Kudra yaş kaç ne zamanki sevgilindi o eski sevgilin?Bende yok o insancıl duygular heralde. Bikaç sene önce eski sevgilimle karşılaşıp ayak üstü sohbet ettiğimizde evlenip mutlu olmasına sevinmiştim. Çünkü bence eskiden de olsa sevdiğin insanın mutlu olmasını ister insan. Tabi bunda bizim kavgalı gürültülü acılı sancılı ayrılmamamız da etkili olabilir. Evlenseydik mutsuz olurduk, farklı insanlarla evlenip ikimiz de mutlu olduk işte, ne güzel bence. Kafa kel olmuş ama ona bi gülmedim diyemem
17-23 arası sevgilimdi. Evlenme teklifini reddettim diye ayrıldık. 3-5 gün sonra kocamla sevgili oldum, sonra evlendik işteKudra yaş kaç ne zamanki sevgilindi o eski sevgilin?
Vijjjjdansız.17-23 arası sevgilimdi. Evlenme teklifini reddettim diye ayrıldık. 3-5 gün sonra kocamla sevgili oldum, sonra evlendik iştebiraz hızlı olabilirim bu konuda
Kara vijjjjdanlıııığğğğVijjjjdansız.
Ya gülmesene be üzülmüş işte adam. ☹Kara vijjjjdanlıııığğğğben evlendikten sonra da mutsuz olursan ben burdayım demişti bu arkadaş benim mutlu olduğuma o üzülmüş olabilir hatta oh kocası da benden yakışıklı değil falan da demiştir
Ahahaha kıyamaam. Yav cidden severim iyi hoş adamdır, düzgün bi heriftir ama biz evlenseydik boşanırdık %100. Ben o yaşımda gördüm bunu o anca yeni anladıYa gülmesene be üzülmüş işte adam. ☹
Sizin ki biraz zügürt tesellisi gibi geldi bana, zamanla geçer.Herkese merhaba, uzun zamandır burayı takip ediyordum ama bu benim ilk konum. Kısaca yazacağım, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Dört sene önce biten uzun bir ilişkim var. Eski sevgilime çok aşıktım, ayrıldıktan sonra çok acı çekmiştim. Onun gibi birini asla bulamayacağımı düşünüyordum. Ayrıldıktan kısa bir zaman sonra onun bir akrabasıyla evlendiğini duymuştum. Benim ise bu süreçte birkaç flörtüm olmasına rağmen hiç ciddi bir ilişkim olmadı, eğitim hayatıma ve kariyerime odaklandım. Ara sıra bir ilişkim olsun istiyorum fakat çok da eksikliğini hissetmiyorum.
Geçenlerde ortak bir arkadaşımız eski sevgilimin eşiyle fotoğrafını gönderdi. Fotoğrafı görünce çok değişik duygular hissettim, ilk olarak çok değiştiğini düşündüm. Kilo almış, kendini biraz salmış ve eskiden çok beğendiğim kişi değil. Eşiyle de çok yakıştıramadım açıkçası. Büyük bir rahatlama hissettim, iyi ki onunla evlenmemişim diye. Fakat birkaç gündür fotoğraf gözümün önüne geliyor, karışık duygular hissediyorum. Kesinlikle üzülmedim ama geçen gün rüyama girdi. Sizler hiç böyle durumlar yaşadınız mı? Elbette bu konuya takılıp kalmayacağım fakat bunun zihnimi meşgul etmesini nasıl engelleyebilirim?
Nolurdu bi kere evlenseydin gerekirse bosanırdınAhahaha kıyamaam. Yav cidden severim iyi hoş adamdır, düzgün bi heriftir ama biz evlenseydik boşanırdık %100. Ben o yaşımda gördüm bunu o anca yeni anladı
Çocuk da yapar sonra boşanamıyom, çaresizim gocam çok kıskanç beni eve kapattı diye konu açardımNolurdu bi kere evlenseydin gerekirse bosanırdın
Ben eski sevgililerimin hep mutlu olmasını temenni ettim, mutlu olsunlarda kapımda dolanmasınlar başka bir şey istemem dedim. Ama şimdi eşimden ayrılsam iki yakası bir araya gelmesin, b.kunda boğulsun isterim. Niye böyle bilmiyorum. Bensiz mutlu olmasını hazmedemem. Ay nasıl dengesiz biriyim. O aman iyiki evlenmedim onunla derken gerçekten rahatlama mıydı hissettiğiniz birazda olsa burukluk var mıydı?
Yaşadıklarımızla alakalı herhalde, kimseyi sallamayan, nazı çekilen oldum hep. Bu denge bir eşimleyken bozuldu. Bende onun nazını niyazını çekiyorum ya yaptığım çok büyük iş gibi geliyor bana. Nazını çektiğim adam kim köpekki benden ayrılıp mutlu olsun dimi ama. Şuan öyle bir durum yok ama kk da okuduklarımdan sonra hiç birşeye hiç kimseye güvenim yok benim. 3 gün sonra boşanıyorum diye konu açabilir herkes benim nazarımda.Benim ex nişanlımın 2 yakası bir araya gelmedi kazığı yedi gayet mutluyum.. iskeletor tipli çekicilik skalasında iyice aşağılarda bir kızçeyle evlendi. Sonra iskeletordan da tekmeyi yemiş iskeletor boşanırken paracıklara konmuş. Eleman eşşekten düşmüş karpuza döndü gayet iyi olmuş .Bana çok yanlışlar yaptı, ayrılırken çok şerefsizlik yaptı o yüzden gebersin diyorum insanca ve normal bir şekilde ayrılsaydık umrumda olmazdı sanırsam.
Tek artısı İsviçre vatandaşı olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?