Eski Sevgilimin Eşiyle Fotoğrafı

Birşeyler hissediyorsak evet memnun oluruz. Sayısız eski sevgilim var birine bakıp aaa sevgilisi çirkin aaa kendi tipsiz olmus demedim demem de banane, ben yoluma bakmısım adamları terk edip gitmis baskasıyla evlenmisim. Dünya güzeli ile evli olsalar banane cok cirkinlesseler yine banane

insan sevdiğini güzel /yakışıklı bulur. Aradan zaman geçtiği için duygusal değilde biraz daha gerçekçi görmüşsünüz diye düşündüm.Pembe bulut kalkmış aradan. Ben de eski sevdiğim kişiyi görmüştüm o da benden önce evlendi. Bu kadar esmer miydi yaa demiştim. Ben onu severken kumral görüyordum. Ha denize gidip yanmışta olabilir tabi.

Sizin yakıştırıp yakıştırmamanız önemli değil, çünkü eski sevgiliniz olduğu için objektif bakamazsınız. Bir de şey var; Penceren kirliyse baktığın manzaranın bi önemi yok sjsjsjsj

Canımmm MissCherryBlossom Yani insan düşünmez mi Türkiye’deki kadınların soyu mu kesildi bu adam beni seçti diye. Bir de İsviçreye yerleştiler Adam iyi bir adam olsa 15 senelik karısını bırakmaz di mi? Ben şimdi mutluyum Cherry. Kucağımda kızım mışıl mışıl uyuyor. Bundan daha büyük aşk yaşamadım. Koca filan faso fiso. Olmuş olmamış çokta gerekmiyor. Sana özelden fotolarını atacağım. Muhteremlerin o kadar gıybetini yaptık

Sadece içini rahatlatmak için kusur bulup teselli aramissin..boylar kilolar önemli değil sevgide sukur ...siz kandirilmak istiyorsunuz iyi ki diye...ama evlenmiş zaten sizi artık ilgilendirmez boyu poşu

Atma kız ne yapayım o hanzoyla boz bulanık teyzeyi gece gece tadımı kaçırma

42 yaşıma gireceğim inşaAllah.
17 yaşında iken benimle evlenmek isteyen bir çocuk vardı, nasip kısmet eşimle evlendim, oda benden 4 veya 5 sene sonra evlendi. Annem her konusu geçtiğinde onun eşinden için (ben kıskanmayım diye)özellikle olumsuz konuşur, bişey hissediyormuyum? Hayır ! Ama aklının bi köşesinde kalıyor ve ara ara hatırlıyorsun, sonra uzun aralarla mesafeler büyüyor.
Birlikte uzun zaman geçirmişsiniz tabiki hatırlayacaksınız, ve kendinizi teselliye devam edin , kıskanacak bir durum yok , nasip değilmiş üzülmeye değmez artık

Ayrılan çiftler arasindaki kim önce evlenecek yarışının galibi siz olmadiginiz için burulmussunuz. Zaten gerçekten sevseniz aa g.tume dönmüş deyip sevinmezdiniz heralde. Karısını niye yakistiramadiniz ki adami zaten begenmemissiniz o kismi anlamadim sadece :)

İhtimalleri düşünmek derya deniz bi konu ya kelebek etkisi gibi onla evlensem nolurdu şundan cocuk dogursam şu yaşdaydi falan. Kafan yeterince genişse tüm hayatın boyunca ihtimaller denizinde yüze yüze ölebilirsin bile.

Hırs .. bir şey hissetmiyorsun ama bir şeylerin yolunda olmadığını da biliyorsun onun hayatında içten içe .. kendine uğraşlar bul,bakmamaya çalış derim

Benimde kısa süre sonra muhtemel göreceğim tablo şuan nişanlılar ve benimde ilişkim 4 yıl sürdü oda akrabası bi kızla nişanlandı hemde 4 ay gibi kısa sürede ama ben kahroldum ve hala çok kötü hissediyorum çok acı çekiyorum size nasıl bi rahatlama gelebildi çok ilginç

biz ayrılalı 4 sene oldu, o yüzden takılmıyorum artık. sizin için de önemsizleşecek zaman içinde eminim

Benim ortaokulda hoslandigim çocuk okulun en yakışıklısıydi hiç bulusmadan birkaç gün sevgililik dönemi yaşamıştık ajsjdjdjkr sonra evlenmiş barklanmis bir kere görmüştüm tuluk peyniri gibi olmuş. Çocuklar duymasın duygunun aşık olduğu çocuk gibiydi dayı olmuş resmen Allah eşine bağışlasın mutlu olsunlar. Hiçbir şey hissetmedim tabi sizin yaşadığınız hissettiginiz şeyler olmadı bizim aramızda ama hatırladım yazmak istedim

Zamanında deliler gibi sevdiğim insan başkasıyla evlense,fotoğrafını görsem bende bir garip olurdum.Onca anı,yaşanmışlık var neticede ama üstünde durmazdım geçmiş,gitmiş,adam evlenmiş yoluma bakardım.
Rüyalarına girecek kadar düşünmeni gerektirecek bir şey yok bence.
Ondan sonra ciddi bir ilişkin olmamasının nedenini hala o adamı unutamamandan dolayı bence.O adamı aş artık ve önüne bak derim.

İnsan bir kalem ile bile duygusal bağ kursa, hayatının odak yerinde olsa o kalemi kaybettiğine üzülür nerede kaldı ki aşık olduğu insanı tamamen unutsun. Yaşadıklarınız çok normal 70 yaşındaki dedeler nineler bile yeri geliyor dalıyor gidiyor eski aşklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…