkim 4 yıl sürdü oda akrabası bi kızla nişanlandı hemde 4 ay gibi kısa sürede ama ben kahroldum ve hala çok kötü hissediyorum çok acı çekiyorum size nasıl bi rahatlama gelebildi çok ilginç
Umarım öyle olur 8 ay oldu, ve acı yine aynı acıbiz ayrılalı 4 sene oldu, o yüzden takılmıyorum artık. sizin için de önemsizleşecek zaman içinde eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?